• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm..Taciz..

benzer bir durum yaşadım gelip geçereken dükanının önünde yiyecekmiş gibi bir adam vardı mahallede baktım bütün kadınlara böyle oturduğu yerden boydan aşağı süzüyor ve uzaklaşana kadar bakıyordu kadınlara

bir gün dayanamadım yine oradan geçerken tepem attı döndüm geri dikildim karşısına ve' bir daha ben buradan geçerken sen önüne bakacaksın anladın mı dedim. adam önüne eğdi kafasını yanında biri daha var tekrar anladın mı dedim anladım abla dedi' sonra akşam eşime anlattım o da dükkana gitti adam kapatmış karşısında köylüsü olanların dükkana gitmiş söylemiş meğer adam etrafta bilinirmiş zaten onlar ertesi gün dükkanına gitmişler bir güzel uyarmışlar! adamı bir ay sonra mahalleden gitti sapık.

bugün olsa aynı tepkiyi veririm ama eşime söylermiyim bilmiyorum. bir şekilde sen dikil karşısına korktuğunu belli etme ve uyar kaba bir dille hem de baktın olmadı güvendiğin bir erkeğe bir güzel paralattır bu tacize boyun eğme lütfen

Kızlar ablamı aradım anlattım deliye döndü oda,biçözüm bulduk beraber aileme duyurmadan,bi ağbimiz var iri kıyım daha doğrusu arkadaşım eşimlede aynı işi yapan biri onamesaj çekip biraz bahsettim olaydan anında aradı beni,sakın eşin duymasın o hayvanı dövmek lazım dedi.sabah telefon bekliyor benden beklemekten başka bi yol kalmadı anlıycanız.sabah tekrar yazıcam size kurtulayım şu pislikten ya.

İyi hoş güzelde diyelim adamı benzettiniz eşiniz bişey bilmeden adamdan alışveriş yapsa selam verecek abes kaçacak yani eşinizi bunu bunu yaptık deseniz benim haberim yok diye kudurur tatlım eşine anlat olayı adamı döverse gerçekten olay büyür eşin bilmek zorunda sen gene yaparsın yapacağını

tüm gün kk da gezdim ama kafamı dağıtamadım bir türlü.akşam oldu yine elim ayağım titriyor aklıma geldikçe.

konum biraz uzun olacak okuyanların ağzına sağlık şimdiden..

1 senedir şu an oturduğum evimde kiracı olarak oturuyorum.bu ev ağbimin ve doğal olarak binanın çoğunu tanıyor bi kaç komşuda ağbimin iş arkadaşı..

ben yazın okul dönemimde 2 aylığına iş deiştirmek için evde kaldım..bu arada doğal olarak evimdeki eksik ne varsa halletmeye çalıştım.
kızımın oda takımının çekmece kulplarında sorun vardı eşim anladığı halde yoğun çalıştığı için yapamadı bende evimin hemen karşısındaki bu tarz şeyler satan dükkana gittim.
sahibi 37 38 yaşlarında bi adam derdimi anlattım tamam bi gelip bakayım ölçüsüne göre malzeme getiririz dedi.geldi baktı neyse 2 gün sonra tekrar gelin dedi.neyse 2 gün geçti gittim ben, adam bi dünya malzeme verdi elime ee ben bunları nasıl takıcam dedim.tamam hanımefendi eşim dükkana gelicek o gelince gelir ben yaparım dedi.

