Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çıkmazdayım :(
- Konu Sahibi MeLiSimmm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Guclu bir kadin izlenimi veriyorsun
yasina ve esine ragmen daha olgun ve azimlisin
evvela millet ne diyecek diye dusunmekten vazgec!
(bosanmis tekrar evlenmis biri olarak soyluyorum)
annende bosanabilir, tum sulalende bosanabilir
sonucta evlenmekte bosanmakta hakkimiz hem kanunen
hem diinen. Kimseye laf dusmez..
bu aksam annene gidecekmissin
annene anlatman gerek
cunku annenden sana yakin kimse yok inanki
varligida yokluguda gormussun
bu yuzden idare edebilecek kapasitedesin
ve olgunlugunla kalitenle mutlaka kisa surede
kendini toparlayacagini dusunuyorum
esin babasinin pantolonuyla cebinde cocugunun
ve karisinin rizkiyla kafa dagitmayi kendine hak goruyorsa
sende bir sekilde bir cikar yol bul
cesaretli ol
kizin icin yasiyorsun bu yuzden kendine iyi bakman gerek
hem fiziksel hem ruhen!
yavas yada hizli bir surecte bunu basarmak icin
gozlerini dort acip sakin bir sekilde planlar yap kafanda
yasin o kadar gencki!
inan bana hic bir seye gec kalmadin
yeterki degerlendir
azminle, aile destegiyle, kizinla her zaman guclu olma sansina sahipsin
(bu arada kres olmasada evde bakacak biri olsa? daha ucuz olmazmi?)
annene anlatman gerek
cesaretli ol
hem fiziksel hem ruhen!
yasin o kadar gencki!
yeterki degerlendir
Guclu bir kadin izlenimi veriyorsun
annene anlatman gerek
cesaretli ol
hem fiziksel hem ruhen!
yasin o kadar gencki!
yeterki degerlendir
o kadar güzel yazmışsınki çok hoşuma gitti yorumun teşekkür ederim anneme zaten söyledim yaptığını ilk defa evliliğimle ilgili bir açık anlattım başkasına zira hep örterdim kusurları...annemdeydim haftasonu ama hayatı o kdar karışıkki bu hafta ilk duruşması var onun ve çok cesaretsiz ne olacağı hiç belli deil...önce onun hayatını bir düzene koyması lazımki bende destek alıp gideyim yanına...şuan gitmem ona sadece kambur olur bunu anladım...dün eşim her ay 500 lira vereyim git annene dedi önce dedim annem biraz nefes alsın çalışmaya başlasın nafakası bağlansın benimde işim bir otursun önce...diyorki kendini sağlama alıyorsun yani dedimki herhalde farkındamısın bizim bir çocuğumuz var dedim....bu arada kızlar haftasonu dayım harçlık verdi kızıma onu aldım sakladım hiç söylemedim bile her ay maaşımdanda tırtıklayıp mali müşavirlik sınavı için para biriktiricem...kitaplarını sipariş edicedm yavaş yavaş çalışmaya başlicam artık...ne kadar yorulursam yorulayım biraz vakit ayırıcam bunun için....ve bu sene bitmeden mutlaka sınava giricem...önce biraz hayatımı düzene koymam gerekiyor...akşam dedimki evliliğimizi düzeltmek için ya hiçmi çaba göstermiceksin bir gönül almak bir özür dilemek...senin gönlün alınacak gibi değilki diyor bana...dedimki sen bu evliliği gözden çıkartmışsın tek farkımız ne biliyomusun dedim ben daha yürekliyim açık açık sölüyorum hiç değilse sende o cesarette yok söyleyecek kadar dedim...
