çıkmazdayım :(

yuh diyorum sadece evde yemek yok bara git ye ne akla hizmet varsa akıl tabi

Canim bosandiktan sonra kadin siginma evine gidebilirsin..
Mor cati diye kadin siginma evi var.. Orayi arayip sorabilirsin..
EN güzeli bir an önce kurtulmak, hem cocugun icin hemde senin icin..
annenede yük olmamis olursun, o adamdanda kurtulursun..

sakın yanlış anlamayın söylediğimi lütfen kırmak istemedim sizi kırıldıysanız eğer...sadece tavizin sonu yok bunu sölemek istiyorum veriyorsun bıkmadan usanmadan...ama hep yarı yolda kalıyorsun...sizin gibi annem gibi...

yok asla kırılmadım sıkma canını sen :13:

cok üzüldüm yasadiklariniza ama ... Evlenirken herseyin en iyisini 4 4lügünü almaniz sartmiydi,borcla hemde?
e daha sonra noldu o esyalari satip odemeye calistiniz,süper bir ev,kapici dairesi,nerden nereye dustunuz.
bosayin bu adamida bence,boyle sorumsuz bir adam daha neler yapar akliniz durur!!!
annenizde bosaniyorsa tutun annenizle bir ev , cocuguda krese verirsiniz,ikinizde calisirsiniz,gecinirsiniz!

seni çok iyi anlayan biri olarak hemennn arkana bakmadan koşş derim hiç derdi bitmiycek evde durumu iyi olmayan birine uyguna baktıra bilirsin bebeği veya belediyelerin kreşleri var uygun ben çok memnun kalmıştım ...çalışırkende daha yüksek maaşlı iş bakarsın her halukarda daha iyi olur.

Canım kreş parasını 750 tl çok sende bir araştırsana evde de baktırabilirsin güvenilir birisini bulabilirsen

canım kayınvalden ne diyor bu duruma.

bana kırılma ama kocanı az çok tanıyorsun neden bebek düşündün?

burcu hanım daha önceki konunuzdnda epey takip etmiştim sizi Allah yardımcınızolsun gerçekten çok üzüldüm benimde 9 aylık bir bebeğim var bebeğiniz için yardımcı olabileceğim birşeyler varsa seve seve yaparım

canım kayınvalden ne diyor bu duruma.

bana kırılma ama kocanı az çok tanıyorsun neden bebek düşündün?

çünkü o kadar yaşadığımız şeyin ona ders olduğunu ve düzeldiğini düşündüm böyle bir kazık yiyeceğim aklıma hiç gelmedi bana söleselerdi bunu yapacak die hayatta inanmazdım ayrıca kızım benim canım asla pişman değilim onu dünyaya getirdiğim için...o benim yaşama nedenim...iyiki getirmişim dünyaya bu kadar sıkıntının arasında bana mutluluk veren tek şey benim yavrum...ben gitsem dünya kadar gidecek kapım var benim kuyruğumu dik tutma çabam olduğu için bu çekinceler...yoksa allaha şükür babam yoksada bir sürü insanım var benide kızımıda bırakmayacak...ben kendim yapmak istiyorum herşeyi tek derdim bu benim...

çok teşekkür ederim canım allaha şükür kendi evimde maddi sıkıntı var ama bebeğimin hiçbir eksiği yok herşeyi fazla fazla yapılıyor ben kimseden yardım almamak için girdim işe 4 aylık bebeğimi bırakıp...benim tek derdim kimseye yük olmadan ayakta durabilmek...çocuğumu kimseye yük etmemek yoksa kimsesiz değilim çok şükür...

