- 9 Ağustos 2021
- 14.982
- 50.966
-
- Konu Sahibi streshanim
Sevgili konu sahibi..Senin konularını hatırlıyorum.bu adam senle zaten evlenmek istemiyordu ki..Senin zorunla evlendi..senden cocuk isteseydi zaten bunu zamaninda da belli ederdi..zorla olan hiçbir şeyden de hayır gelmez..Eşimin de isteği yok. Çocuk kararını tamamen bana bıraktı. Ben istediğim için yaparmış ama çocuğa sen bakacaksın ben bakmam diyor en başından.
Bakmam sen bakarsan diyorEşimin de isteği yok. Çocuk kararını tamamen bana bıraktı. Ben istediğim için yaparmış ama çocuğa sen bakacaksın ben bakmam diyor en başından.
Ben sizin gibiydim, dogumdan sonra cok zorlandim. Cok uzun suren lohusa depresyonuyla bogustum. Esiniz de yardimci olmayacaksa iyi dusunun bence33 yaşındayım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Şimdiye kadar da hiç istemedim. Sadece kafamda tek bir soru var: İleride bir gün doğurganlığım geçtiğinde ya pişman olursam? Ya keşke çocuğum olsaydı der miyim... Çocuk yapmayıp da yapmadığına pişman olan var mı aramızda?
Lütfen yumurtalıklarını dondur falan demeyin. Yaş o kadar geçtikten sonra bakmaya da mecalim olmaz kafam da kaldırmaz. Yine yapmamayı tercih ederim. Sadece pişmanlık duygusu benim merak ettiğim.
Öyle biri ile zaten cocuk yapilmazEşimin de isteği yok. Çocuk kararını tamamen bana bıraktı. Ben istediğim için yaparmış ama çocuğa sen bakacaksın ben bakmam diyor en başından.
Ben evli değilim ama bende çocuk istemiyorum şu an ileride fikrim değişir mi bilmiyorum yani çok sorumluluk ister çalışan biri olarak ikisini birden yürütemem gibi geliyor zaten içimde hiç istek kalmadı33 yaşındayım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Şimdiye kadar da hiç istemedim. Sadece kafamda tek bir soru var: İleride bir gün doğurganlığım geçtiğinde ya pişman olursam? Ya keşke çocuğum olsaydı der miyim... Çocuk yapmayıp da yapmadığına pişman olan var mı aramızda?
Lütfen yumurtalıklarını dondur falan demeyin. Yaş o kadar geçtikten sonra bakmaya da mecalim olmaz kafam da kaldırmaz. Yine yapmamayı tercih ederim. Sadece pişmanlık duygusu benim merak ettiğim.
Valla millet çocuk yaptığına pişman33 yaşındayım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Şimdiye kadar da hiç istemedim. Sadece kafamda tek bir soru var: İleride bir gün doğurganlığım geçtiğinde ya pişman olursam? Ya keşke çocuğum olsaydı der miyim... Çocuk yapmayıp da yapmadığına pişman olan var mı aramızda?
Nerede yazmış evlenmeyi düşünmediği?hiç öyle hatırlamıyorum.konu sahibi evlenmek için yanıp tutuşuyordu.. Adam istemiyordu...hatta sana yüzük aldım diyip buluştuklarında yüzüğün lafını bile etmemişti ki konu sahibi evlilik teklifi alacağını düşündüğünden bayağı heyecanlıydı.. Adam çocuk mu isteyecek Allah askinaEski konularınıza baktım, evlilik öncesi konularınız da çelişki dolu. O zamanlar da evlenmezsem pişman olur muyum tarzı konularınız var. Sonra bir konunuzdaki cümleniz dikkatimi çekti. Evlenip çocuk sahibi olmak hayaliniz varmış. Bence siz çocuk istiyorsunuz içten içe ,istemeyen eşiniz. O yüzden bu ikilemdesiniz. Evlenmeden önce, eşinizle bu konuyu konuştunuz mu? O bence daha net bu konuda. Çünkü söylediğinize göre umrunda değil. Peki siz ne düşünüyorsunuz? İlerde pişman olur muyum diye düşündüğünüze göre net değilsiniz. İyi düşünün karar verin. Eğer fikrinizi etkileyen eşinizse, keşke önceden söyleseymiş bu fikrini diyorum çünkü tek başına karar veremez böyle bir şeye. Yok, eğer siz de gerçekten istemiyorsanız çevre baskısı falan hikaye. Çünkü ilk konuşarınızdan birinde de evlenmeyi düşünmediğinizi yazmışsınız ama şu an evlisiniz. Sanki düşüncelerinizi çevre değil de, hayatınızdaki kişi belirliyor. Bu çevre baskısından daha zor bir durum. Çevreye kulağınızı kapatır, önünüze bakarsınız ama eş çok daha zor. Siz kendinizi bir ölçün, tartın önce.
