• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

Canım tacizcilere verilecek en güzel cevap yırtık olmaktır. Bir iki örnek vereyim birkere minübüste herif bize bakıyor 2 kızız indik bakırköyde kalabalıkta bizi nasıl takip ediyor biz tırsmış yürüyoruz sonra dedim dur yaa bir U dönüşü yaptım elimi belime koyarak anladı bağırcağımız hızlı hızlı yanımzdan bir gidişi var, kaçmak çözüm değil.

Bir kere kız arkadaşımla 2 tane çocuk bizi otobüste yanımızdaydı bize bisküvi falan uzattılar tipler neyse indiler bakıyorlar ben bunlar orta parmak yaptım afedersin amanın tekrar bindilermi bunlar Allah biz otobüsten otobüse atlıyoruz onlarda otobüslerde tıklım tıklım bunlar aşa aşa geliyorlar taaki 2-3 otobüs değiştirdik evin oraya geldik biz 3,5 durumdayız ben dayanamadım eee yeter be diye bir bağırdım otobüste 100 kişi var ne var lan takip ediyorsunuz sapıkalr falan bunlar ne takip etcez yaa diyorlar nasıl bağırıyorum hemen indi bir tanesi diğeri arada kaynadı pısırıkdı kalan zaten öyle yırttık.

Geçen bir arkadaş konu açtı canım eşi 2-3 günde bir şehir dışına çıkıyor uydusu bozulmuş yönetici abiye git dedi yöneticinin uydusunu aldı sonra adama telini verdi adam yaşça 60 larda olsa gerek gece 2 kız yalnız evde mesaj uyudunmu canım adam atmış

Kız konu açtı korkuyorum diye sonra adam peşine aradı kızcağız açmadı ertesi gün gitti kapısını çaldı abi dedi elindede uydu cihazı bana mesaj atmışın gece yanlış oldu herhalde adam hıı öylemi falan kapıyıda kapalı tutuyor karısı evde abi diyor kız çocuklar atmasın senin. Adam yok çocuklarım burda diyor pişkin pişkin kız anlıyorki adam harbi yapmış.

Sonra elindeki uyduyu yere bir çakıyor kadın koşuyor içerden ne oluyor be diye adam yok bişey yok git diyor karısına.

Kız diyor gel gel kocanın gece mesaj atmasını aramasını gör bak diyor. Kadın ay ben bilmem diye kaçıyor içeri kocasını adiliğini biliyor belliki.

Sonra kız aşağı evine gidiyor herif söyleniyor.

Kız eşini aradı eşi dedi eşyaları hemen topla taşınıyoruz.

Sonra ertesi gün sabah eşi geliyor adam kapıda adama bir dalıyor sen benım karıma mesajmı atarsın dıye herkes camda bakın bakın karınızı kızınıza sahip çıkın u sapık herifi başınıza yönetici yaptınız diye apar topar taşındılar.

Anlıycağın ağzınaa sçç..sun o peee..gin ne var lan diye bağır herkesin içinde bağır kalabalığı yakala rezil et esnaf değilmi karısıda varken yakalamaya çalış korktuğunu gördukçe yapar karşılık verıyormu sanıyor şerefsız ne olcaksa olsun bune bee

adam niyetini inanılmaz bozmuş..sen de bu konuyla ilgili bir şey yapmıyorsun..asla gizlemem böyle şeyleri..yarın öbürgün kapına dayanırsa hiç bir şey açıklayamazsın eşine.."zaten taciz ediyordu" dediğinde neden söylenmedi olacak..taviz verme..o bakkala evine geldiği günle ilgili yalan yanlış şeyler söylemiş olabilir.belki o nedenle gülüşler oluyor..aman adın çıkmadan boz adamı..gerekirse adamın eşinin yanında ağzının payını ver..eşine de söyle hemen.

kızlar çıkmak zorundayım ama cebimden buraya girmeye çalışıcam.

hepiniz saolun gerçekten deli cesareti geldi şu an umarım görürüm o hayvanı diyorum artık.yarına kalmasını istemiyorum.

dua edin bana lütfen bir pislik yüzünden ne hale geldim..