çok ters oldu. ben istanbulun diğer ucundayım taa. aklıma gelmiyo da oralarda kimse yakın bi arkadaşım yok. gitmen maddi sıkıntı yaratacak sana en ucuz bulacağın seans ücreti 100 lira olur. ben belki özel olarak yardımcı olabileceğimiz bişey düşünmüştüm ama böyle olmuyo çok uzak. ben düşüneyim yine de ne yapabiliriz. sen ne düşünüyosun kendinle ilgili anlatırmısın biraz. nerede görüyosun kendini ne hissediyosun aklında neler var. biraz bahsedermisin. en azında böyle biraz fikir sunup aklını rahatlatmaya çalışabilirim
mesajların dolmuş o yüzden özel gönderemedim. burdan yazdım canım
çok ters oldu. ben istanbulun diğer ucundayım taa. aklıma gelmiyo da oralarda kimse yakın bi arkadaşım yok. gitmen maddi sıkıntı yaratacak sana en ucuz bulacağın seans ücreti 100 lira olur. ben belki özel olarak yardımcı olabileceğimiz bişey düşünmüştüm ama böyle olmuyo çok uzak. ben düşüneyim yine de ne yapabiliriz. sen ne düşünüyosun kendinle ilgili anlatırmısın biraz. nerede görüyosun kendini ne hissediyosun aklında neler var. biraz bahsedermisin. en azında böyle biraz fikir sunup aklını rahatlatmaya çalışabilirim
hiç birşey hissedemiorum desem sana...nefes alamıyorum...kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum bir tek eşim deil ailemlede ilgili çok sorunlar yaşadım çok zor bir hayatım oldu ve ben artık yoruldum...biraz nefes almak istiyorum...biraz huzur...bir gece düşünmeden kafamı yastığa koymak istiyorum...
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.080
- 1.123
Burcu'cum seni eski konundan biliyorum, borçlarınızla alakalıydı ne yaptınız be güzelim bitirebil mişmiydiniz ? Aradan 1 sene geçti hemen hemen sizinle aynı meblağlarda borcumuz vardı öyle hatırlıyorum.
Eşin için şunu diyebilirim, sorumsuz ! Evde karısı çocugu bir dilim ekmeğe muhtaç ve olmadık yerlerden kısıp sırf borcu ödensin diye çabalayan eşini görmeyip o 750 lirayı barda yiyebiliyorsa bir koca kimse kusura bakmasın ZEHİR ZIKKIM olsun diyebilirim anca..Kendimi senin yerine koyuyorum parçalardım sanırım..Kendim için değil evladımın rızkını borcum dururken keyfine harcadığı için ! Sinirimden çatladım desem yeridir, gerçekten sabırlısın Burcu..
Eşin için şunu diyebilirim, sorumsuz ! Evde karısı çocugu bir dilim ekmeğe muhtaç ve olmadık yerlerden kısıp sırf borcu ödensin diye çabalayan eşini görmeyip o 750 lirayı barda yiyebiliyorsa bir koca kimse kusura bakmasın ZEHİR ZIKKIM olsun diyebilirim anca..Kendimi senin yerine koyuyorum parçalardım sanırım..Kendim için değil evladımın rızkını borcum dururken keyfine harcadığı için ! Sinirimden çatladım desem yeridir, gerçekten sabırlısın Burcu..
Burcu'cum seni eski konundan biliyorum, borçlarınızla alakalıydı ne yaptınız be güzelim bitirebil mişmiydiniz ? Aradan 1 sene geçti hemen hemen sizinle aynı meblağlarda borcumuz vardı öyle hatırlıyorum.
sabırlımıyım çaresizmiyim bilemiyorum karar veremedim buna artık...bizde borçlar ayda yılda bir ödendiği için bitmiyor tekrar borca girip yeni ev düzdük ev tuttuk doğum yaptım derken hep açık hep açık hiç bitmiyor...6 ay olmuş evkur borcu ödenmeyeli...eli kulağında haciz gelecek...
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.080
- 1.123
Hayatım toplam ne kadar borç var ve eve giren gelir ne kadar ?
