• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz eş

O zaman eşiniz ile ilgili ciddi problemleriniz var. İlk konunuzu okuduğumda sanki çocuğa iyi baba size de iyi bir eş gibi algıladım. Hani zamanı olsa ayarlayabilse sizinle geçirecek vaktini diye düşündüm. Anladığım kadarıyla sizinle vakit geçirmeyi önceliğine koymuyor. Siz alan yaratsanizda bir bahane buluyor. O zaman yapacak bir seyiniz yok gibi gözüküyor.
Sizce böyle ömür gecer mi

Sizce böyle ömür gecer mi
Çocuksuz olsanız ve maddi gücünüz olsa geçmez derim. Ancak sizin şartlarınız da geçer. Bir çok kadın bu şekilde yaşıyoruz hayatı yalnız oldugunuzu düşünmeyin. Çocuk olunca adım atmak zor. Gücü bulsaniz bile önünüze cikacak şeyleri az çok bildiğiniz için ve yaş olarak da belli bir olgunlukta olunca cesaret etmek çok zor.
Çift terapisti deneyin isterseniz online. Bir yere gitmek zorunda kalmazsınız. En azından eşinizle birbirinizi seviyorsunuz bunun için deneyebilirsiniz.

Çocuksuz olsanız ve maddi gücünüz olsa geçmez derim. Ancak sizin şartlarınız da geçer. Bir çok kadın bu şekilde yaşıyoruz hayatı yalnız oldugunuzu düşünmeyin. Çocuk olunca adım atmak zor. Gücü bulsaniz bile önünüze cikacak şeyleri az çok bildiğiniz için ve yaş olarak da belli bir olgunlukta olunca cesaret etmek çok zor.
Çift terapisti deneyin isterseniz online. Bir yere gitmek zorunda kalmazsınız. En azından eşinizle birbirinizi seviyorsunuz bunun için deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim ilginiz için

Merhaba herkese. 8 aylık bebeğimiz var. 4 yıllık evliyiz. Eşim ile her geçen gün aramız daha çok açılıyor. Ve ikimizde aynı evde birbirimizi hem çok sevip hem nefret ediyoruz. Severek evlendik. 4 yıl sevgili kaldık. Evliligimizin ilk 2 yılında herşey normaldi. Birlikte kendi işletmemizi kurduk. Pamdemiye denk geldi battık çok borca girdik. Çok çalıştık. Bazen yemedik içmedik daha çok çalıştık. Borcumuzu ödedik. Suan ev kiramizda yok. Borcumuzda yok. Müsrif bir kadın hiç olmadım. Her gördüğünü isteyen bir kadın değilim. Şuan evimde çocuğumuza bakıyorum Ama eşim hala çok çalışıyor. Ve neredeyse ayda asgariden belki 5 10 bin fazla kazanıyordur. Ama ticaret yaptığı için o kadar çok kalem harcaması var ki kazandığı para mı bereketsiz bilmiyorum ama sanki hiç kazanmiyormus gibi. Bunun yanında ilgisizliği çabası. Haftanın 1 günü bile evde durmaz çıkar gider. 2 yıldır yalvarıyorum dışarı kahvaltıyami gitsek şehir dışına çıkalım biseyler yapalım diyorum nefes alalım bende hep evde bunaldım diyorum ya tek dediği şey Çarşamba gidelim Çarşamba oluyor toptanciya ödeme yapacam nakit lazım olur pazartesi gidelim pazartesi oluyor bilmem ne var nakit lazım olur diyor cuma gidelim cuma oluyor zamanım yok bugün çok iş var diye diye diye 2 yıl oldu. Bir insan karısına ailesine 2 yılda hiç mi zaman ayıramaz. Hiç mi özlemez. Aylardır evde kahvaltı yapmıyoruz akşam yemeği yemiyoruz. Hiç bişey yapmıyoruz. Baktığında beni çok seviyor. Ama bazen benden nefret ediyor. 2 yıldır ne doğumgünümu kutladı ne yıldönümümuzu ne bı hediye aldı. Ve bende ruhum oksansin istiyorum. Her sabah kahvaltısıni hazırlarım ise gönderirim. Akşam yemeği hazır olur. Evden annemlere annemden eve. İnsan yüzü görmüyorum tek istediğim biraz ilgi sevgi değişiklik. Kendisi de merhametlidir. Çocuğuna çok iyi bir babadır. Ben doğum yaptigimda altımdan bezimj bile almisligi vardir. Evin temel ihtiyaçlarını giderir eksik bırakmaz. Kaç kere yalvardım gir bı işe çalış hem çok yoruluyorsun hem zaman geçiyor biz birbirimizi görmüyoruz. Bı yerden çalışsan da aynı parayı kazanacaksın en azından haftanın 1 günü de olsa bizim olur ama yok ticaret hırsından her geçen gün daha da yoruyor kendisini. Uzun lafın kısası hanımlar ben iyi değilim. Ve çok mutsuz ve kapana kısılmış gibiyim. Ne yapacağımi bilmiyorum yardım edin.
Çocuğunuz olmuş, adamın sorumluluğu artmış, para kazanması ailesini geçindirmesi lazım. Kendi işini yapmak çok zor, elin işinde çalışır gelirsin düşünmezsin ama kendi işin olunca kafası sürekli dolu oluyordur. Sizi sevmedigini falan düşünmeyin, eşinizin şu an tek düşündüğü daha çok para kazanmak. Sizde ilgi beklemekte haklısınız, eşinizle konuşun ve biraz sabredin düzelecektir.

Ailenizden kimseler, kız kardeşiniz, görümceniz, arkadaşlarınız vs. yok mu? Sosyalleşmeye çalışmak hem size iyi gelir hem de eşinizin uyanmasına sebep olur belki? Ya da kimseye ihtiyaç duymadan bebek arabasını alıp biz avm'ye gidiyoruz akşam yemek yiyip gelirim sen de dışarıya ye diyebilirsiniz ya da dün akşamki yemeği koyun önüne. O sizin evde elinin altında olduğuna çok alışmış. Onu şöyle bi silkelemek lazım umarım yapabilirsiniz. 🌸

Bende böyle düşünüyorum beni sevmediğini hissediyorum çok üzülüyorum çok ağlıyorum. Her durumda yanındaydım. Kimse yabjnda yokken bile ben yanindaydim. O kadar zor süreclerden geçtik ki. Hamilelikte cebimizde para yok canım çektiği için peynir çalmaya bile yeltendim ama Allah'a bin şükür rabbim bana onu yaptirmadi. Gözümü dogruyla açtım. Ama şimdi bakıyorum ben yokmuşum gibi davranıyor. Bı güzel cümle yok. Bı saç okşama yok. Yoldan çiçek kopar getir en azından diyorum duyuyor anlıyor gibj yapıyor ama yok. Ve inanın çok sabirliyim. Çok sadık bir kadınım. Bunca yılı heba etmek istemiyorum. Ama hergun eve yorgun düşünceli stresli bitik bı şekilde gelip vaar olan bir gram enerjimi sömürmesine artık dayanamıyorum
Çok sabırlı olmak iyi birşey değil ki, kendinizden vaz geçmek bu. Kendinize haksızlık etmek. Zaten fazlasıyla haksızlık etmişsiniz bir sürü şeye göğüs gererek, kıymetinizi bilmiyor. Evde sizinle olmasın diye iyice işe vermiş kendisini.

Ciddi bir rest çekmeniz lazım, siz de insansınız adam alışmış hep istiyor sizden "hep ver hep ver" nereye kadar?

Back
X