Hee buarada mahkememiz 2 sene sürdü Karşı tarafın avukatı laf atmanın suç teşkil etmediğini öne sürerek müvekkilinin beraatini istemişti Dava uzadı uzadı uğraşmadık bizde fazla ama bu da o pisliğe ders olmuştur :47:

Çantanızda şu bayıltıcı spreylerden bulundurun ne olur ne olmaz.Ben bu gibi durumlarda eşlerin olayı duyması taraftarı değilim.
Sonu çok kötü olabilir.
Bir arkadaşım böyle bir tipe biz karadenizliyiz adamı gö... den vururuz demiş.Bir dahada yaklaşamamıış.
Siz bunu bir güzel uyarın şimdilik eşime ağbime söylemiyorum seni gebertirler deyin baktınız olmuyor.
Bir dostunuzdan iş arkadaşınızdan akrabanızdan rica edin gelsin eşinize duyurmadan uyarsın.Bir şekilde korkutun.

Son düzenleme:
Canım evet zor bir durum fakat susma daha fazla!
Benim fikrim abine olayı anlatman. Eşine değil de neden abine söylediğini ayrıntılı bir şekilde anlat abine. Eşinin abine anlattığını duyarsa gururunun kırılacağını,fakat senin sağlık konusundan dolayı endişelendiğini ve o yüzden duymasını istemediğini falan anlat.

Korkularını anlat yani..

Abin katı bir insan mı neden çekiniyorsun tatlım.?

Son düzenleme:
Evet office im, teneşir paklasın onu.
Rezil adam... :47:

Kusura bakmayın ama bu olayı yaşadığımda 14 yaşındaydım. 14 yaşındaki kız çocuğunun da oturup çan çan kavga etmesini bekleyemeyiz. Değil mi?
Ben kendimce sorunu görmezlikten gelmekte buldum, konu sahibi arkadaşa da bunu öneriyorum az-çok evet belki yetersiz bir çözüm ama yapacak birşey yok, azcık da insanın yerine koymak lazım kendimizi...
Benim sorunum yerine, ki ben sormadım, konu sahibine yönelirsek daha doğru olur...
Allah kimsenin başına vermesin ama iri yarı yaşlı ve aklı selimliğinden şüphe ettiğim çok tuhaf bir adam.
Çekiniyorum tepkilerinden... Akşam sokağı kullanmamaya ve caddeden dönmeye çalışıyorum.

Canım zaten kaç yaşında evlimi bekarmı oldupğunu bilmeden genel anlamda yazdım yorumu.Ama 12 sene çok uzun bir süre.Bir süre sonra haddini bildirmek lazım...

kızlar çıkmak zorundayım ama cebimden buraya girmeye çalışıcam.

hepiniz saolun gerçekten deli cesareti geldi şu an umarım görürüm o hayvanı diyorum artık.yarına kalmasını istemiyorum.

dua edin bana lütfen bir pislik yüzünden ne hale geldim..

Kendine dikkat et lutfen.
Gazan mubarek olsun arkadasim ne diyeyim! :27:
Ah ah orda olsaydim bende keske... Stresi, siniri yenmek birebir.

Hee buarada mahkememiz 2 sene sürdü Karşı tarafın avukatı laf atmanın suç teşkil etmediğini öne sürerek müvekkilinin beraatini istemişti Dava uzadı uzadı uğraşmadık bizde fazla ama bu da o pisliğe ders olmuştur :47:

o avukatta nasıl avukatmış...para için pislikleri savunan avukatlarda var gerçi

vay ş............o topuklu ayakabıylan kafasını kır o..c.....yemin ediyorum deli gibi sinirlendim yanından geçerken telle konuşuyomuş gibi yap bari hişt pişt diyemesin

kızlar oturduğum muhit,gecekondulardan bozma binaların yeni dikildiği hani biraz daha düşük kesimin olduğu bir semt.yazın 2 ay evdeydim binadaki komşuların konuşmasını duysanız şok olurdunuz.şunun kızı şunu yapmış,şu şununla gezmiş kapının önünde ellerinde örgü yaşlı teyzelerle dolu bir binadayım ben.

benim korkum bağırıp kavga çıkarsam insanların eee dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gelirmi muhabbeti yapmaları hele bide adamın evime tamire geldiğini duysalar allah bilir ne zannederler..

