Garip bir evlilik

Mermad senin deyiminle "anan yaşında" değilim. Yaşı yaşıma uygun biriyle birlikteyim, bırak itiş kakışı adam bir kere bağırmadı bile bana. Bırak vurmayı kırmayı bağırmadı diyorum, iki yıldır böyle. Ve ikimiz de dövme falan yaptırmadık. Bir peri masalı yaşadığımı iddia etmiyorum, her insanın kusurları var çünkü. Önemli olan tolere edilip edilmeyeceği.
Senin küçültüp itiş kakışı dediğin şiddet tolere edilemez.
Ayrıca genç bir kadın olarak asla ve asla 40+ üstüne bakmam. İster dövme yaptırsın ister bir kilo altın alsın. İçim almaz bir kere.
Ben sana mı annem yaşındasın demişim ? Dansöz nickli teyze yemin ederim annemin yaşında,bunu tartışmak için söylemiyorum ekmek kuran çarpsın ki annemle yaşıt.
Benim eşim 40 yaş üstü değil ha olsa da benim için önemli değildi.Yaşa önem vermiyorum bana sağladığı imkanlar önemli.

Ben sana mı annem yaşındasın demişim ? Dansöz nickli teyze yemin ederim annemin yaşında,bunu tartışmak için söylemiyorum ekmek kuran çarpsın ki annemle yaşıt.
Benim eşim 40 yaş üstü değil ha olsa da benim için önemli değildi.Yaşa önem vermiyorum bana sağladığı imkanlar önemli.
Annen seni 14 ünde dogurdu ise annenle yaşıt olabilirim ama annenle farkımız ben kızıma senin ananın sana yaptıgını yapmadım :KK66:

Rosa'cım senin parayı veren düdügü çalar algın yok.
Yani bedenine saygın var.
Toplum içerisinde duruşuyla saygınlık arz eden bir bireysin.
Tokatlamalık bir sevgiye aç degilsin.
Dul adamların genç yaştaki eglencesi degilsin.
O sebeble normalsin.
Kendine ikinci üyelikler alıp karısından nasıl boşatırım, nasıl benim olur soruları da sormuyorsun.
Yani fazlaca normal, olması gerektigi kadar güzel ve düzenli bir hayatın var.
Mutluluklar dilerim kuzu.
Tamam bana göre maddi imkanlar ve sunumlar önemlidir size göre değildir ? Herkes sizin gibi olacak değil.Ben önem veriyorum ve o şekilde hayatıma yön veriyorum.Sen önem verme ne yapabilirim. KOCAMIN EĞLENCESİ DEĞİL RESMİ NİKAHLI KARISIYIM.Ama hem eğlendik hem evlendik.

Valla ben her yerden ilgi görmüş kadınım yaşlısı genci fark etmez😂 hepsinden ütopik şekilde ilgi görmüşümdür bizim gibi güzel genç kızların DM inde futbolculardan geçilmiyor çünkü 😂 şimdi şuraya bişeyler anlatsam yine inanmazsınız biliyorum sonra ben kendimi tutamayıp kanıtı atıp başımı da yakarım onuda biliyorum o yüzden susuyorum bu konuda😂 ha bide 50-55 yaşındaki amcalar köydeki kahvedeki adamlar değil hee,banka sahibi tanınmış kişilerdir belki
bilemezsin😂 öyle adamlar sandığın kadar tav olmuyorlar

Madem çook secenegin vardi madem mesajlarinda banka sahipleri futbolcular vardi nasil parayi ilk defa evden çalışan eşinde gördün bunca zaman?
Çünkü bu kadar maddiyatı sadece eşimde gördüm bunu inkar edecek değilim
Şimdi onlarda vardi ama bu kadar yoktu deme yani :)
Özel mesaj atan adamlar "aaa işte bu kizzz hayatimin aşkiiiiiii" diyerek atmiyor. Sana yazan saydiklarin sadece sana mesaj atmiyor.
Neyse bir gün sen de farkedersin gercekleri. 😃

