• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

canım annenin geliri yok bildiğim kadarıyla şimdilik. işe başlayacak diye hatırlıyorum.
kirayı akrabalarınız mı karşılıyordu?
öyleyse sorun yok.
sen nasılsa maaş alıyorsun. bir süre sen çalış annen kızına baksın?
çünkü kreşe 750 vereceğine o para evinize harcanır.
maaşın yeter ana kız.
annenle konuşman çok iyi olur.
birde eşin sigortasız çalışsa bile onun çalıştığını ispatla.
işyerinde fotoğrafını filan çeksen mahkemede işe yarar.
orada çalıştığına dair şahidin olsun.
aslında bunları avukata sorman lazim acil olarak.
ona göre tedbir alırsın.

uzaktan konuşmak bizim için çok kolay. kim bilir neler yaşadın canım. ama şimdi daha çok bebeğini düşünerek karar ver. babasız mı büyüsün yoksa böyle bi babayla mı? annenle beraber yeni bi hayat kurman dah doğru olur diye düşünüyorum ben. allah yardımcın olsun arkadaşım...

canım annenin geliri yok bildiğim kadarıyla şimdilik. işe başlayacak diye hatırlıyorum.
kirayı akrabalarınız mı karşılıyordu?
öyleyse sorun yok.
sen nasılsa maaş alıyorsun. bir süre sen çalış annen kızına baksın?
çünkü kreşe 750 vereceğine o para evinize harcanır.
maaşın yeter ana kız.
annenle konuşman çok iyi olur.
birde eşin sigortasız çalışsa bile onun çalıştığını ispatla.
işyerinde fotoğrafını filan çeksen mahkemede işe yarar.
orada çalıştığına dair şahidin olsun.
aslında bunları avukata sorman lazim acil olarak.
ona göre tedbir alırsın.

hayatım babamın verdiği nafakayla malı mülkü almadan annem nereye kadar çalışmayacak sonuçta kardeşimde onun yanında okuyan babam masraflarını bile karşılamıyor ne kadar daha bakıcaz milletin eline kolay birşeymi evin kirası mutfağı doğalgazı vs.ödemek...çocuğun okul masrafları geleni gideni...mecbur çalışacak nafakayla beraber idare edicek...sonra benim annem genç zaten zor günler geçiriyor melisin başına dikerek onu eve kapatmak istemiyorum ben çekti çekeceği kadar birde üstüne ben sorumsuzca davranamam öyle...

uzaktan konuşmak bizim için çok kolay. kim bilir neler yaşadın canım. ama şimdi daha çok bebeğini düşünerek karar ver. babasız mı büyüsün yoksa böyle bi babayla mı? annenle beraber yeni bi hayat kurman dah doğru olur diye düşünüyorum ben. allah yardımcın olsun arkadaşım...

ben kararımı verdim zaten canım öyle bir babayla büyüceğine huzursuz bir evde sürüneceğine benimle birlikte babasız büyüyecek...o çocuğumu düşündümü barlarda sürterken...ben çocuğumu 35 lira die kontrollere götüremedim çoğu zaman...sadece kimseye yük olmadan kendi başıma nasıl hallederimin derdindeyim...inan tek derdim bu...yoksa ben onu gözden çıkarttım o gün...anladım gayet iyi anladım onu...teşekkür ederim

ne garip değilmi...anneciğime kim ne derse desin sakın takma ben her zaman arkandayım dien ben şimdi dışarıdakiler neler dicek die düşünüyorum...annesi boşandı kızıda ooohhhhhhhh dicekler belkide...kimse kimserni,n çektiğini bilmez tabi...

evliliğe devam ediosunda ne oluyo canım? olan yine sana oluyor vermeye devam ediyprsun yaşadığın sinir harpleride cabası..buadamın şuan sana ve bebeğine bi faydası yokki..daha yüksek maaşla iş bulamazmısın şuan..en azından kreş masrafın çıkar annenle kardeşinle masraflara ortka olup kafan rahat yaşarsın..allah yardımcın olsun

Allah yardım etsin canım, senin ve çocuğun hakkında, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah eşin düzelir, sorunlarınız çözülür de mutlu olursunuz, inşallah....

