• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

eşin ne kadar zor zamanda da olsa bence söylemen gerek.
düşünsene söylemedin,Allah korusun farklı bir şekilde doğrudan veya dolaylı öğrendi?
daha mı iyi olacak.
eşinin sana olan güveni azalacak.
muhtemelen o sapık herif eşine korkundan söyleyemediğini bildiği için bu kadar ileri gidiyor.
ha eşin öfkesini kontrol edemeyen bir tipse o zaman mutlaka polisten yardım al.

Eşinin tepkisinden korktuğun için saklıyorsun ama böyle bişey gizlemeye gelmez. Yerinizde olsam ilk iş eşime söylerdim. Adam istediğini desin, eşiniz size mi güvenecek ona mı? Bu işin sonu iyi değil ve susarak kabulleniyorsunuz

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

o duyacak bu duyacak
eşim sinirli
komşum dedikoducu
o öyle bu böyle derken kacıncı kadının ezildiği yazıları okuyacağız böyle

biraz kendinize gelin,silkelenin,kimden neden cekiniyorsunuz
gerekiyorsa eşinizden iyi bir sopa yiyecek yapacak birsey yok
gerekiyorsa komsular duyacak
suan yasadığınız korkudan daha mı kötü olacak ki hiç sanmıyorum

adam besbelli sizin evde onla sohbet etmenizi,kendince başka seylere yorup yüz bulmus
hakedene haddini vereceksiniz yapacak bir sey yok

tek başınayken eve servis,tamirci falan çağırmak bence çok tehlikeli başta onu belirteyim dedim.herşey olabilir bence güvenmeyin.neler oluyor duyuyoruz iyi cesaretiniz varmış.
bu adam da size bir daha laf atacak falan olursa bence hemen tepkiniz gösterin.böyle sapıklar cevap verilmediğinde karşıdakini memnun sanarlar.artık mutlaka bu adama bir şekilde haddini bildir kendini ne sanıyor pislik

Bence hiç korkmadan eşine duyurmadan kendin halledebilirsin
korktuğunu belli edersen seni sindirmeye çalışır gerekirse polise şikayet edeceğini söyle bu gibi konularda bayanların sessiz kalması karşı tarafa cesaret verir .

Biber gazıyla dışarı çıkın bence,en ufak bir şüphede sıkın gözüne gitsin.

Kızlar cepten yazıyorum verdiğiniz gazla geldim ama pislik yoktu ev girerken vazgeçip yandaki bakkala yöneldim muhtemelen gördü beni kapının önünde karşıma çıktı iyi akşamlar dedi hayvan cevap vermedim tam arkamıdöndüm giderker öhö öhö yaptı bi hışımla döndüm bi şeymi diyorsunuz dedim yo dedi hastamısın yürü git işine ,adamı katil edicen zorla dedim.cevap vermedi pişkin pişkin bekledi uzaklaşırken pislik adam dedim.off ne bileyim sanki zevk aldı terslememden.çıkmam lazım vakit bulursam tekrar yazıcam

evet kızlar eşim adamın eve geldiğini biliyor hatta eşim dedi adama bi sor o taksın diye çünkü kendide servis işi yapıyor yıllardır ve bu durum ona ve bana göre çok doğal..

deil eşime ağbime bile söylerim ama elimde bi delil li var adam deseki yok öyle bi şey ben karını tanımam etmem ne olacak..

Niye eşiniz ve abiniz sizin sözünüze itimaat etmiyormu ki somut delile ihtiyacınız olsun. Valla ben eşime veya abime böyle birşey söylesem sorgusuz sualsiz delilsiz bana inanırlar. Bence inanmazlar diye korkma hemen söyle o adam başına daha çok bela olmadan.

Kızlar cepten yazıyorum verdiğiniz gazla geldim ama pislik yoktu ev girerken vazgeçip yandaki bakkala yöneldim muhtemelen gördü beni kapının önünde karşıma çıktı iyi akşamlar dedi hayvan cevap vermedim tam arkamıdöndüm giderker öhö öhö yaptı bi hışımla döndüm bi şeymi diyorsunuz dedim yo dedi hastamısın yürü git işine ,adamı katil edicen zorla dedim.cevap vermedi pişkin pişkin bekledi uzaklaşırken pislik adam dedim.off ne bileyim sanki zevk aldı terslememden.çıkmam lazım vakit bulursam tekrar yazıcam

bacım adam bayağı manyakk...senin zevk aldığını sanıyor bu..terslemekle olmaz.sessizliğinden daha da çok cesaret alır.iftira falan da atar mazallah..ben olsam abime söylerim.. arkanda bir erkeğin varlığını bilirse,çetin ceviz çıktı der bi daha zor bulaşır..ama abine eşinin durumun anlat sıkı sıkı tembihle derim.hatta bi süre abinde izlesin adamı.öbür türlü iftira atıyor peşimden ayrılmıyor der belki manyak adam .abin şahidin olmalı senin ve bu durumun. abin çullanırsa kimse dedikodunu yapamaz.bu sefer o rezil olur.böyle birşeyi kendi içine atamazsın.ortaya bir şekilde çıkarsa suçlarlar seni.ben de eşime diyemem bu durumda herhalde.önce bir onsuz halletmeye çalış..