Keşke sürekli eşya alıp durmasaydınız..Bu hata olmuş borç bittikçe alınan eşyanın parasını ödemek için ciddi bir meblağ lazım.
eşya almayıp ne yapacaktıkki ilkinde çamaşır makinesi falan almamıştım zaten bi buzdolabı bi yatak odası almıştık o bitti şimdi buzdolabı bebek olduğu için çamaşır makinesi ikide kanepe alındı...ya kızlar insanın borcu olur her ay düzenli ödersin biter...normaldir...ama böle bi var para bi yok olmuyo işte...4 ayda ilk defa açık kapatacak para geçmişti elimize geçen ay sırf 700 lira fatura parası ödedi 4 aydır sadece kira ödeniyor bebeğimin masrafları mutfak o kdar fatura falan yok ödenmiş...bu ayda ne kira ödendi ne evkur ne fatura faturalar olmuş yine 700 lira evkura yatması greken olmuş 1300 lira...bıktım ya vallahi bıktım ben...anlicağın canım eve öyle düzenli giren çıkan bir para yok bizde...herkes aylıklı çalışıyor benim kocam yıllıkla çalışıyor :)
Son düzenleme:
Hayatım toplam ne kadar borç var ve eve giren gelir ne kadar ?
Keşke sürekli eşya alıp durmasaydınız..Bu hata olmuş borç bittikçe alınan eşyanın parasını ödemek için ciddi bir meblağ lazım.
eşya almayıp ne yapacaktıkki ilkinde çamaşır makinesi falan almamıştım zaten bi buzdolabı bi yatak odası almıştık o bitti şimdi buzdolabı bebek olduğu için çamaşır makinesi ikide kanepe alındı...ya kızlar insanın borcu olur her ay düzenli ödersin biter...normaldir...ama böle bi var para bi yok olmuyo işte...4 ayda ilk defa açık kapatacak para geçmişti elimize geçen ay sırf 700 lira fatura parası ödedi 4 aydır sadece kira ödeniyor bebeğimin masrafları mutfak o kdar fatura falan yok ödenmiş...bu ayda ne kira ödendi ne evkur ne fatura faturalar olmuş yine 700 lira evkura yatması greken olmuş 1300 lira...bıktım ya vallahi bıktım ben...anlayacağın canım öyle evimize giren düzenli bir para yok bizim...herkes aylıklı çalışır benimki yıllıklı çalışıyor ...
canım çok zor bi durum fakat kafama takılan bişey oldu eşin sana her ay nasıl 500 tl verecek ki :44:
şuanda bile eve o kadr para getirse düzwnli zaten herşey yoluna girecek gibi gözüküyor..
ne bileyim yani sen gt diye mi yapıyor bu saçmalıkları
eşin sorumsuz ve ne yazık ki böyle bi hayata alışmış gibi gözüküyor ne demek ya evin rızkını arkadaşlara harcamak hemde BARDA
şuanda bile eve o kadr para getirse düzwnli zaten herşey yoluna girecek gibi gözüküyor..
eşin sorumsuz ve ne yazık ki böyle bi hayata alışmış gibi gözüküyor ne demek ya evin rızkını arkadaşlara harcamak hemde BARDA
canım çok zor bi durum fakat kafama takılan bişey oldu eşin sana her ay nasıl 500 tl verecek ki :44:
canım o kdar getiriyor tabiki evin kirasını masraflarını o karşılıyordu ben çalışmıyordum zaten 1 ay öncesine kadar ama hiç getiremediği zamanlarda oluyor tabi ne yalan sölim...zaten ayrılsakta iki gün sonra vermez o parayı öyle düşünüyorum ben...
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.080
- 1.123
canım o kdar getiriyor tabiki evin kirasını masraflarını o karşılıyordu ben çalışmıyordum zaten 1 ay öncesine kadar ama hiç getiremediği zamanlarda oluyor tabi ne yalan sölim...zaten ayrılsakta iki gün sonra vermez o parayı öyle düşünüyorum ben...
ewet canım bende onu demek istedim yani vermez gibime geliyor ama hemen dava açabilrsin öyle birşey yaparsa ama tatlım bence psikolojin bozulmadan başının çaresine bak derim son durum ne peki?
yani ayrılık var gibi mi gözüküyor?
burcu'cum toplam ayda ne kadar giriyor eve ve toplam olan borcunuz ne kadar canım ?