Annen seni 14 ünde dogurdu ise annenle yaşıt olabilirim ama annenle farkımız ben kızıma senin ananın sana yaptıgını yapmadım :KK66:
Benim annem bana ne yapmış bunu nereden nasıl biliyorsun mesela 😂 ben şuan onla küs olsam da anneme aşık biriyim.Annemde tek kızdığım noktada eşine aşık olması.Bana yaptığı bir kötülük olmadı ama ben o adamla olmasına tahammül edemedim sadece.Dünyaya tekrar gelsem yine annemin kızı olarak gelmek isterdim.Bingo yani annemden vuramazsın beni. Valla annem taş gibi kadın yemin ediyorum görseniz 29-30 dersiniz senin gibi kızı yaşındakilerle ilgilenmiyor üstelik.

Rosa'cım senin parayı veren düdügü çalar algın yok.
Yani bedenine saygın var.
Toplum içerisinde duruşuyla saygınlık arz eden bir bireysin.
Tokatlamalık bir sevgiye aç degilsin.
Dul adamların genç yaştaki eglencesi degilsin.
O sebeble normalsin.
Kendine ikinci üyelikler alıp karısından nasıl boşatırım, nasıl benim olur soruları da sormuyorsun.
Yani fazlaca normal, olması gerektigi kadar güzel ve düzenli bir hayatın var.
Mutluluklar dilerim kuzu.
Aşktan gözü kör olmak nedir biliyorum, çünkü ben de çok aşık oldum bu adama. Ama çaresizce bir aşk değildi bu. Dediğim gibi kusurlarını da net görebiliyorum adamın. Ama Mermad diyor ki "itiş kakış" oldu, ayrılmadım.
İşte bu benim yapacağım bir şey değil. Ciğerleri söküle söküle bağırsa bana mesela, o gün ayrılırım. Bırakın itmeyi kakmayı yani.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için bu arada. :)

Madem çook secenegin vardi madem mesajlarinda banka sahipleri futbolcular vardi nasil parayi ilk defa evden çalışan eşinde gördün bunca zaman?

Şimdi onlarda vardi ama bu kadar yoktu deme yani :)
Özel mesaj atan adamlar "aaa işte bu kizzz hayatimin aşkiiiiiii" diyerek atmiyor. Sana yazan saydiklarin sadece sana mesaj atmiyor
Neyse bir gün sen de farkedersin gercekleri. 😃
Cevabı kendin vermişsin zaten futbolcuların hepsinin derdinin ne olduğu aşikar niye tek gecelik bir ilişki yaşayayım ? Çoook seçenek varda hepsi doğru seçenek mi sence.Tabi ki hepsi benim gibi başka kızlara da yazıyor mesajımda bunu da belirttim anlamış olman lazım.Banka sahibi adamda benle evlenecekti zaten dimi 😂 ben gördüğüm ilgiden bahsettim sana adamlar bana aşık demedim az çok duyuyoruz hepsinin neler yaptığını neler düşündüğünü onlara cevap verip buluşanlar da ağlayarak story atıyolar beni engelledi diye.Ben akıllı hatunum kendimi kullandırtmam

Benim annem bana ne yapmış bunu nereden nasıl biliyorsun mesela 😂 ben şuan onla küs olsam da anneme aşık biriyim.Annemde tek kızdığım noktada eşine aşık olması.Bana yaptığı bir kötülük olmadı ama ben o adamla olmasına tahammül edemedim sadece.Dünyaya tekrar gelsem yine annemin kızı olarak gelmek isterdim.Bingo yani annemden vuramazsın beni. Valla annem taş gibi kadın yemin ediyorum görseniz 29-30 dersiniz senin gibi kızı yaşındakilerle ilgilenmiyor üstelik.
Keşke eşi yerine kızı yaşındakiyle ilgilenmiş olsaydı mermo :)
Belki bu yolda değil, başka mecralarda seni kıskanırdık.
Kıskanmak da degil imrenirdik.
Helal olsun kıza derdik.
Birilerinin eskittiği çocuklu adamın parasıyla kk'da kıskanıldıgını sanarak terfi ettiği maddi durumunu kariyeri ile terfi ettiğini görseydik alkış bile tutardık.
Ve hatta kendi oluşturdugu fake nicklerle evli bir adamla düşüp kalktıgı ve eşiyle boşanması ve dahi hamilelik içeriğiyle süslediği konularını degil de icraatlerini konuşur helal olsun derdik.
Ama hep aynı idin.
Kk'da bildigin şekil şemal belli yani.
Az önce dedim yine diyeceğim.
Annen yaşında olabilirim ama asla annen olamam çünkü çok farklıyız :KK66:

