• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

İşsizlik maaşı alıyo diye 8 ay yattı yatmakta nasıl yatmak gündüz 2 lere kadar arıyorum ulaşamıyorum kendi iş aramadı yine ben ona buldumm

benimki o kadar yatamadı hiç çünkü ben çok laf sokuyordum mecburdu...birde bende çalışmıyordum çalışsam belki oda yatardı...

peki sen bi daha dünyaya gelebilcek misin??

gelmicem biliyorum ve bunu anneme hep ben söyledim ayrıl dedim ya herkesin hayatı kıymetli seninki değilmi....ama onun arkasında babası vardı benim yokki :( tek başıma olsam zerre düşünmicem ama melisim var bi tane...canım o benim...

canım arkadaşım. çok uzun zamandır senin dertlerini biliyorum.
bu güne kadar sana diyemedim düzelir dedim.
ama bu adam bu yaştan sonra düzelmez.
hele haklı çıkmaya çalışması beni deli etti.
bak benimde oğlum var biliyorsun.
evimi gel gör bir pazarım var neye yeteceğimi şaşırıyorum.
bazen yemek bile yapamıyorum yorgunluktan eşim hazırlıyor pratik şeyler.
bende mi kadın değilim? elimden geleni yapmaya çalışıyorum çocukla çok zor.
diğer arkadaşların dediği gibi babanda kocanda nafaka vermek zorunda.
cezası hapis çünkü.
kendim ayakta duracağım diye düşünme.
çünkü maaşın belli. çok para kazansan tamam.
insanlar bazen bazı şeylerin altından tek başına kalkamaz.
bir büyüğümüzün yardımına desteğine ihtiyaç duyarız.
onlar da yardım ederler.
elbet senin ailen akraban sana yardım edecek.
tek başına herşeyin üstesinden gelmeye çalışma,
sen böyle olsun istemedin.
bu adamla bu hayatı çekerek kendine yazık etme.
hiçbirşeyin sahibi olamazsın.
stresten başka.
sen çalışıyorsun elbet gelecek sağlarsın.
daha çok küçük. bu kadar endişe duyma canım benim.
hayatına yeni bir sayfa aç.
baban hiç mi torununu görmedi bişey yapmadı?

canım arkadaşım. çok uzun zamandır senin dertlerini biliyorum.
bu güne kadar sana diyemedim düzelir dedim.
ama bu adam bu yaştan sonra düzelmez.
hele haklı çıkmaya çalışması beni deli etti.
bak benimde oğlum var biliyorsun.
evimi gel gör bir pazarım var neye yeteceğimi şaşırıyorum.
bazen yemek bile yapamıyorum yorgunluktan eşim hazırlıyor pratik şeyler.
bende mi kadın değilim? elimden geleni yapmaya çalışıyorum çocukla çok zor.
diğer arkadaşların dediği gibi babanda kocanda nafaka vermek zorunda.
cezası hapis çünkü.
kendim ayakta duracağım diye düşünme.
çünkü maaşın belli. çok para kazansan tamam.
insanlar bazen bazı şeylerin altından tek başına kalkamaz.
bir büyüğümüzün yardımına desteğine ihtiyaç duyarız.
onlar da yardım ederler.
elbet senin ailen akraban sana yardım edecek.
tek başına herşeyin üstesinden gelmeye çalışma,
sen böyle olsun istemedin.
bu adamla bu hayatı çekerek kendine yazık etme.
hiçbirşeyin sahibi olamazsın.
stresten başka.
sen çalışıyorsun elbet gelecek sağlarsın.
daha çok küçük. bu kadar endişe duyma canım benim.
hayatına yeni bir sayfa aç.
baban hiç mi torununu görmedi bişey yapmadı?

babam beni silmiş canım defterinden...böyle işte hayat...kırk yıl başında taşırsın senden iyisi olmaz bir kere yere bırakırsın senden kötüsü olmaz...eşimdede babamdada aynı şeyi yaşıyorum...

Annen bi süre kızına baksa belki o zaman idare edebilirdiniz canım inşallah bir çıkar yol bulursun

en çok neye yanıyorum biliyormusunuz
ben ne gençliğimi ne yeni gelinliğimi ne evliliğimi ne hamileliğimi nede anneliğimi hiç yaşamadımki...hep verdim...aman o kırılmasın aman bu üzülmesin...ne oldu şimdi onca emek...kendimi resmen aldatılmış gibi hissediyorum...tamam hata yaptım özür diledim nie bu kadar uzatıyosunki hala diyebilecek kadar çok taviz vermişim demekki karşımdakine...ev kirası ödenmemiş borç ödenmemiş bomboş bir dolapla eve girerken bana bu cümleyi kurabilecek bir adama vermişim bu kadar tavizi...yazık bana...çok yazık bana...

sen yine de bu yaşadıklarına yanma bundan sonraki hayatına bak ve artık kimseye hiçbir konuda taviz verme ve unutma günün birinde evladın bile seni bırakıp gidebilir bu hayat böyle neler görüyoruz

allah yardımcın olsun cnm o kadare üzüldüm ki ya bencede annanle konuş ev tutun annen baksın girmeyi versin o işe bir süre sonra girer ikiniin çalıştığı hem kreşe hem ev kirasına hem size yeter ayrılmaktan başka çaren yok farkında isen

babana diyecek lafım yok sadece pessssssss diyorum.
canım annen kira veriyor mu?

çocuk olmasa daha rahat hareket edebilceksiniz ama planınızı annenizle yapın.beraber karar alın anneniz evde otursun yaşlı kadın torunuyla evde oyalansın sizde eve nafaka götürün.o adamı evde besleyip şımartmanızın bir manası yokk..baba mevzusuna gelince inanın beterin beteri var..ben uzuuuun yıllardır baba kavramını unuttum sildim attım.onu bırakın benim kimsem yok umrumdada değil.hayat çok zor malesef

off yorum yapmak bile öyle zorkii senin yerine kendimi koyamıyorum bile :14: kolay kolayy hiç kimseye bırakk gitt demem :19: ama bu kadarıda fazla hiç düşünmeden ÇEK GİTT çok afedersinn donunaa kadarr alll aç davayııı veremiyorum diye bişey yok mahkeme çatırr çatırr elinde neyii var ne yok nasılsa alırr:95: sen sonunaa kadar haklısınn bütün bu anlattıkların 35 yaşında baba olmuş bi adamın yapabileceğii hatalarr değilll kii hatada denmezz bunlaraa kasten yapılıyo bellii :95:

burcucugum kendine güven ve ayaklarinin üzerinde dur. canim hakkinda hayirlisi olsun allah cocugunun yüzüne baksin.

off yorum yapmak bile öyle zorkii senin yerine kendimi koyamıyorum bile :14: kolay kolayy hiç kimseye bırakk gitt demem :19: ama bu kadarıda fazla hiç düşünmeden ÇEK GİTT çok afedersinn donunaa kadarr alll aç davayııı veremiyorum diye bişey yok mahkeme çatırr çatırr elinde neyii var ne yok nasılsa alırr:95: sen sonunaa kadar haklısınn bütün bu anlattıkların 35 yaşında baba olmuş bi adamın yapabileceğii hatalarr değilll kii hatada denmezz bunlaraa kasten yapılıyo bellii :95:

ssk sı bile yok nasıl vericek mahkeme nafaka...zaten canım benim donundan başka birşeyi yok alabileceğim oda bir işime yaramaz :(

Back