Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bacanak? Bacanak konusunu nerden çıkardınız acaba? ben öyle bir şey mi söylemişim. sanırım okuduğunuz şeylere yorum katmasını seviyorsunuz. Konuyu oradan alıp buraya çekiyorsunuz ya
Begonvil olduğun konusunda ciddi şüphelerimiz var çıkar kokusu hele gelsin bi yönetici.

Begonvil olduğun konusunda ciddi şüphelerimiz var çıkar kokusu hele gelsin bi yönetici.
Sağol en azından bir kişiye indirgedin. yoksa tüm konular bana ait gibi görünüyordu.

Bakın defalarca yazdım. Sorun para değil sorun aile değil. Sorun bazılarının saçmaladığı gibi enişte baldız bacanak bilmem neleri değil. Konu o kadar salakça bir hale büründü ki forumdaki tüm boşanma tüm kavga konularının müsebbibi benmişim gibi gösteriliyorum.

Arkadaşlar sorun benim ailem ya da onun ailesi değil.

SORUN İKİMİZ ARASINDA OLUŞAN TARTIŞMA.

Sağol en azından bir kişiye indirgedin. yoksa tüm konular bana ait gibi görünüyordu.

Bakın defalarca yazdım. Sorun para değil sorun aile değil. Sorun bazılarının saçmaladığı gibi enişte baldız bacanak bilmem neleri değil. Konu o kadar salakça bir hale büründü ki forumdaki tüm boşanma tüm kavga konularının müsebbibi benmişim gibi gösteriliyorum.

Arkadaşlar sorun benim ailem ya da onun ailesi değil.

SORUN İKİMİZ ARASINDA OLUŞAN TARTIŞMA.
Canımsu bugünlük yaşadığın korku yeter sana zaten. O korku geçsin sen yeni bişey çıkarır yine durduk yere canını sıkarsın artık kaç ay sonra olursa. Sanırım seninle Allah ömür verdikçe görüşeceğiz.

Aşkım memnuda bihter Adnan’a diyor ya bana çok iyi davranman beni gıcık ediyor falan sonra kavga çıkartıyor onun gibi olmuş bence başka konulardan birikmişsiniz çünkü adamı suçlayacak hiçbir nokta bulamadım hani üstünüze yapabilirdi ama bu bu kadar büyük bir konu değil

O değil de t kişisi kocanız olmadığına göre artık rahatça söyleyebilirim😀 abi de erik gibiymiş kütür kütür 🧿😀
Allahım konu sahibinin yüzünden kim bilir kimlerin kocasına sevgilisine kütür kütür deniyor 🤣 kendi kocası bulunmadı rahat tabii ellerin kocası elden gidiyor

Allahım konu sahibinin yüzünden kim bilir kimlerin kocasına sevgilisine kütür kütür deniyor 🤣 kendi kocası bulunmadı rahat tabii ellerin kocası elden gidiyor
Kahkahayı üst komşum duymuş olabilir😅 kusura bakmasın.
Ne mühendismiş be😅 meslektaşım ortalığı kattı karistirdi😅

Hanımlar anlamadığınız bir konu daha var. Konu sahibi iktisatçı. Size mi soracak hesabı kitabı😅 mal mülk getirisini götürüsünü arz talebe göre çözmüştür o😅 siz bilmiyorsunuz susun😅

Kocamla hafif tartışmıştık. Gittim sarıldım. Bu devirde yazılımcı koca kolay bulunmuyor. Kıymet bilmek lazım. 😂

Hanımlar anlamadığınız bir konu daha var. Konu sahibi iktisatçı. Size mi soracak hesabı kitabı😅 mal mülk getirisini götürüsünü arz talebe göre çözmüştür o😅 siz bilmiyorsunuz susun😅
Canım benim, hangi sende olmayan şey senin zoruna gitti? :)
Farkında mısın en fazla senin sesin çıkıyor şuan konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X