Allah yardımcın olsun canım bende aynı şekilde borç ödüyorum bende bebeğimi 4aylık bırakıp çalışmaya başladım

canım inan allah için çok üzüldüm afedersn ama çok sorumsuz bi eşin var sen ki ayakları üstünde durabilecek kapasiteye sahip bir bayansın yerinde olsam herşeyi bitirirm sen herşeyi yettirdkçe o dahada berbatlaşıyor bence bitir yinede sen bilirsn

burcu canım sana akıl verecek, fikir beyan edecek en son kişi benim sanırm. yazmamdaki tek amacım üzüntünü paylaşmak
bir an sanki kendimi, kendi geleceğimi görür gibi oldum.
önceki konunu borçlardan çok bunaldığım bir gün okumaya başlamıştım ve yer yer ağlayarak yer yer senin için
ne kadar güçlü bir kadın diyerek taktir etmiştim bana da cesaret vermişti o tutumun ama şu ana bu konunyu görünce resmen
yıkıldım, inanamadım.
bu eşlerin sorumsuzluğu ne böyle anlamıyorum ya anlayamıyorum. biz her zorluğa rağmen çalışıp yuvamız için didinirken onların rahatlığı
gerçekten akıl almıyor. benim eşimde 7 aylık evliliğimiz boyunca 2 ay çalıştı ve hala işsiz. ben ayın yirmisindeki, aybaşındaki ödemeleri
düşünürken o sadece içki ve sigara parasını düşünüyor
senin için sadece sabır ve kızınla birlikte güzel bir gelecek diliyorum.
rabbim bizim durumumuzda olan herkese yardım etsin.
bir an evvel hayırlısını göstersin.

canım benim akıl ne demek sende anlat paylaşalım...yıkılma neden yıkılıyorsunki yine güçlüyüm yıkılmadım, ben yıkılmam ben çocuğum için herşeyi göze alırım karartırım gözümü... onun yapamayacağı fedakarlıklarıda yaparım o iş beğenmezken paramı kazanıyoruzki derken ben üniversite mezunu halimle ofiste çay dağıttım 750 liraya...ben 4 aylık bebeğimi bıraktım ona muhtaç olmamak için...ben başka neler çözüm buldum biliyormusun bugüne kadar tek başıma kimseye sölemeden...tek dert ortağım bir ajandam oldu benim hep...yıkılmicam...ezdirmicem kendimi...babam yeteri kadar ezdi geçti zaten daha ezdirmicem kendimi...bir hiç uğruna boşa kürek çekmeye çalışmicam...başarıcam...kızım için herşeyi yapıcam ama başarıcam...şu haftasonu bir kafamı toparlayayım bulucam bir yolunu yine...sanada tavsiye sakın düzelir die umut etme huylu huyundan vazgeçmiyor...düzelmeyecek eğer daha şimdiden böylese hiç çekme bırak git hele çocuğun yoksa arkana bile bakma kaç...

canım seni çok iyi anlıyorum evlat bambaşka bir duyguç hatta sen bana derdin bunu.
bizim yaşama sevincimiz, mutluluğumuz.
canın,kanın herşeyin.
elbette pişman olmazsın.
niye dünyaya getirdin diye yargılamak değil.
ben o masum kuzunun babasız büyüyecek olmasına üzüldüm.
elbet öyle bir adam babası olsa nolur olmasa nolur.
nasıl bir baba evladının kreş parasını ben veremem der.
hadi onu bırak ya eşim gidiyor evladım gidiyor ben onlarsız naparım der.
çaba gösterir kendini affettirir?
canım tek yapmak istemen normal ama bunun için biraz zaman lazım.
maaşın belli çocuğunun giderleri olacak.
sen yine çalış zatn çalışman demek ayakta durabilmen demek.
bırak biraz, herşeyi ben tek yapayım dersen zorlanırsın.
ya burda bir konu vardı. bebeği var eşiyel araları kötüydü.
kötü bir evde bir eşinin akrabasının yanında kalıyordu.
dua okumuş bol bol. hatta ne okunacağını yazmıştı.
ve eşi inanılmaz değişmişti.
hatta 2. bebeğine hamileydi.
istersen konusu bulayım sana.
ama sen bitti diyorsan yapacak bişey yok.

bu adamdan sanada cocugunada fayda gelmez ayril gitsin daha huzurlu olursun

zaman gerekiyorsa zaman yaratırım canım bende...beğenmiyorsa huzursuzsa katlanamıyorsa önce o gider evden...hayır istemiyorum hayatımda onu...dur bakalım şu haftasonu biraz kafamı toplayayımda...akşam annemlede konuşayım birazcık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…