Evliliği bitirmek kolay değilki kızlar, bizim de çok kötü günlerimiz oldu. Evliliğimizin ilk 8 ayı çok kötüydü. Hep kavga hep kavga.... Ama sabrettim, dişimi sıktım, biraz iyi niyet gösterdim. Şimdi iyiyiz çok şükür. Erkeklere "SEN İYİSİN, SEN GÜZELSİN, SEN DOĞRUSUN" diyecekmişsin, ya da benimki öyle... Ayrılmak kolay değilki, senin bir de çocuğun var. Ama tabi yaşadıkların da çok zor, yaşamayan bilemez. Ne desek boş....

Canım Allah yardımcın olsun, ama bu tür adamlar ne yazık ki düzelmiyorlar, düzelemiyorlar :50:

Evliliği bitirmek kolay değilki kızlar, bizim de çok kötü günlerimiz oldu. Evliliğimizin ilk 8 ayı çok kötüydü. Hep kavga hep kavga.... Ama sabrettim, dişimi sıktım, biraz iyi niyet gösterdim. Şimdi iyiyiz çok şükür. Erkeklere "SEN İYİSİN, SEN GÜZELSİN, SEN DOĞRUSUN" diyecekmişsin, ya da benimki öyle... Ayrılmak kolay değilki, senin bir de çocuğun var. Ama tabi yaşadıkların da çok zor, yaşamayan bilemez. Ne desek boş....

o dönemleri bende geçtim canım ilk zamanlarımız daha zordu okuduysan eğer...ama hep sabrettim her zorlukta yanında oldum affettim saçmalıklarını hatalarını...o ne yaptı...arkamı döndüğümde çocuğumun parasını evinin parasını barda yedi...aynı şeymi bu anlaşamamakla...sırf anlaşamıyoruz değilki bu tantana...ben evleneli 4 sene oldu güzelim 4 senede 3 tane buzdolabı borcu ödedim biliyormusun sen 2 tane yatak odası gitti gül gibi özene bezene hazırlanan çeyizim herşeyim gitti...kimseye sölemedim onuru kırılır bir laf ederler die..ama şimdi ne diyor...ne olduki yediysem koyarım yerine olur biter 750 lira ne büyük paraymış be yediğim diyor...çok çok özür dilerim ama benim kullandığım bir tane sütyenim var yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum hamileliğimde k.validem dandik bir mont almıştı büyük beden dün iş yerinde dalga geçiyorlar kabanında amma küçükmüş die...hala onu giyiyorum ben...üstünde kabanı yok bir tane bile pantolonu yok babasınınkini giyiyor neymiş beyimiz arkadaşlarıyla dışarı çıkıp bara gitmiş eğlenmeye...anlattıkça sinirleniyorum kızlar ya dinmiyor öfkem...annemin bari azıcık hayatı otursaydı bi sn.bile beklemezdimde ben o evde...

Hmmm sen de haklısın canım ya, çok sorumsuz davranmış kocan. Ama işte insan düzelir mi acaba diyor, hatalarını anlayıp düzelir mi acaba... Çok üzüldüm senin için, dualarım seninle inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Hmmm sen de haklısın canım ya, çok sorumsuz davranmış kocan. Ama işte insan düzelir mi acaba diyor, hatalarını anlayıp düzelir mi acaba... Çok üzüldüm senin için, dualarım seninle inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
teşekkür ederim canım bende düzeldi diordum kendi kendime demekki para olmadığı için düzelmiş adam parayı bulunca şaştı yörüngesini yine...35 yaşında bir adamın hataydı deyipte arkasına sığınacağı birşeymi bu...bu bir hatamı yaaaaa....ben ihanete uyğramış gibi hissediyorum kendimi yemin ederim sakın abartıyor demeyin sakın önceki açtığım konularımı okuyun hepsini olmasada az çok yazdım burda ben olanları...bu kadar şeyden sonra kendimi acaip derece aldatılmış ve kullanılmış hissediyorum ben enayimiydim ya o zaman o kadar şeyi çektim...

