- 9 Ağustos 2021
- 14.992
- 51.029
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Ne kocaymis ve ben kocama asık değil miyim diye düşünüyorum burdaki kadınların koca aşkını görünce . Evladını bomba olarak tanımlayacak kadar sırf adamin rahatı kaçtı diye üzülecek kadar nasıl bir aşkmış bu çok hastalıkli bir aşk benceYok hiç saçma gelmedi.Kesinlikle haklısınız katılıyorum.Ama işte sürprizlere de açık değil. Şu an aklında kendi anne babası ve onların yaşam şartları var.80 yaşına yaklastilar.Uzaktalar.Annesi zor bir kadın.inatci.ev şartları zor.Onlari kafasına takıyor. Ama mesela benim dün akşam konuşmak istediğim onların eviyle ilgiliydi.Onlarin evini iyileştirmek adınaydi.Yaz aylarında anne babasının yanına gidiyoruz 1 ay. Yaz ayından bahsedeyim de hayal kuralım istedim
Çok korkuncTek başımıza bakamayız katil oluruz diyen anne, öğretmen de çok tehlikeli değil mi?
Çocuk işte felidaee benim küçük kız kardeşim anaokulana gideceği için her sabah beş saat ağlardı ailece dinlerdik agidini ilk okulda da ikinci sınıfın sonuna kadar tam üç yıl . Ben hadi 15 -16 yaşındaydım bir küçük kız 12 biz o zaman onu avuturduk hergun bir hediye falan hazurlardik ergenken anne baba değilken bile ..E tamam da iki yaş sendromu bu değil mi tam olarak? İnatlaşıyor sizinle.
Cocuk psikiyatrina gittiniz mi? Gitmediyseniz lutfen arastirip isinde iyi birine gidin. Cocuklarda kaygi giderici, dogal takviye oneriyorlar. Benim ogluma verildi, doktor kontrolunde kullandik cok faydasini gorduk. Belki size boyle bir sey onerir. Cunku erken yasta giderilmeyen kaygi ileride daha buyuk sorunlara yol aciyormus. Once ben de cok dusundum versem mi vermesem mi diye ama cok arastirdim ve doktoruma guvendim. Faydasini gorduk dedigim gibi. Lutfen cocuk psikiyatrina gidin.Tabii ki gerçekten katil olmuyoruz.Ama o anki ruh halini yaşamayan bilemez. Düşünseniz sabah kalkmışsınız ve üzerinden 4 saat geçmiş duyduğunuz tek ses ağlama.Bir yandan kusmuk siliyorsunuz. 14.ayindan beri bu böyle devam ediyor. Genel cerrahi bile götürdük.acaba popsunda çatlak mi avr diye.yok yok yok.tiroid ,şeker hersye bakildi
Canim benim kiz 30 aylik bu soylediklerini yapamaz. Ilkokula baslamadan okumayi yazmayi sayilari renkleri mevsimleri anaokulunda ogreniyo.Yapıyor .Sayi sistemini kendi çözmüş. Şimdi de okumaya çalışıyor ama bence süper zeka değil. Günümüz çocuklarının cogu benzer.ilkokula başlayanların hepsi okuma bilerek geliyor.
Çocukla ilgili her anlatımında bi abartı var gibi geldi ama hadi hayırlısıCanim benim kiz 30 aylik bu soylediklerini yapamaz. Ilkokula baslamadan okumayi yazmayi sayilari renkleri mevsimleri anaokulunda ogreniyo.
Ana okulada 30aylikken baslaniyo.
Benim kiz daha yeni 3 kelimeyi bir araya getirmeyi becerebiliyo
sertifika ile PDR mezunu olunur demedimSiz PDR mezununu ne sanıyorsunuz
Önce çocuğu gelmeli yalnız. Kaç yıllık evli ve kac yıldır çalışan insanlar olarak yıllardır onların evini bir türlü iyilestiremediniz. Ne evmisYok hiç saçma gelmedi.Kesinlikle haklısınız katılıyorum.Ama işte sürprizlere de açık değil. Şu an aklında kendi anne babası ve onların yaşam şartları var.80 yaşına yaklastilar.Uzaktalar.Annesi zor bir kadın.inatci.ev şartları zor.Onlari kafasına takıyor. Ama mesela benim dün akşam konuşmak istediğim onların eviyle ilgiliydi.Onlarin evini iyileştirmek adınaydi.Yaz aylarında anne babasının yanına gidiyoruz 1 ay. Yaz ayından bahsedeyim de hayal kuralım istedim
Ki on senelik evlilikte balayı dahil tatile bile gidemediğim bir adamla olan evliliğim mükemmel olamaz.
Bitmiş bir evliliğin suçunu üç yaşında bir bebeğe atmak…
konu sahibinin yüreğine indireceksinYaşanmış bi olayi farkli anlatma durumu var yalniz burda salt hayal gücü degil ki. Cocuklar dinazor getirdi ama oyuncak değil gercek dinazor getirdi diyor. Yalan söylüyor. Tabiki yeni konusmaya başlayan bi cocugun spekturumun neresinde oldugu anlasilmaz. Ama sizin cocugunuzun normal bi beyin yapısı yok. Ona göre daha anlayisla degerlendirmeniz gerekecek. Yakin akrabalarda mental bi hastalik var mi?
Yani bilmiyorum neden abartsin diyorum kendimeÇocukla ilgili her anlatımında bi abartı var gibi geldi ama hadi hayırlısı
Çocuğun tatile dair hatırladığı tek şey memleket olacak.Keske 10 olsa, 15 senenin ustune yaptik dedi cocuk da 3 yasinda, yani 18-19 seneden bahsediyoruz. Neredeyse 20 senedir ailece tatile cikmamak inanilmaz. Simdi cocuk var o cocuk da tatil gormeden buyumez umarim
Evet bence de öyleYani bilmiyorum neden abartsin diyorum kendime
33 aylik bi cocuk bunlari yapabiliyosa super zekadir yani
Ha bide gecen yil suraya geldik boyle oldu falan demesi cok tuhafÇocukla ilgili her anlatımında bi abartı var gibi geldi ama hadi hayırlısı
Tabiki uydurur cocuk bu, o anlamdaki kendisinin dahi inandığı hayal ürünlerini demiyorum. Yaşanmış bir gercegi bile isteye saptırma işini diyorum manupulatif anlamda konuşuyorum. Mesela cocuklar otururken bi adam geldi cocuklarin bi tanesini dövüp kaçırdı adami da net bi sekilde gördü. Kaçıran adam bu degil de öbürüydu, ya da yoo oyle bisey olmadi ki diyemez olayi örtbas etmek için bir yetişkin gibi normalde.
Tivoli cocuk dogdugundan beri hep hep hep bir problem var hayatinizda.Suna kanaat getirdim siz kari koca asla cozum odakli insanlar degilsiniz ve el birligiyle bir problem cocuk yetistiriyorsunuz ve buna sebep yine sizsiniz.Cidden uzucu kiziniz icin bu durum.
benim oğlum da tanır ve hatırlar. hafızası çok güçlü. her insan bir değil olabilir. ben 3 yaşımdan itibaren hatırlıyorum mesela.Ha bide gecen yil suraya geldik boyle oldu falan demesi cok tuhaf
Benim kiz babannesini gorunce bile tanimadi
Biz yilda 1 geliyoruz Turkiyeye
12 aylikken gordu
24 ayliklen gordu
Simdi telefonda gorsun gene tanimaz