2 saat geçti adam elinde malzemelerle geldi.kızım da odasında oynuyor adamda orda ,bende doğal olarak yanlarında duruyorum.15 dak kaldı evimde hani klasik esnaf muhabbeti yaptı kiracımısınız ne kadar ödüyorsunuz,dükkan benim felan filan gibi sonrada aldı parasını gitti.

neyse aradan 1 hafta felan geçti malum yaz ayı kızım bisiklet sürüyor dışarda,bu adamda karşıda dükkan önünde o an bana baktığını fark edip kafamı çevirdim.biz her gün dışarı çıkıyorduk ve bu adam bana bakıyordu.hani zannetmeyin ki kesişiyoruz, sadece 1 saniyelik anda bana baktığını fark ediyordum kafamı çevirip arkamı dönüyodum ama adamın baktığını halen hissediyordum.

neyse uzatmayayım fazla en son işe başladım doğal olarak kış geldi hava soğuk bu adamı görmez oldum.ama hafta sonları hayvan adam git gide bakışlarıyla taciz etmeye başladı beni bakmıyordum ama hissediyordum bana baktığını.derken son bir haftadır aynı satte eve gdiiyorum ve bu adam kapının önünde yola yaklaşıp hişt hişt,öhö öhö gibi sesler çıkarıyor.dedim yanlış anlıyorum galiba dönüp cevap vermedim bile, dün en son akşam bakkala çıktım bakkalda bu adamın yan dükkanı bu adam nerden gördü anlamadım beni önünden geçerken pişş pişş yaptı bana:50::50:
koşarak eve girdim elim yağım titredi.

şimdi ben normalde buna sessiz kalmam orda o adamın camını çerçevesini indiririm ama evimin dibinde olmasa,kavga çıksa bütün bina duyacak doğal olarak ağbim babam..

eşime söylesem zaten zor zamanlar yaşıyor çok öfkeli,tekmeli yumruklu kavga edecek.

adam deseki ben karınlamı konuştum söylesin hani dese yalancı durumuna düşüp yaşadığım rezillikle kalıcam.

bu sefer korkuyorum binaya girmek için iki cephe dolanıyorum bi taraf karanlık ya önüme geçerse diye..
bi taraftan gelse konuşsa imdat sapık diye bağırıp mahalleyi başıma toplasam diyorum.

off off çok kötüyüm kızlar.mayıs haziran gibi taşınıcam burdam o zamana kadar sabretsem diyorum ama nasıl..

bana birisi pişt pişt dediğinde bende diyorum
sonra hayırdır ne ayaksın olum sen diyorum

dönüp sert bi şekilde karşılık vermen hatta tehdit etmen işe yarayabilir bencede...
terbiyesiz pislik....

bence hoyt höytle onun seviyesine inersin oda sana bu zaten yolu gibisinden bakar. bişeymi dedin abi diyebilirsin bence. senide rahatsız eden bişey derse abi zaten kaç zamandır bakışlarından rahatsız oluyorum sen en iyisi eşimle hallet problemini yada istersen abilerimle de. 1 kere daha yanlış bir hareketini hissedersem karşında beni değil ailemi bulursun de.
pislik herif. bende bu tarz bi olay yaşamıştım. Allah böyleleini sürüm sürüm süründürsün...

bende böyle bir taciz olayı yaşadım ve şöyle çözümledim ben bigün gecerken o sapık herzamanki gibi iç çekmeye başladı kalabalıkda bir sokak bi güzel adama saydım senin karın kızın yok mu neden böyle yapıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diye bağırmadım ama yüksek sesle söyledim.belediye görevlisiydi otoparkçı gibi illa şikayet edeyim işinden mi olmak istiyorsun falan feşman saydım o günden sonra beni görünce yolun karşısına geciyordu .

bende böyle bir taciz olayı yaşadım ve şöyle çözümledim ben bigün gecerken o sapık herzamanki gibi iç çekmeye başladı kalabalıkda bir sokak bi güzel adama saydım senin karın kızın yok mu neden böyle yapıyorsun ne yapmaya çalışıyorsun diye bağırmadım ama yüksek sesle söyledim.belediye görevlisiydi otoparkçı gibi illa şikayet edeyim işinden mi olmak istiyorsun falan feşman saydım o günden sonra beni görünce yolun karşısına geciyordu .

sen yine üsturuplusuna denk gelmişsin. birde bunların sanki sen yüz veriyormuşsun gibi senide tersleyeni var sokak ortasında..