ya düşününki yandaki teyzem bigün kapımı çaldı kızım kocan gelince şu buzdolabıma baksın emi ama yanlız gelmesin sende gel evde erkek tek olmaz dedi.düşünün artık..

bence kesinlikle esine soyleme ben olsam onu korumak adina soylemezdim ama koy cantana merdaneyi kistir herifi patlat kafasini derim

taktiklerinizi neden çürüteyim asla her mesajı dikkatle okuyorum burda ama herkes haklı olarak eşinle konuş diyor bende diyorum ki eşime söylerdim çoktan ama kavga çıkarsa eşimin sağlık durumu ortada.

adama bi keresinde el kol işareti yaptım ne var diye güldü bana demekki bu adamla daha sert konuşmak lazım

dediğim gibi mesaim bitiyor ve büyük bi ihtimalle görücem onu söyleyin şimdi ne diyeyim o adama hazır gazada geldim..

Adam laf atarsa yüksek sesle bir şey mi diyorsunuz ne öyle şşt piişşt ne diyosun sen!! de eşimi abimi mi çağırayım derdin ne diye kız.. Sonrası adamın tepkisine göre şekillenecek..

ama bu ş..sizler çok pişkin,yüzsüz olur..Arsız adama karşı dikkat et.

ben senin yerinde olsam,iş çıkışı eşimi arar çok rahatsızlandığımı söyler onun beni eve götürmesini sağlardım bir iki.gündüz bu gerzeğin baktığını yine görürsem ne bakıyosun Gerizekalı der arkamı döner giderdim.yinemi bakıyor esnaflar odasını ara,böyle bir esnaf var bizim mahhalleli kadınları kesip duruyor mahalle olarak biz endişeliyiz sapık mı nedir falan de .belki işe yarar adam muhtemelen o ilçedeki esnaflar odasına falan bağlıdır.Hiçmi olmadı git bir tane polise bu adam aylardır gözü üstümde şunu siz uyarın yoksa aileme söyleycm başları belaya gircek.

Bilmiyorum ilgilenirlermi ama polisi arasan anlatsan bu durumdan şikayetçiyim diye zaten isim sormuyorlar adres istiyorlar ben komşumun yüksek müzik sesi için aramıştım ne benim adımı sordular ne komşumun hemen gelmişlerdi denekte fayda var bence esnaf birde bu adam mahalle ve diğer esnaflar görünce zaten adam da çekinebilir ne bileyim belki işe yarar:26:

ben senin yerinde olsam,iş çıkışı eşimi arar çok rahatsızlandığımı söyler onun beni eve götürmesini sağlardım bir iki.gündüz bu gerzeğin baktığını yine görürsem ne bakıyosun Gerizekalı der arkamı döner giderdim.yinemi bakıyor esnaflar odasını ara,böyle bir esnaf var bizim mahhalleli kadınları kesip duruyor mahalle olarak biz endişeliyiz sapık mı nedir falan de .belki işe yarar adam muhtemelen o ilçedeki esnaflar odasına falan bağlıdır.Hiçmi olmadı git bir tane polise bu adam aylardır gözü üstümde şunu siz uyarın yoksa aileme söyleycm başları belaya gircek.

Aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz sanırım polis ilgilenir diye düşünüyorum bende:44:

Bilmiyorum ilgilenirlermi ama polisi arasan anlatsan bu durumdan şikayetçiyim diye zaten isim sormuyorlar adres istiyorlar ben komşumun yüksek müzik sesi için aramıştım ne benim adımı sordular ne komşumun hemen gelmişlerdi denekte fayda var bence esnaf birde bu adam mahalle ve diğer esnaflar görünce zaten adam da çekinebilir ne bileyim belki işe yarar:26:

en yakın emniyet veya karakola gitsin güzellikle rahatsızlığını anlatsın .çıkar bir polis bence yardımcı olur.aramasıyla olmaz.kendi gitmesi lazım.

en yakın emniyet veya karakola gitsin güzellikle rahatsızlığını anlatsın .çıkar bir polis bence yardımcı olur.aramasıyla olmaz.kendi gitmesi lazım.

bence de polis e gitmelisin. şunu unutma orda ki polislerinde kardeşleri,eşleri var. emin ol en az senin kadar onlarda sinirleneceklerdir. eşinin durumundan bahset hatta eşinin durumunu adamında bildiğini ordan cesaret alarak böyle davrandığını tahmin ettiğini söyle...

tüm gün kk da gezdim ama kafamı dağıtamadım bir türlü.akşam oldu yine elim ayağım titriyor aklıma geldikçe.

konum biraz uzun olacak okuyanların ağzına sağlık şimdiden..

