çok kötüyüm..Taciz..

Canım tacizcilere verilecek en güzel cevap yırtık olmaktır. Bir iki örnek vereyim birkere minübüste herif bize bakıyor 2 kızız indik bakırköyde kalabalıkta bizi nasıl takip ediyor biz tırsmış yürüyoruz sonra dedim dur yaa bir U dönüşü yaptım elimi belime koyarak anladı bağırcağımız hızlı hızlı yanımzdan bir gidişi var, kaçmak çözüm değil.

Bir kere kız arkadaşımla 2 tane çocuk bizi otobüste yanımızdaydı bize bisküvi falan uzattılar tipler neyse indiler bakıyorlar ben bunlar orta parmak yaptım afedersin amanın tekrar bindilermi bunlar Allah biz otobüsten otobüse atlıyoruz onlarda otobüslerde tıklım tıklım bunlar aşa aşa geliyorlar taaki 2-3 otobüs değiştirdik evin oraya geldik biz 3,5 durumdayız ben dayanamadım eee yeter be diye bir bağırdım otobüste 100 kişi var ne var lan takip ediyorsunuz sapıkalr falan bunlar ne takip etcez yaa diyorlar nasıl bağırıyorum hemen indi bir tanesi diğeri arada kaynadı pısırıkdı kalan zaten öyle yırttık.

Geçen bir arkadaş konu açtı canım eşi 2-3 günde bir şehir dışına çıkıyor uydusu bozulmuş yönetici abiye git dedi yöneticinin uydusunu aldı sonra adama telini verdi adam yaşça 60 larda olsa gerek gece 2 kız yalnız evde mesaj uyudunmu canım adam atmış

Kız konu açtı korkuyorum diye sonra adam peşine aradı kızcağız açmadı ertesi gün gitti kapısını çaldı abi dedi elindede uydu cihazı bana mesaj atmışın gece yanlış oldu herhalde adam hıı öylemi falan kapıyıda kapalı tutuyor karısı evde abi diyor kız çocuklar atmasın senin. Adam yok çocuklarım burda diyor pişkin pişkin kız anlıyorki adam harbi yapmış.

Sonra elindeki uyduyu yere bir çakıyor kadın koşuyor içerden ne oluyor be diye adam yok bişey yok git diyor karısına.

Kız diyor gel gel kocanın gece mesaj atmasını aramasını gör bak diyor. Kadın ay ben bilmem diye kaçıyor içeri kocasını adiliğini biliyor belliki.

Sonra kız aşağı evine gidiyor herif söyleniyor.

Kız eşini aradı eşi dedi eşyaları hemen topla taşınıyoruz.

Sonra ertesi gün sabah eşi geliyor adam kapıda adama bir dalıyor sen benım karıma mesajmı atarsın dıye herkes camda bakın bakın karınızı kızınıza sahip çıkın u sapık herifi başınıza yönetici yaptınız diye apar topar taşındılar.

Anlıycağın ağzınaa sçç..sun o peee..gin ne var lan diye bağır herkesin içinde bağır kalabalığı yakala rezil et esnaf değilmi karısıda varken yakalamaya çalış korktuğunu gördukçe yapar karşılık verıyormu sanıyor şerefsız ne olcaksa olsun bune bee

adam niyetini inanılmaz bozmuş..sen de bu konuyla ilgili bir şey yapmıyorsun..asla gizlemem böyle şeyleri..yarın öbürgün kapına dayanırsa hiç bir şey açıklayamazsın eşine.."zaten taciz ediyordu" dediğinde neden söylenmedi olacak..taviz verme..o bakkala evine geldiği günle ilgili yalan yanlış şeyler söylemiş olabilir.belki o nedenle gülüşler oluyor..aman adın çıkmadan boz adamı..gerekirse adamın eşinin yanında ağzının payını ver..eşine de söyle hemen.

kızlar çıkmak zorundayım ama cebimden buraya girmeye çalışıcam.

hepiniz saolun gerçekten deli cesareti geldi şu an umarım görürüm o hayvanı diyorum artık.yarına kalmasını istemiyorum.

dua edin bana lütfen bir pislik yüzünden ne hale geldim..

Hee buarada mahkememiz 2 sene sürdü Karşı tarafın avukatı laf atmanın suç teşkil etmediğini öne sürerek müvekkilinin beraatini istemişti Dava uzadı uzadı uğraşmadık bizde fazla ama bu da o pisliğe ders olmuştur

Çantanızda şu bayıltıcı spreylerden bulundurun ne olur ne olmaz.Ben bu gibi durumlarda eşlerin olayı duyması taraftarı değilim.
Sonu çok kötü olabilir.
Bir arkadaşım böyle bir tipe biz karadenizliyiz adamı gö... den vururuz demiş.Bir dahada yaklaşamamıış.
Siz bunu bir güzel uyarın şimdilik eşime ağbime söylemiyorum seni gebertirler deyin baktınız olmuyor.
Bir dostunuzdan iş arkadaşınızdan akrabanızdan rica edin gelsin eşinize duyurmadan uyarsın.Bir şekilde korkutun.