Kızlar ablamı aradım anlattım deliye döndü oda,biçözüm bulduk beraber aileme duyurmadan,bi ağbimiz var iri kıyım daha doğrusu arkadaşım eşimlede aynı işi yapan biri onamesaj çekip biraz bahsettim olaydan anında aradı beni,sakın eşin duymasın o hayvanı dövmek lazım dedi.sabah telefon bekliyor benden beklemekten başka bi yol kalmadı anlıycanız.sabah tekrar yazıcam size kurtulayım şu pislikten ya.

İyi, hadi hayırlısı bakalım..Kurtul o pislikten,arsız adam kızıyorsun,anlamıyor.. Bir yazı okumuştum bayaa oldu,bir cümle aklımda kaldı, "biri erkeklere şu kelimenin anlamını öğretmeli HAYIR = HAYIR demektir." :ssz:

Umarım eşin ondan saklama nedenini anlayışla karşılar..Çünkü illa duyar.. Haberleri bekliyoruz :34:

günaydın herkese,ilk defa huzurlu bi uyku uyudum,

sizlerin sayesinde elbet,buraya onca konu açılır onaca yorum yaparım ama inanın size danışmadığım için kendime çok kızdım bunu bilmenizi isterim.

bütün mesajları okudum tek tek cevap vermek isterim ama işyerindeyim ve başım çok kalabalık..

bazı arkadaşlar eşime neden söyleyemediğimi bazıları eşimin durumunu merak ediyor haklı olarak ama inanın yaşananları anlatmak isterim ama burası sanal ortam ve bu mesajlar herkese açık.sadece diyebileceğim ordu ile ilgili:50::50:

haklı olarak başkasını karıştırma ağbine söyle demişsiniz ama ağbim bunu eşimden gizler ama yengem ve yiğenlerimden:50::50: yengemin ağzı gevşekte biraz..

ben bunca zaman kendim duymamazlıktan gelerek çözmeye çalıştım belki vazgeçer diye ama dün akşam anladım ki bu adam,onu terslememden bile zevk alıyor.o iğrenç ifadesi aklıma geldikçe cinnet geçiriyorum.

dediğim gibi ablama anlattım oda eşin duymasın malum erkek adam gider dalaşır karşıdaki piskopat tekme tokat girseler ağır bi darbe alsa aman allah korusun dedi.

dediğim gibi 6 ay içersinde o mahalleden gidicez ben bu süre zarfında eşim duymadan halledip ordan taşınmak istiyorum.

şimdi bu iri kıyım arkadaşıma söyleme sebebim ise bizi ve beni çok iyi tanıyor olması yılllardır ailecek görüşüyor olmamız.eşimin sağlık sorunlarında ailemizden sonra aradığım, ilk kişi öyle düşünün yani..

sabah uzun bi telefon görüşmesi yaptık kendisiyle sizin yap dediğiniz şeyleri bile anlattım ona.oda eşine duyurmayalım dedi.ben halledicem üzülme sen kim benim kardeşimi rahatsız eder böyle dedi.tabii bu zamana kadar söylemediğim içinde kızdı:50::50:

oda korkma adam susarsa iş kavgaya gitmeden konuşarak çözerim baktım edepsiz ağzını burnunu kırarım orda dedi.bu arada kendini ev sahibim olan ağbim olarak tanıtıcak..

ee peki neticede eşim o dükkana alışverişe giderse ne olucak felan dedim korkma sen ben kocası bilmiyor felan filan yoksa seni öldürür felan derim dedi.

bu arkadaşımın ağzı çok iyi laf yapar bu arada.

off bilmiyorum şimdi haber bekliyorum öğlene gidicem ararım dedi.

