Eşim çok ilgisiz ve sorumsuz!!!

Çocuk yokmuş aileniz arkanızda değilse bile boşanın işe girin kendi hayatınıza bakın. Kaldı ki aileniz de mecbur kabullenecek. Bu şekilde bi hayatı kimse haketmez.

Öyle yapıcam artık başka çarem kalmadı 1.5 yıldan beri sabrettim hiç yeni evli gibi bile olamadık
aileni de dusunme sen bosanir gidersen arkanda durmak zorundalar zaten. Hem ben olsam durmayın daha iyi der kendi hayatımı kurardım

Bu adam evlendikten sonra mı canavara dönüştü?
Gerçekten öyle oldu bir insan anca bu kadar güzel rol yapabilirmiş. Ailesi de aynı şekilde resmen başından salmak için ellerinden gelen herşeyi çok iyi yaptılar şimdide dayanabildiğin kadar dayan diyorlar biz karışmayız diyorlar

Ailem arkamda dursa hemen boşanmayı düşünüyorum hayat böyle geçmez maalesef ailemde hep sabret diyor başka dedikleri yok
Ee daha önce evlenene kadar çalışan bir insanmışsınız.
Girin bir işe çalışın ve boşanın kendi kendinizin arkasında durun.

Gerçekten öyle oldu bir insan anca bu kadar güzel rol yapabilirmiş. Ailesi de aynı şekilde resmen başından salmak için ellerinden gelen herşeyi çok iyi yaptılar şimdide dayanabildiğin kadar dayan diyorlar biz karışmayız diyorlar
olan sana oldu yani açıkçası..

aileni de dusunme sen bosanir gidersen arkanda durmak zorundalar zaten. Hem ben olsam durmayın daha iyi der kendi hayatımı kurardım
Evet benimde yapmak istediğim tam da bu devirde çok kötü artık herşeyden korkar oldum açıkcası cesaretim herşeye karşı bitmiş durumda ama bi şekilde yapmam gerekiyor

Arkadaşlar merhaba bu saate yine sinirden sıkıntıdan uyuyamıyorum size danışmak istedim lütfen birileri bana akıl versin çok ihtiyacım var. Ben 27 yaşındayım eşim 29. 1.5 yıldır evliyiz henüz evlenmeden önce çalışıyordum evlendikten sonra işi bıraktım özel sektör olduğu için sıkıntılıydı biraz eşimde çalışmamı istemedi bir süre. Nişanlıyken falan herşey çok iyiydi taaaaki evlenene kadar. Ben bekarken çok sosyal gezmeyi süslenmeyi seven birisiydim kendime bakan arkadaşlarıyla gezmeyi tozmayı seven birisiydim. Eşimde bunu çok iyi biliyordu ve kendisini de bana hep öyle tanıttı. Evlendik ve hayatımın şokunu yaşadım işi bıraktı 1 yıl hiç çalışmadı düğün takılarımızı benden habersiz bozdurup yemiş nerede yendiği belli değil. Borsaya para yatıracağım herşey çok güzel olucak diyip beni kandırdı sürekli benim hesabımdan kredi çekti. Saflığıma denk geldi ve daha çok fazlası çok yazıp sizi baymak istemiyorum. Şuan çalışıyor güzel geliri var işide iyi. Ama sosyal hayatımız evlendiğimizden beri 0 hiç bir şekilde gezme alışveriş hiç birşey yok kazandığı para sadece borca gidiyor yanına kalan parayı da hemen yer bugün bulduğunu bugün yer. Ailesine söylediğimde bana hep dayanabildiğin kadar dediler annesi özellikle. Özel gün doğum günüm evlilik yıl dönümü falan hiç önemsemez ve kutlamaz ben çok önem veririm o hep bana saçma geliyor gereksiz der şimdide yılbaşı yaklaşıyor çok saçma falan diyor kendinden aşırı soğuttu bu tavırları sizce ne yapmalıyım
Ne borcu bu böyle? Sizden habersiz altınları alıp bozduruyor üstelik. 1 yıl çalışmamış. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmamış. Eşinizin ailesi neye dayanabildiğin kadar diyor kazıklanmaya, kullanilmaya mı? Kartınızdan kredi de çekmiş. Kart bilgilerinden para nereye gidiyor baktınız mı? Bir sonuç alamadiniz mi? Nereye gidiyor bu paralar? Kart bilginizi hemen değiştirmenjz gerekiyor. Kumar falan mı oynuyor yoksa eşiniz?