Aşktan gözü kör olmak nedir biliyorum, çünkü ben de çok aşık oldum bu adama. Ama çaresizce bir aşk değildi bu. Dediğim gibi kusurlarını da net görebiliyorum adamın. Ama Mermad diyor ki "itiş kakış" oldu, ayrılmadım.
İşte bu benim yapacağım bir şey değil. Ciğerleri söküle söküle bağırsa bana mesela, o gün ayrılırım. Bırakın itmeyi kakmayı yani.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için bu arada. :)
Gerçekten bağırış çağırış da boşanır mısınız ? Valla çoğu evlilikte (şuna eminim buradaki kimsede dediğim şey asla yoktur aslaaa) bağırışma tartışma olur.Yani dediğiniz bana garip geldi bağırışma olsa ayrılmanız çok garip.Bu bana göre normal insan sinirlenince bağırır çünkü.Veya fazla mı naifsiniz bilmiyorum.Cicim ayı diycem ama sizde cicim ayıda geçmiş.Ha şuna eminim bir tartışma anında elbet bir gün bağırışacaksınız.İnsanın sinir sistemi bu zaten.

Gerçekten bağırış çağırış da boşanır mısınız ? Valla çoğu evlilikte (şuna eminim buradaki kimsede dediğim şey asla yoktur aslaaa) bağırışma tartışma olur.Yani dediğiniz bana garip geldi bağırışma olsa ayrılmanız çok garip.Bu bana göre normal insan sinirlenince bağırır çünkü.Veya fazla mı naifsiniz bilmiyorum.Cicim ayı diycem ama sizde cicim ayıda geçmiş.Ha şuna eminim bir tartışma anında elbet bir gün bağırışacaksınız.İnsanın sinir sistemi bu zaten.
Kavga ediyoruz ama geri dönülemez şeyler söylemiyoruz ya da bir yerimizi yırtar gibi bağırmıyoruz.
En son bir yerde sinirlendim bir şeyde, masada bırakıp kalkıp gittim mesela. İnsanım, ben de sinirleniyorum elbette.
Ama sonra caddede yürürken arabayla takip edip camdan güzel güzel seslendi, hadi gel diye. Ben de iki naz yapıp bindim geri.
Kolumdan tutup itiş kakışla arabaya fırlatmadı. Ya da "el aleme rezil ediyorsun, sen beni masada bırakıp nasıl gidersin" deyip bas bas bağırmadı.
Yanlış bir şey yapınca özür diliyoruz. Ben de diliyorum. Anlaşamadığımız çok şey oluyor, hatta bir noktada toksik durumlarımız da yok değil. Ama dediğim gibi fiziksel şiddete cidden bir gün bile yeltenmedik.