üniversite okurken ankarada bu tarz bir adamın hakkından gelmiştik oda arkadasımla birlikte..sen iyi sabırlısın önce pişt pişt yapar bu insanlık dışı varlıklar sonra Allah korusun... eşine anlat tedbirini al derim:19:

Eşini karıştırmak istememeni anlıyorum da söylemek var söylemek var.. Eğer aylardır beni taciz ediyor diye sinirli,huzursuz söylersen adam köpürür tabi.. Ama daha sakin, şu adamda yoldan geçen kadına-kıza bakıyor,sinir oluyorum bazen bana da bakıyor bir gün fena terslicem falan desen.. Ne bileyim.. Ama o ş..sizin iyi bir derse ihtiyacı var..

Yani sen bilirsin tabi de eşine bu durumun varlığını,seni rahatsız eden bir şeyler olduğunu çıtlatsan..

evet aynen böyle demelisin. çok yerinde olur bu konuşma!

haber ver canım bizede. inşallah eşine duyurmadan, tatlılıkla!!! artık ne kadar tatlı olabilirse! çözersiniz.

Öncelikle eşine anlatmama konusunda sana hak verdim çünkü eşini düşünmeni, özel durumu oluşunu vs.. anlıyorum. Bu abi dediğin kişinin olaya el atması da iyi olmuş. Böyle kötü fikirli, örümcek zihniyetleri Allah hepimizden uzak tutsun.

Gelişmeleri yaz, merakla bekliyorum.

tüm gün kk da gezdim ama kafamı dağıtamadım bir türlü.akşam oldu yine elim ayağım titriyor aklıma geldikçe.

konum biraz uzun olacak okuyanların ağzına sağlık şimdiden..

1 senedir şu an oturduğum evimde kiracı olarak oturuyorum.bu ev ağbimin ve doğal olarak binanın çoğunu tanıyor bi kaç komşuda ağbimin iş arkadaşı..

ben yazın okul dönemimde 2 aylığına iş deiştirmek için evde kaldım..bu arada doğal olarak evimdeki eksik ne varsa halletmeye çalıştım.
kızımın oda takımının çekmece kulplarında sorun vardı eşim anladığı halde yoğun çalıştığı için yapamadı bende evimin hemen karşısındaki bu tarz şeyler satan dükkana gittim.
sahibi 37 38 yaşlarında bi adam derdimi anlattım tamam bi gelip bakayım ölçüsüne göre malzeme getiririz dedi.geldi baktı neyse 2 gün sonra tekrar gelin dedi.neyse 2 gün geçti gittim ben, adam bi dünya malzeme verdi elime ee ben bunları nasıl takıcam dedim.tamam hanımefendi eşim dükkana gelicek o gelince gelir ben yaparım dedi.

2 saat geçti adam elinde malzemelerle geldi.kızım da odasında oynuyor adamda orda ,bende doğal olarak yanlarında duruyorum.15 dak kaldı evimde hani klasik esnaf muhabbeti yaptı kiracımısınız ne kadar ödüyorsunuz,dükkan benim felan filan gibi sonrada aldı parasını gitti.

neyse aradan 1 hafta felan geçti malum yaz ayı kızım bisiklet sürüyor dışarda,bu adamda karşıda dükkan önünde o an bana baktığını fark edip kafamı çevirdim.biz her gün dışarı çıkıyorduk ve bu adam bana bakıyordu.hani zannetmeyin ki kesişiyoruz, sadece 1 saniyelik anda bana baktığını fark ediyordum kafamı çevirip arkamı dönüyodum ama adamın baktığını halen hissediyordum.

neyse uzatmayayım fazla en son işe başladım doğal olarak kış geldi hava soğuk bu adamı görmez oldum.ama hafta sonları hayvan adam git gide bakışlarıyla taciz etmeye başladı beni bakmıyordum ama hissediyordum bana baktığını.derken son bir haftadır aynı satte eve gdiiyorum ve bu adam kapının önünde yola yaklaşıp hişt hişt,öhö öhö gibi sesler çıkarıyor.dedim yanlış anlıyorum galiba dönüp cevap vermedim bile, dün en son akşam bakkala çıktım bakkalda bu adamın yan dükkanı bu adam nerden gördü anlamadım beni önünden geçerken pişş pişş yaptı bana:50::50:
koşarak eve girdim elim yağım titredi.