söledim ya canım öyle sabit belli bir giren yok eve ben 1000 lira alıyorum daha 1 ay oldu başlayalı 400 tl kira var elektrik su doğalaz 500 buluyor melisin masrafları ayda 200 ü buluyor yol paramız vs...bunlar borcun haricindeki sabit giderler toplamdada 10.000 gibi bir borcumuz var sanırım ama taksitler değşl toplamında
ewet canım bende onu demek istedim yani vermez gibime geliyor ama hemen dava açabilrsin öyle birşey yaparsa ama tatlım bence psikolojin bozulmadan başının çaresine bak derim son durum ne peki?
yani ayrılık var gibi mi gözüküyor?
başımın çaresine bakabilecek durumdada değilim ne yapacağımı bilmiyorum ayrılık eninde sonunda olacak birşey adım gibi eminim bundan...bu adamla yürümez bizim evliliğimiz...ama ne zaman bilmiyorum...cesaret lazım bana çok...
- 30 Aralık 2009
- 22.874
- 89.080
- 1.123
ah eşin sorumluluk sahibi olsaydı o borcu kapatırdınız canım biz 1 senede 30 bin liraya yakın borç kapadık o da kısarak har vurup harman savurmayarak ama işte sorumluluk sahibi bir eş lazım bunun için sen tek başına kapatmaya çalışsan da bu adam rahat burcu 750 lirayı nasıl harcayabilmiş, düşünmüyor mu evladını eşini.Acıma duygularını yitirmiş bir kişilik, ne desek nafile ..Burcu mutlaka eşinden gizli bir birikim yapıp mali muşavirlik için hayallerini gerçekleitirmelisin, bu adamla yarın bugün yolun sonuna geldiğinizde en azından senin de evladının da yaşam standartlarınız yükselmiş ve bu adamın kahrını çekmemiş olursun, yeter ki az cesaret, inşallah annenin hayatı biran önce yerli yerine otursun.
ah eşin sorumluluk sahibi olsaydı o borcu kapatırdınız canım biz 1 senede 30 bin liraya yakın borç kapadık o da kısarak har vurup harman savurmayarak ama işte sorumluluk sahibi bir eş lazım bunun için sen tek başına kapatmaya çalışsan da bu adam rahat burcu 750 lirayı nasıl harcayabilmiş, düşünmüyor mu evladını eşini.Acıma duygularını yitirmiş bir kişilik, ne desek nafile ..Burcu mutlaka eşinden gizli bir birikim yapıp mali muşavirlik için hayallerini gerçekleitirmelisin, bu adamla yarın bugün yolun sonuna geldiğinizde en azından senin de evladının da yaşam standartlarınız yükselmiş ve bu adamın kahrını çekmemiş olursun, yeter ki az cesaret, inşallah annenin hayatı biran önce yerli yerine otursun.
teşekkür ederim canım evet bunu yapıcam zaten geçen defa verdim 2 kere salak gibi çok vurdum kafama ben o paraları verincede eşyalarım satıldı benim sonuc değişmedi yani...artık tek derdim kendimi ve kızımı güvence altına almak bunun içinde çok uğraşıcam ve bir daha yaşadığımda aynı şeyi( devam edersek) o zaman çekip gidecek gücüm olacak arkamda...
ah ah bu erkekler..seni okadar iyi anliyormki,ne fedakarlik yaparsan yap ne edersen et anlamiyorlarrrr,sorumsuz bencil kendi rahatliklarindan baska birsey dusunmuyorlar,acimayacaksin bunlara,hep veren taraf olmayacaksin ama nerde bizde bu akil varken daha cok kafamizi vururuz taslara..
bence bir an önce o adamdan ayrıl ve yeni bir sayfa aç kendine annenle beraber yaşayıp bir takım sıkıntılara göğüs germen o adamın yanında durup her gün sıkıntı çekmekten çok daha iyidir. onun derdini çekmektense kendi derdini çek kardeşim. inan bu kadar stres yaşamazsın.çocuğunu düşün en azından. o kişinin kendine faydası yok çocuğuna ne faydası olacak?çocuğunun geleceği psikolojisini düşün ve ayrıl.