Son düzenleme:
şimdi ben bunu ağbime anlatsam oda doğal olarak eşime söyleyecek.

benim korkum eşim gidip adamla konuşmaz direk kavga eder.hangimizin kocası bunu yapmaz ki.

ama ne diyorum benim eşimin özel bi durumu var kavga anında adam bi itse ne olur sonu.

ya benim eşim kar yağınca dışarı çıkamıyor ayağım kayacak diye anlayın halimi artık.

yani adama öyle bi şey söylemeleyim ki düşmeli yakamdan benim derdim bu..

Evet çok can sıkıcı gerçekten. Acaba gidip bir karakola galan mı şikayet etseniz. Kadına şiddet sonuçta bu yaşadığınız.

Anlaşılan adam sizin uyarılarınızla kendisine çekidüzen verecek, vazgeçecek biri değil.
Daha fazla uzamadan birilerine söylemelisiniz bence de.
Eşinizin özel durumu varsa en azından abinize söyleyin mutlaka.
Sonuçta sizin yaptığınız bir şey değil bu, korkmayın.
Bir erkeğin bilmesi ve onu uyarması çok daha etkili olacaktır.

Bencede sessiz kalma

Son pistpst harekedinde yirtsaydin ortaligi

Sapiiiik diye toplasaydin tum mahalleyi

İlk hareketinde rezil et pisligi

gerçekten çok kötü bir durum bende buna benzer birşeyi yaşadım yakın zamanda
geçen sene ewimi badana ettireceğim kayınpederim inşaat müh. onun işçilerinden bir adamı getirdi benim annem babamda var nese adamla anlaştık ewi boyadı adam 3 gün sürdü gitti..bu sürede ben bu adamda bi pislik olduğunu hissettim ama somut bir şey değildi sadece histi..

bu adam babamı çok sevdi telefonunu falan kaydetmiş babamı sürekli arayı halini hatrını soruyordu nese bu yaz babamlar geldiğinde babamı aramış babamın burda olduğunu duyunca hanımını almış bize geldi misafir ettik adamı..
sonra aradan 15 20 gün geçti geçmedi babamlar gitti bu bana gelmiş gündüz komşumunda çocuklar bende ders çalıştırıyorum kapıyı açmamla adam içeriye daldı napıyosun bi bakayım dedi..
adam oturdu gitmiyor çocuklarla sohbet ediyo nese ben dişarı çıkacam dedim yolladım adamı çocukların yanında bişeyde diyemedim başka..

sonra bu beni durmadan aramaya başladı açmadım telefonu ama çok korkuyorum eşim duysa katil olur o ara babamlara gittim babama anlattım babam aradı bunu bi güzel hakladı azınıda bozdu babam ben senin karını kızını arıyomuyum dedi nasıl özür babama yanlış anladın falan diye
o gündür bu gündür ne arıyo ne soruyor pis adam ..
eşime duyurmadan halletmiş oldum sizde abinize falan söyleyin halletsin tepkisiz kalmayın ALLAH korusun iftira falan atabilir

ben olsam önce bir daha o salak sesleri cikardiginda bagirirdim sapik misiniz ne var vs gibi
sonrada esime söylerdim
dayak mi atiyor mi gebertiyor mu ne yaparsa yapsin haddini bilsin

sana bidaha aynısını yaptığında çok yüksek sesle hayırdır diye bağır bişey mi oldu de.

bana şşt demiyosunuzdur ben yanlış anladığımı umuyorum çünkü biliyosunuz ki evliyim diye bağır bütün mahallenin duyacağı şekilde.

bu olayı da aynen bu şekilde anlat eşine, adam pisliğin biri olmasa evli kadına göz koymazdı zaten sakın eşinden saklama aman diyim.

bence bu sizin tek başınıza çözeceğiniz bir durum değil.En ala küfrü de etseniz adam ya güler,ya da sözlü tacizde bulunur daha beter olur durum.
eşinizin durumunu abiniz biliyordur nasıl olsa,size yardımcı olacak kişi abiniz bence.
abinize ,eşinizin duymaması şartıyla olayı anlatın,mümkünse bi kaç kişiyi toplayıp temiz bir dövsünler herifi haketmiş çünkü.:41:
o adama sen böyle yapıyomuşun değil direk girip ağzıyla burnu yer değiştirirse ancak anlar ne halt yediğini pislik...
kendiniz tek kelime etmeyin adama,her lafınızı kuyruk sallama olarak algılar artık.
insan evine korkarak gider mi, öyle iş olmaz.:41:

Back