anneni evde kapatmak istememkte haklısın.
kardeşinde var tabi okuyan.
annenle konuş bakalım bir çıkış bulursunuz umarım.
kızına bakacak biri olsa gerisi çok kolay olur.
burda kreş 400 tl. orda çok pahalı.
bazı kurumların kreşi var araştırdın mı?
haklısın güzelim kendinden çok taviz vermişsin allahım kimsenin yuvasını yıkmasın kimseyide anasız babasız koymasın ama tabi öncelikle hepsininde hayırlısını versin çocukla çok zor elin ayağın bağlanıyor ama hep üzülmektense 1 kere üzül eşin yanaşıyormu ayrılmaya
ssk sı bile yok nasıl vericek mahkeme nafaka...zaten canım benim donundan başka birşeyi yok alabileceğim oda bir işime yaramaz
konunun sonunda eger baska bır kadın cıksaydı kahrolurdum
Bıraz naz trip otur anlat bıze yazdıklarını senı sevdıgım ve ınandıgım ıcın senınle bırlıkteyım dıyede ekle sıkayet etmekı gururu ıncınmesın
Allah baska sıkıntılar vermesın kotu olmus ama ben bırlık beraberlıgınızı sevdım yapmıs bır hata olur belkı arada sızın huyunuzuda coksevdım bılmem ben yasaydım ben katlanamazdım belkıde
tamam ayrılalım çocuğun kreş parasını sen ver dio bana ben geri kalan masraflarını karşılarım dio çünkü kreşler 750-800 civarında hem ben ona güvenmiyorum o iki günde bulduğunu yer çocuğunu falan düşünmez biliyorum...anladım böyle olacağını...ben onun lafına güvenerek hareket edemem sağı solu belli olmaz...kendi başıma göğüsleyebilmeliyim ama nasıl
araştırdım 750-800 den aşağı yok annemin oralarda
ben kararımı verdim zaten canım öyle bir babayla büyüceğine huzursuz bir evde sürüneceğine benimle birlikte babasız büyüyecek...o çocuğumu düşündümü barlarda sürterken...ben çocuğumu 35 lira die kontrollere götüremedim çoğu zaman...sadece kimseye yük olmadan kendi başıma nasıl hallederimin derdindeyim...inan tek derdim bu...yoksa ben onu gözden çıkarttım o gün...anladım gayet iyi anladım onu...teşekkür ederim
canım hep böyle olacak değil ya elbett iş bulacakk giricek şartları değişicekk ömürr boyu böyle yaşayacak diye bişeyy yok ayrıl annenle birlikte yaşamaya başla ama bu adamın canını yakmadan aklı başına gelmezevladıı biraz büyüyüp aklıı erdiği zaman bazı şeylere eminim köpek gibi pişman olucak sanada çocuğuna hasret kalıcak bu yaşadığı hayat onu bi yere kadar memnun eder bunuda unutma nereye kadar orda burda gece aleminde devam edebilirkii bi yaştan sonra aile ortamına özenicekk ve aklı başına gelicek ama iş işten geçmiş olucakk önemli olan şuanda şuanda senin ne hissettiğin ve ne düşündüğünn sen bütün bunlar yaşanırken üzerinden 3 5 sene geçtikten sonra bu adamı affedicekmisin peki
şu an kv. bakıyor değil mi?
bir süre daha baksın kızına.
yada bakıcı bulman lazım daha uygun fiyata.
ama bu adamla 1 dk. bile durulmaz.
750 tl yi gayet rahat yiyor.
insan evladına karısına bakar önce.
ama bazı erkekler rahat oluyor işte.
suanda sınırlısın ondan boyle dıyorsun.. da..
Hemn bosan mahkeme nafaka hesbaı gıren arkadaslarada bravo dıyorum sadece bu kadar olur..
benim hikayem çok farklı ama arkadasımbiraz önce sizin konunuza baktım biraz birşey sorabilirmiyim onca sene evli kaldınız ve göğüs gerdiniz ne var elinizde...nerde madalyanız...annemde aynı şeyi yaptı hayatını verdi...sonuç...babam malına mal kattı ve şimdi çocuğuna okul harçlığını dahi vermiyor...malı yaparken annemden bizden kısarak yaptı ama...bumu ödül...bunu yediremiyorum işte...şimdi affetsem bir daha yüz bulup yapmayacakmı...yaptığında 5 sene daha geçmiş olursa ömrümden yine bugüne dönmeyecekmiyim...o zaman keşke demeyecekmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?