1 senedir şu an oturduğum evimde kiracı olarak oturuyorum.bu ev ağbimin ve doğal olarak binanın çoğunu tanıyor bi kaç komşuda ağbimin iş arkadaşı..

ben yazın okul dönemimde 2 aylığına iş deiştirmek için evde kaldım..bu arada doğal olarak evimdeki eksik ne varsa halletmeye çalıştım.
kızımın oda takımının çekmece kulplarında sorun vardı eşim anladığı halde yoğun çalıştığı için yapamadı bende evimin hemen karşısındaki bu tarz şeyler satan dükkana gittim.
sahibi 37 38 yaşlarında bi adam derdimi anlattım tamam bi gelip bakayım ölçüsüne göre malzeme getiririz dedi.geldi baktı neyse 2 gün sonra tekrar gelin dedi.neyse 2 gün geçti gittim ben, adam bi dünya malzeme verdi elime ee ben bunları nasıl takıcam dedim.tamam hanımefendi eşim dükkana gelicek o gelince gelir ben yaparım dedi.

2 saat geçti adam elinde malzemelerle geldi.kızım da odasında oynuyor adamda orda ,bende doğal olarak yanlarında duruyorum.15 dak kaldı evimde hani klasik esnaf muhabbeti yaptı kiracımısınız ne kadar ödüyorsunuz,dükkan benim felan filan gibi sonrada aldı parasını gitti.

neyse aradan 1 hafta felan geçti malum yaz ayı kızım bisiklet sürüyor dışarda,bu adamda karşıda dükkan önünde o an bana baktığını fark edip kafamı çevirdim.biz her gün dışarı çıkıyorduk ve bu adam bana bakıyordu.hani zannetmeyin ki kesişiyoruz, sadece 1 saniyelik anda bana baktığını fark ediyordum kafamı çevirip arkamı dönüyodum ama adamın baktığını halen hissediyordum.

neyse uzatmayayım fazla en son işe başladım doğal olarak kış geldi hava soğuk bu adamı görmez oldum.ama hafta sonları hayvan adam git gide bakışlarıyla taciz etmeye başladı beni bakmıyordum ama hissediyordum bana baktığını.derken son bir haftadır aynı satte eve gdiiyorum ve bu adam kapının önünde yola yaklaşıp hişt hişt,öhö öhö gibi sesler çıkarıyor.dedim yanlış anlıyorum galiba dönüp cevap vermedim bile, dün en son akşam bakkala çıktım bakkalda bu adamın yan dükkanı bu adam nerden gördü anlamadım beni önünden geçerken pişş pişş yaptı bana:50::50:
koşarak eve girdim elim yağım titredi.

şimdi ben normalde buna sessiz kalmam orda o adamın camını çerçevesini indiririm ama evimin dibinde olmasa,kavga çıksa bütün bina duyacak doğal olarak ağbim babam..

eşime söylesem zaten zor zamanlar yaşıyor çok öfkeli,tekmeli yumruklu kavga edecek.

adam deseki ben karınlamı konuştum söylesin hani dese yalancı durumuna düşüp yaşadığım rezillikle kalıcam.

bu sefer korkuyorum binaya girmek için iki cephe dolanıyorum bi taraf karanlık ya önüme geçerse diye..
bi taraftan gelse konuşsa imdat sapık diye bağırıp mahalleyi başıma toplasam diyorum.

off off çok kötüyüm kızlar.mayıs haziran gibi taşınıcam burdam o zamana kadar sabretsem diyorum ama nasıl..

Way ırz dusmanı pıs sapık !
Yahu hoshıspısst dıyosa sert cık ne kosuyon korkuyon
cantanda bıber gazı tası bıde bu cok onemlı
Hıc korkma bıdaha bısı derse nevar be banamı dıyon sert cık yanı
Arsız pıs herıf

Ne bilim yani ister gitsin ister arasın ama şansını denesin bir kere bence çünkü o aptal yaratık gittikçe cesaretlenecek :41:

Back