şimdi ben normalde buna sessiz kalmam orda o adamın camını çerçevesini indiririm ama evimin dibinde olmasa,kavga çıksa bütün bina duyacak doğal olarak ağbim babam..

eşime söylesem zaten zor zamanlar yaşıyor çok öfkeli,tekmeli yumruklu kavga edecek.

adam deseki ben karınlamı konuştum söylesin hani dese yalancı durumuna düşüp yaşadığım rezillikle kalıcam.

bu sefer korkuyorum binaya girmek için iki cephe dolanıyorum bi taraf karanlık ya önüme geçerse diye..
bi taraftan gelse konuşsa imdat sapık diye bağırıp mahalleyi başıma toplasam diyorum.

off off çok kötüyüm kızlar.mayıs haziran gibi taşınıcam burdam o zamana kadar sabretsem diyorum ama nasıl..

Bence abine söyle adamı benzetsin bir güzel sessiz sedasız. Bir daha olmaz olursa eşine söylersin…ama en tez zamanda hatta bugün…mesela abinle geç dükkanın önünden abin bir bakış atsın…küçük bir hareket vs.. bence anlayana yeter. Yetmezse dozunu katlarsınız.

güzel haberlerle döndüm kızlar ama içimde neden halen bi sıkıntı var.

şimdi bu arkadaşım yanına eşimi tanımayan bi çalışanını alıp gitmiş,adamın tipini tarif etmiştim ama bu emin olmak için 10 dakika bizim kapının önünde arabada beklemiş.diyor ki şer...iz adam çıkıyor dışarı yoldan geçen yaşlı,genç tüm kadınlara bakıyor.

bu arada adamın karısıda dükkandaymış bugün, sanşmı yoksa şansızlıkmı bilemiyorum artık..

neyse bu ağbi girmiş içeri karısı kasada oturuyor kendi ayakta buyrun diyince bizimki sağlam bi testere arıyorum demiş:1::1:

adam getirmiş bi iki çeşit,arkadaşım birini eline alıp ,adama doğru sallayarak bu iyi kafa kesermi demiş:47::47:

adamın yüz ifadesini görmen lazım diyor.sanırım anladı niye geldiğimi diyerekte ekledi.

neyse diyor ki arkadaşım karşı binada benim bacım oturuyor,hemde benim kiracım olur,şe...siz bi hırdavatcı bacıma askıntı olmuş aylardır kızı taciz ediyormuş utanmadan kız geçerken hişt pişt diyormuş sen o hırdavatcıyı tanıyormusun demiş..

o arada karısı yerinden kalkıp üst kata çıkmış.muhtemelen kocasının ne pislik olduğunu biliyor..

adam yok ağbi bu mahallede öyle şey olmaz felan diyince,arkadaşım valla bilemem kardeşim kocasına söylememiş,eniştem ordu mensubu evde 2 tabancası var (yalan tabii) çeker vurur al başına belayı diye beni aradı.

valla bu sana ilk ve son ikazım ne sen ne yan dükkandaki şe..siz komşun deil bacıma bakmak,onu görünce ddükkanın önüne çıksın hah işte o testereyi bi dahaki gelişimde sorgusuz sualsız kullanırım diyip çıkmış.

adam arkasından gelip yok ağbi yanlış anladın hiç öyle şey olurmu demiş ama arkadaşım oralı bile olmamış.

aynadan baktım koştur koştur bakkala gidiyor du dedi.

off kızlar içimin yağları eridi resmen...

umarım aklı başına gelmiştir.milletin karısına kızına bakamaz bi daha..

offf ya haziran gelsede bi taşınsak şurdan olay çıkmadan..

Back