Arkadaşlar merhaba bu saate yine sinirden sıkıntıdan uyuyamıyorum size danışmak istedim lütfen birileri bana akıl versin çok ihtiyacım var. Ben 27 yaşındayım eşim 29. 1.5 yıldır evliyiz henüz evlenmeden önce çalışıyordum evlendikten sonra işi bıraktım özel sektör olduğu için sıkıntılıydı biraz eşimde çalışmamı istemedi bir süre. Nişanlıyken falan herşey çok iyiydi taaaaki evlenene kadar. Ben bekarken çok sosyal gezmeyi süslenmeyi seven birisiydim kendime bakan arkadaşlarıyla gezmeyi tozmayı seven birisiydim. Eşimde bunu çok iyi biliyordu ve kendisini de bana hep öyle tanıttı. Evlendik ve hayatımın şokunu yaşadım işi bıraktı 1 yıl hiç çalışmadı düğün takılarımızı benden habersiz bozdurup yemiş nerede yendiği belli değil. Borsaya para yatıracağım herşey çok güzel olucak diyip beni kandırdı sürekli benim hesabımdan kredi çekti. Saflığıma denk geldi ve daha çok fazlası çok yazıp sizi baymak istemiyorum. Şuan çalışıyor güzel geliri var işide iyi. Ama sosyal hayatımız evlendiğimizden beri 0 hiç bir şekilde gezme alışveriş hiç birşey yok kazandığı para sadece borca gidiyor yanına kalan parayı da hemen yer bugün bulduğunu bugün yer. Ailesine söylediğimde bana hep dayanabildiğin kadar dediler annesi özellikle. Özel gün doğum günüm evlilik yıl dönümü falan hiç önemsemez ve kutlamaz ben çok önem veririm o hep bana saçma geliyor gereksiz der şimdide yılbaşı yaklaşıyor çok saçma falan diyor kendinden aşırı soğuttu bu tavırları sizce ne yapmalıyım
Özel günlere önem vermiyor, kazandığı para borca gidiyor, habersiz altını alıp bozdurmalar, kartından kredi çekmeler, eee daha ne olsun boşanma sebebi için? Çocuk yapmayın kesinlikle korunun dikkat edin. Ailenizin ve eşinizin ailesinin düşüncelerini boşverin. Bu zindan hayatı yaşayan sizsiniz. BOŞANIN

Bankadaki kiraladığımız kasa ben olmadan ona o olmadan bana takıları vere biliyormuş sözleşme bu şekildeymiş bende sonradan çok pişman oldum keşke kendi aileme verseydim
Boşanmaya gelirse olay altınları geri alırsınız.
Sonuçta sizin ve banka yoluyla aldığı için ispatı çok kolay.
Düğün Cd elinizde olsun kafi.

Ne borcu bu böyle? Sizden habersiz altınları alıp bozduruyor üstelik. 1 yıl çalışmamış. Verdiği sözlerin hiçbirini tutmamış. Eşinizin ailesi neye dayanabildiğin kadar diyor kazıklanmaya, kullanilmaya mı? Kartınızdan kredi de çekmiş. Kart bilgilerinden para nereye gidiyor baktınız mı? Bir sonuç alamadiniz mi? Nereye gidiyor bu paralar? Kart bilginizi hemen değiştirmenjz gerekiyor. Kumar falan mı oynuyor yoksa eşiniz?
Benim hesabımdan kredi çekilip kendi hesabına atmış sürekli toplam da 3 kredi 70 bin 120 bin ve 150 bin olarak . Kumar değil borsa yapıyor hiç te anlamadığım konular bu kredilerin üstüne 2 tane arabasını ve ATV sini sattı ve paranın nereye gittiği belli değil

İşe gir ve boşa gitsin. En güzel yıllarını bu adamın ne zaman ilgi sevgi anlayış göstermesini beklemekle geçmesin. Aileniz arkanizda durmuyorsa da siz ayaklarınızı yere sağlam basın. Annene söyle ben çok bunaldım kendime zarar vermekten korkuyorum vs vs de bak bakalım nasıl arkanda duruyorlar. Bazen hayatımız için yalanlar söyleyebiliriz 🙈

İşe gir ve boşa gitsin. En güzel yıllarını bu adamın ne zaman ilgi sevgi anlayış göstermesini beklemekle geçmesin. Aileniz arkanizda durmuyorsa da siz ayaklarınızı yere sağlam basın. Annene söyle ben çok bunaldım kendime zarar vermekten korkuyorum vs vs de bak bakalım nasıl arkanda duruyorlar. Bazen hayatımız için yalanlar söyleyebiliriz 🙈
Evett artık bunu yapmanın zamanı geldi gerçekten. Bazen içimden eşime karşı bi acıma duygusu geliyor nedenini anlamadığım bi şekilde yoksa çoktan yapardım. Psikoloğa da gitmeyi düşünüyorum açıkcası kafamda çoktan bitirdim

Cidden korkunç biri 😲 kartları kullanıp sizin adınıza kredi çekmesi nedir ya. Evliliği maddi konular için yapmış sizi ne seviyor ne de gram saygı duyuyor 😐

Hediyeye gezmeye alışverişe gelene kadar çok daha büyük bir derdin yok mu sence de ?

Ailem arkamda dursa hemen boşanmayı düşünüyorum hayat böyle geçmez maalesef ailemde hep sabret diyor başka dedikleri yok
Aileniz arkanızda durmasaydı, evlenmenize müsade etmeseydi evlenmeyecek miydiniz? Noluyor, boşanınca hayata tekrar ilk okul seviyesinden mi başlıyorsunuz? Niye size sahip çıkılsın? Adam bütün altınları, arabaları satmış, hem kendi adına hem karısı adına krediler çekmiş, gırtlağa kadar borç, kızları dert sahibi olmuş 20 kilo vermiş, anne babanın umurunda değil. Damadı, erkeği kayırma derdinde herkes. Siz 23 tane bilezik, 2 araba satsanız dünya kadar kredi çekip batırsanız önce kendi anne babanız tepenizde biterdi. Kocanız boşanma harici dava üstüne dava açardı size değil mi?

Böyle ailelerden böyle anne babalardan nefret ediyorum. Elin oğlu keyif içinde yaşasın ama kızları boşanıp da başlarına kalmasın.
Zararın neresinden dönden kardır. Derhal boşanma davası açın. Çocuk olsun düzelir diyen cahiller çıkarsa asla dinlemeyin. Çoluk çocuk sefillik yaşamasın bari, korunun. Yazık ya bahsettiğiniz paralarla yatırım yapardınız.

X