Eşim çok ilgisiz ve sorumsuz!!!

Arkadaşlar merhaba bu saate yine sinirden sıkıntıdan uyuyamıyorum size danışmak istedim lütfen birileri bana akıl versin çok ihtiyacım var. Ben 27 yaşındayım eşim 29. 1.5 yıldır evliyiz henüz evlenmeden önce çalışıyordum evlendikten sonra işi bıraktım özel sektör olduğu için sıkıntılıydı biraz eşimde çalışmamı istemedi bir süre. Nişanlıyken falan herşey çok iyiydi taaaaki evlenene kadar. Ben bekarken çok sosyal gezmeyi süslenmeyi seven birisiydim kendime bakan arkadaşlarıyla gezmeyi tozmayı seven birisiydim. Eşimde bunu çok iyi biliyordu ve kendisini de bana hep öyle tanıttı. Evlendik ve hayatımın şokunu yaşadım işi bıraktı 1 yıl hiç çalışmadı düğün takılarımızı benden habersiz bozdurup yemiş nerede yendiği belli değil. Borsaya para yatıracağım herşey çok güzel olucak diyip beni kandırdı sürekli benim hesabımdan kredi çekti. Saflığıma denk geldi ve daha çok fazlası çok yazıp sizi baymak istemiyorum. Şuan çalışıyor güzel geliri var işide iyi. Ama sosyal hayatımız evlendiğimizden beri 0 hiç bir şekilde gezme alışveriş hiç birşey yok kazandığı para sadece borca gidiyor yanına kalan parayı da hemen yer bugün bulduğunu bugün yer. Ailesine söylediğimde bana hep dayanabildiğin kadar dediler annesi özellikle. Özel gün doğum günüm evlilik yıl dönümü falan hiç önemsemez ve kutlamaz ben çok önem veririm o hep bana saçma geliyor gereksiz der şimdide yılbaşı yaklaşıyor çok saçma falan diyor kendinden aşırı soğuttu bu tavırları sizce ne yapmalıyım
Boşan

Aileniz arkanızda durmasaydı, evlenmenize müsade etmeseydi evlenmeyecek miydiniz? Noluyor, boşanınca hayata tekrar ilk okul seviyesinden mi başlıyorsunuz? Niye size sahip çıkılsın? Adam bütün altınları, arabaları satmış, hem kendi adına hem karısı adına krediler çekmiş, gırtlağa kadar borç, kızları dert sahibi olmuş 20 kilo vermiş, anne babanın umurunda değil. Damadı, erkeği kayırma derdinde herkes. Siz 23 tane bilezik, 2 araba satsanız dünya kadar kredi çekip batırsanız önce kendi anne babanız tepenizde biterdi. Kocanız boşanma harici dava üstüne dava açardı size değil mi?

Böyle ailelerden böyle anne babalardan nefret ediyorum. Elin oğlu keyif içinde yaşasın ama kızları boşanıp da başlarına kalmasın.
Zararın neresinden dönden kardır. Derhal boşanma davası açın. Çocuk olsun düzelir diyen cahiller çıkarsa asla dinlemeyin. Çoluk çocuk sefillik yaşamasın bari, korunun. Yazık ya bahsettiğiniz paralarla yatırım yapardınız.
Gerçekten çok doğru bugün ailemle oturup konuşacağım tekrardan , bazı akrabalarıma anlatıyorum kimse olayın ciddi ciddi farkında değil herkes çocuk yapma diyor sadece. Kimse boşanmamı istemiyor, bende ailemin evine tekrar dan geri dönmekten korktuğum için bu zamana kadar sabrettim çünkü ailem aşırı baskıcı ve katı kuralları olan bi aile ama napayım böyle bi evlilikten daha iyidir en azından

Çok büyük olay çıkardım. Ailesi ilk başta bana takılar bizde dursun dedi ve ben kabul etmedim alıp bankaya koyacağımızı söyledim. Ve öyle yaptık da takılar öyle 5-6 bilezik falan değil çok fazla 23 bilezik kolyeler falan. Şimdide bana kızıyorlar ben sana bizde dursun demiştik diyorlar beni suçluyorlar
E banka kasası kimin adına idi nasıl aldı

Adamın telefonuna dokunamıyorsunuz ama o sizin adınıza kredi çekiyor. Böyle giderse bu borçlar bitmez.

Çok büyük olay çıkardım. Ailesi ilk başta bana takılar bizde dursun dedi ve ben kabul etmedim alıp bankaya koyacağımızı söyledim. Ve öyle yaptık da takılar öyle 5-6 bilezik falan değil çok fazla 23 bilezik kolyeler falan. Şimdide bana kızıyorlar ben sana bizde dursun demiştik diyorlar beni suçluyorlar
O altınlar o aileye gitti eşinizde ordan çıkmıyormuş zaten geçmiş olsun iyi yemişler sizi

evlenince kadının çalışmasına izin vermeyen bir profilin bunları yapmasına hiç şaşırmadım.
birçok kadının da işine geliyor çalışmamak..

ama hayat, bugünden yarına ne olacağı hiiiç belli olmuyor işte.
hastalığı, ölümü, boşanması...

yapacağınız şey belli. henüz başlamadıysanız işe girmek, çalışmak, kariyerinize devam etmek ve boşanmak.
ailenizin evine dönmek zorunda değilsiniz, kendi hayatınızı kurun.

Öyle yapıcam artık başka çarem kalmadı 1.5 yıldan beri sabrettim hiç yeni evli gibi bile olamadık
Aynı durum bende de var . Hepsi aynı bok bu adamların. Beş yıldır evliyim 4 yıldır oyun oynuyo iki kez oynamış toplamda biri ben hamileydim hamile olmasam eşim destek olsa boşanırdım bi şekilde affetrdi kendini doğmamış çocuğunun üstünüe yemin etti ama öğrendim ki yeni yine oynamış yemine rağmen altınları üç keredir habersiz çalıp götürüyor artık saklamaktan yoruldum cıkmazdayım çocuğum için katlanıyorum ve hep suçlu hem güçlü çocuğun yokken boşan asla ama asla vazgeçmiyorlar

X