Helal olsun kıza derdik.
Birilerinin eskittiği çocuklu adamın parasıyla kk'da kıskanıldıgını sanarak terfi ettiği maddi durumunu kariyeri ile terfi ettiğini görseydik alkış bile tutardık.
Ve hatta kendi oluşturdugu fake nicklerle evli bir adamla düşüp kalktıgı ve eşiyle boşanması ve dahi hamilelik içeriğiyle süslediği konularını degil de icraatlerini konuşur helal olsun derdik.
Ama hep aynı idin.
Annemle benim aramdaki bağı veya yaşanmışlıklarımızı bilmiyorsun,anlatmadım,o yüzden annem hakkında kapıyorsun çeneni şimdi.Annemin yaşında olsan da benim annem gibi istesen de olamazsın merak etme.
Adamın çocuğuna ben bakmadığım için çocuklu olması beni bağlamıyor.Bir kez olsun evime gelmedi çocuk,toplasan 2 kere görmüşümdür.

Helal olsun kıza derdik.
Ama hep aynı idin.
Annemle benim aramdaki bağı veya yaşanmışlıklarımızı bilmiyorsun,anlatmadım,o yüzden annem hakkında kapıyorsun çeneni şimdi.Annemin yaşında olsan da benim annem gibi istesen de olamazsın merak etme.
Adamın çocuğuna ben bakmadığım için çocuklu olması beni bağlamıyor.Bir kez olsun evime gelmedi çocuk,toplasan 2 kere görmüşümdür.

Kavga ediyoruz ama geri dönülemez şeyler söylemiyoruz ya da bir yerimizi yırtar gibi bağırmıyoruz.
En son bir yerde sinirlendim bir şeyde, masada bırakıp kalkıp gittim mesela. İnsanım, ben de sinirleniyorum elbette.
Ama sonra caddede yürürken arabayla takip edip camdan güzel güzel seslendi, hadi gel diye. Ben de iki naz yapıp bindim geri.
Kolumdan tutup itiş kakışla arabaya fırlatmadı. Ya da "el aleme rezil ediyorsun, sen beni masada bırakıp nasıl gidersin" deyip bas bas bağırmadı.
Yanlış bir şey yapınca özür diliyoruz. Ben de diliyorum. Anlaşamadığımız çok şey oluyor, hatta bir noktada toksik durumlarımız da yok değil. Ama dediğim gibi fiziksel şiddete cidden bir gün bile yeltenmedik.
Allah bozmasın o zaman ne diyim.Benim dikkatimi çeken şey bağırışma olursa terk ederim idi.O bana çok anormal geldi insanız sonuçta bağırmalar olur ama bunun için boşanmak haksızlık olur eşinize.Biz de yanlış bişeyde direk özür dileriz hatta genelde tartışmalardan 2-3 dk sonra ağlar özür diler barışırız.Bana göre benim yaşadığım şiddet değil,hani gerçekten bir gün böyle yüzüm gözüm mor her yerim kan içinde olsam onu gerçekten asla affetmem.Ama ben bizim kedi köpek kavgasında eşime hak veriyorum zaten ben bişeyler fırlatırken adamda napsın yani yemin ederim o konuda hak veriyorum.O bana bişey fırlatsa kendimi biliyorum kafasında patlatırım adamda kendince bişeyler yapıyor ona o konuda pek kızamıyorum o yüzden

Cevabı kendin vermişsin zaten futbolcuların hepsinin derdinin ne olduğu aşikar niye tek gecelik bir ilişki yaşayayım ? Çoook seçenek varda hepsi doğru seçenek mi sence.Tabi ki hepsi benim gibi başka kızlara da yazıyor mesajımda bunu da belirttim anlamış olman lazım.Banka sahibi adamda benle evlenecekti zaten dimi 😂 ben gördüğüm ilgiden bahsettim sana adamlar bana aşık demedim az çok duyuyoruz hepsinin neler yaptığını neler düşündüğünü onlara cevap verip buluşanlar da ağlayarak story atıyolar beni engelledi diye.Ben akıllı hatunum kendimi kullandırtmam

Ee gercek olmayan şeyleri ilgi ve ilgiye doydum diye yazmayin o zaman kendiniz de farkindasiniz iste.