Son düzenleme:
Canım evet zor bir durum fakat susma daha fazla!
Benim fikrim abine olayı anlatman. Eşine değil de neden abine söylediğini ayrıntılı bir şekilde anlat abine. Eşinin abine anlattığını duyarsa gururunun kırılacağını,fakat senin sağlık konusundan dolayı endişelendiğini ve o yüzden duymasını istemediğini falan anlat.

Korkularını anlat yani..

Abin katı bir insan mı neden çekiniyorsun tatlım.?

Son düzenleme:

Canım zaten kaç yaşında evlimi bekarmı oldupğunu bilmeden genel anlamda yazdım yorumu.Ama 12 sene çok uzun bir süre.Bir süre sonra haddini bildirmek lazım...

Kendine dikkat et lutfen.
Gazan mubarek olsun arkadasim ne diyeyim!
Ah ah orda olsaydim bende keske... Stresi, siniri yenmek birebir.

o avukatta nasıl avukatmış...para için pislikleri savunan avukatlarda var gerçi

vay ş............o topuklu ayakabıylan kafasını kır o..c.....yemin ediyorum deli gibi sinirlendim yanından geçerken telle konuşuyomuş gibi yap bari hişt pişt diyemesin

bence kesinlikle esine soyleme ben olsam onu korumak adina soylemezdim ama koy cantana merdaneyi kistir herifi patlat kafasini derim

Adam laf atarsa yüksek sesle bir şey mi diyorsunuz ne öyle şşt piişşt ne diyosun sen!! de eşimi abimi mi çağırayım derdin ne diye kız.. Sonrası adamın tepkisine göre şekillenecek..

ama bu ş..sizler çok pişkin,yüzsüz olur..Arsız adama karşı dikkat et.

ben senin yerinde olsam,iş çıkışı eşimi arar çok rahatsızlandığımı söyler onun beni eve götürmesini sağlardım bir iki.gündüz bu gerzeğin baktığını yine görürsem ne bakıyosun Gerizekalı der arkamı döner giderdim.yinemi bakıyor esnaflar odasını ara,böyle bir esnaf var bizim mahhalleli kadınları kesip duruyor mahalle olarak biz endişeliyiz sapık mı nedir falan de .belki işe yarar adam muhtemelen o ilçedeki esnaflar odasına falan bağlıdır.Hiçmi olmadı git bir tane polise bu adam aylardır gözü üstümde şunu siz uyarın yoksa aileme söyleycm başları belaya gircek.

Bilmiyorum ilgilenirlermi ama polisi arasan anlatsan bu durumdan şikayetçiyim diye zaten isim sormuyorlar adres istiyorlar ben komşumun yüksek müzik sesi için aramıştım ne benim adımı sordular ne komşumun hemen gelmişlerdi denekte fayda var bence esnaf birde bu adam mahalle ve diğer esnaflar görünce zaten adam da çekinebilir ne bileyim belki işe yarar:26:

Aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz sanırım polis ilgilenir diye düşünüyorum bende:44:

en yakın emniyet veya karakola gitsin güzellikle rahatsızlığını anlatsın .çıkar bir polis bence yardımcı olur.aramasıyla olmaz.kendi gitmesi lazım.

en yakın emniyet veya karakola gitsin güzellikle rahatsızlığını anlatsın .çıkar bir polis bence yardımcı olur.aramasıyla olmaz.kendi gitmesi lazım.

bence de polis e gitmelisin. şunu unutma orda ki polislerinde kardeşleri,eşleri var. emin ol en az senin kadar onlarda sinirleneceklerdir. eşinin durumundan bahset hatta eşinin durumunu adamında bildiğini ordan cesaret alarak böyle davrandığını tahmin ettiğini söyle...

Way ırz dusmanı pıs sapık !
Yahu hoshıspısst dıyosa sert cık ne kosuyon korkuyon
cantanda bıber gazı tası bıde bu cok onemlı
Hıc korkma bıdaha bısı derse nevar be banamı dıyon sert cık yanı
Arsız pıs herıf

Ne bilim yani ister gitsin ister arasın ama şansını denesin bir kere bence çünkü o aptal yaratık gittikçe cesaretlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…