O halde yapmayın.Eşimin de isteği yok. Çocuk kararını tamamen bana bıraktı. Ben istediğim için yaparmış ama çocuğa sen bakacaksın ben bakmam diyor en başından.
Eşimin de isteği yok. Çocuk kararını tamamen bana bıraktı. Ben istediğim için yaparmış ama çocuğa sen bakacaksın ben bakmam diyor en başından.
Var o tarz bir konusuNerede yazmış evlenmeyi düşünmediği?hiç öyle hatırlamıyorum.konu sahibi evlenmek için yanıp tutuşuyordu.. Adam istemiyordu...hatta sana yüzük aldım diyip buluştuklarında yüzüğün lafını bile etmemişti ki konu sahibi evlilik teklifi alacağını düşündüğünden bayağı heyecanlıydı.. Adam çocuk mu isteyecek Allah askin
Çocuk istememe sebebinizi önce bir sorgulamanız gerekiyor bence. Annenizle olan kötü çocukluk ilişkisi, ilgisiz geçirilen çocukluk dönemi, babasal problemler vs. Gibi geçmiste yaşadığınız kötü çocukluk dönemlerinin sizi suan bu sekilde düşünmeye veya hissetmeye itip itmedigini bir tartın öncelikle.33 yaşındayım. Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Şimdiye kadar da hiç istemedim. Sadece kafamda tek bir soru var: İleride bir gün doğurganlığım geçtiğinde ya pişman olursam? Ya keşke çocuğum olsaydı der miyim... Çocuk yapmayıp da yapmadığına pişman olan var mı aramızda?
Şimdi üyeler bahsedince merak edip konularınıza baktım ve gecmişe gidince direkt bu yorumunuzu gördüm. Bu yorumunuzda çocuk istediginizi net bir dille ifade etmissiniz. Çocuk fikrine uzak olan eşiniz tarafından manipüle ediliyor olabilir misiniz acaba?Arkadaşlar ben zaten bu adamla bu konuyu yüz kere konuştum. Açıkça konuşsaydın falan diyenler var. Ben evlenmek istiyorum dedim çocuk istiyorum dedim. Senin niyetin bu değilse ayrılalım dedim. Terk etmeye de kalktım. Adam seviyorum evlenicez bekle diyip duruyor. Bana ben evlenmek istemiyorum dese ayrılmıştım zaten. Ayrılmak istemiyor. Beni kaybetmekten korkuyor. Yani sevgisine inanıyorum. Ama bu adamda evlilik fobisi var diye düşünüyorum. Evlilik delisi diyenlere de şunu demek istiyorum. 2 yıldır uzaktan ilişki yürütmek ne kadar zor biliyor musunuz? İnsan sevdiğinin yanında olmak istiyor. Düzenini kurmak istiyor. Onun bu kadar ağırdan almasını anlayamıyorum.
Açıkçası şu son yüzük olayı çok gururumu incitti. Moralim çok bozuk. Yüzüğü sorsam mı bilemiyorum. Hiçbir şey demeden izmire dönüp geri kalan süreçte de hep soğuk mu yapsam diyorum. Artık o kadar incindim ki bu konuyu açmaya bile gururum kaldırmıyor gibi... bilmiyorum..