Kim profilini acip düzenlese ve biraz takipci gelse onlara da mesajlar geliyor. Mesaj gelen kişileri de görüyoruz bir cogu da görülmemiş guzellige sahip filan degil aksine dudak dolgu ve meme protez oluyor mutlaka. 😄

Ee gercek olmayan şeyleri ilgi ve ilgiye doydum diye yazmayin o zaman kendiniz de farkindasiniz iste.

Kim profilini acip düzenlese ve biraz takipci gelse onlara da mesajlar geliyor. Mesaj gelen kişileri de görüyoruz bir cogu da görülmemiş guzellige sahip filan degil aksine dudak dolgu ve meme protez oluyor mutlaka. 😄
Off kadının konusunun içine ettiniz ya ben çekiliyorum susun artık YETOOOOOO

Bizimki daha modern yazı stilinde tabi karım falan yazmıyor.Tarihler var ismim var.Ama buda gayet güzel,senin kocan böyle bir şey yaptırmadı sonuçta elvan hanımcımda gayet şanslıymış :) eşine sor bakalım yaptırır mıymış 😂 pek sanmıyorum açıkçası ajhssjjs
Ay çok cringe..

Adamın sırtında ağır vazo kırıp kaburgasını incitmiyoruz. Ya da yüzümüze kafamıza okkalı tokatlar yemiyoruz. Bunlar evet aslaa yok. Siz bunları normalleştirmişsiniz, her kadının şiddet gördüğünü kodlamışsınız kafanızda. Çok tepem atarsa mesleğim var işim var, kendime de kızlarıma da bakarım. Eşimin cebindeki parayla doğmadım büyümedim. Benim babam anneme ses bile yükseltmezdi, sinirlenince susar giderdi başka odaya ya da dışarı çıkardı. Eşim ne bana ne kızlarıma elini bile kaldırmaz. Onun sülalesinde de yok böyle şeyler. Siz nerede hangi şartlarda yetiştiniz? Hiç mi başınız okşanmadı, sevilmediniz? İlk kez rahat yaşam-para karşılığı dayak öven bir üye görüyorum burada. Sevgi değil bu, istismar. Yazık, gencecik kadınsınız.

Off kadının konusunun içine ettiniz ya ben çekiliyorum susun artık YETOOOOOO
Dur hemen çekilme yemin ederimki bişey merak ettim. Çok güzelim yazmışsın her defasında mesela bence ben çok güzel değilim öyle boylu poslu değilim ama güzel kadınlara da imrenirim Allah vergisi maşallah derim.
Hep futbolcular falan yazıyordu zamanında demişsin ya merak ettim. Genelde instagramdaki kenidin paylaşan bazı kadınlar ağzı burnu yapılı saçlar kaynak mümkünse sapsarı, meme silikon aynı fabrikadan çıkmış gibi. Pozlarda hep filtreli. Eğer sende estetik güzeliysen buna tabiki bir diyeceğim yok ama yüksek ihtimal seks amaçlı ilgi görmüşsündür. Yok doğal güzelim Allah vergisi diyorsan sadece bir maşallah diyebiliriz sana...
kızma sakın vallahi merak ettim...

Ben eşime çıkartıp bedelli askerlik parası vereceğim demiyorum, eşimin bu parayı biriktirmesi için ona alan açıyorum..
eşime piyango çıkmayacağına göre ve evlilikte kazançlarımız da ortaksa bu para öyle böyle yine benim standartlarım düşürülerek temin edecek, kredi çekse seneye ortak masraflara katılım sağlamayacak mesela… ben de kısmak zorunda kalacağım. o yüzden diyorum şimdiden biriktirsin.. ben şuan kendi harcamalarımı yapabiliyorum yeni yeni. eşimin çapını görmek istiyorum esasen. Al borcunu harcını kapattım bakayım bi sene sonra sen ne durumdasın diyeceğim
Bırak gitsin askere yaaa, görsün dünya kaç bucak. Az aklı başına gelir belki. Sen o bedelli parasını biriktirsin diye alan açarken o yeni borsalara da alan açabilir. Ona alan açmak halâ onun arkasında olduğun anlamına geliyor.

X