canım çok zor şeyler yaşamıssın ama şöyle de bişey var
demişsin ya tek başıma olsam kızıma güzel bir gelecek sağlayabilirmiyim,anneme yük olmak istemiyorum demişsin.
eşin şuanda da çalışmıyor zaten.evi sen geçindirmiyormusun?

güzelim hiç bekleme bırak git 750 lira ne demek yaa o parayla 1 ay 1 ev geçiniyor anlamıyorum arkadaş şu erkekleri eğer güvenmyosan kendine evlenmeyeceksin ne demek barda kızlarla para yemek sen evlisin babasın aileler sorumsuz yetiştiriyor kahrını eşlere çektiriyolar çekilesi kahır deil cnm çek git rahatla huzur bul annenle birbirinizin derdine derman olursunuz inan şuan yaşadığından daha çok zorluk yaşamazsın

canım çok zor şeyler yaşamıssın ama şöyle de bişey var
demişsin ya tek başıma olsam kızıma güzel bir gelecek sağlayabilirmiyim,anneme yük olmak istemiyorum demişsin.
eşin şuanda da çalışmıyor zaten.evi sen geçindirmiyormusun?

çalışıyor canım ben tek başıma nasıl geçindireyim işe başlayalı daha 1 ay oldu benim

güzelim hiç bekleme bırak git 750 lira ne demek yaa o parayla 1 ay 1 ev geçiniyor anlamıyorum arkadaş şu erkekleri eğer güvenmyosan kendine evlenmeyeceksin ne demek barda kızlarla para yemek sen evlisin babasın aileler sorumsuz yetiştiriyor kahrını eşlere çektiriyolar çekilesi kahır deil cnm çek git rahatla huzur bul annenle birbirinizin derdine derman olursunuz inan şuan yaşadığından daha çok zorluk yaşamazsın
kızlarla yeyemiş hayatım erkek arkadaşlarıyla gitmiş kim bilir hangi karı kızla yedin dedimde ilk duyduğumda bana ben o kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsmiyim dedi dedimki valla kızlarla yemediysende VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüssin sen bizim rızkımızı oralada yedin ha kızla yemişsin ha erkekle ne fark etti...

kızlarla yeyemiş hayatım erkek arkadaşlarıyla gitmiş kim bilir hangi karı kızla yedin dedimde ilk duyduğumda bana ben o kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsmiyim dedi dedimki valla kızlarla yemediysende VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüssin sen bizim rızkımızı oralada yedin ha kızla yemişsin ha erkekle ne fark etti...

haklısın güzelim kendinden çok taviz vermişsin allahım kimsenin yuvasını yıkmasın kimseyide anasız babasız koymasın ama tabi öncelikle hepsininde hayırlısını versin çocukla çok zor elin ayağın bağlanıyor ama hep üzülmektense 1 kere üzül eşin yanaşıyormu ayrılmaya

o dönemleri bende geçtim canım ilk zamanlarımız daha zordu okuduysan eğer...ama hep sabrettim her zorlukta yanında oldum affettim saçmalıklarını hatalarını...o ne yaptı...arkamı döndüğümde çocuğumun parasını evinin parasını barda yedi...aynı şeymi bu anlaşamamakla...sırf anlaşamıyoruz değilki bu tantana...ben evleneli 4 sene oldu güzelim 4 senede 3 tane buzdolabı borcu ödedim biliyormusun sen 2 tane yatak odası gitti gül gibi özene bezene hazırlanan çeyizim herşeyim gitti...kimseye sölemedim onuru kırılır bir laf ederler die..ama şimdi ne diyor...ne olduki yediysem koyarım yerine olur biter 750 lira ne büyük paraymış be yediğim diyor...çok çok özür dilerim ama benim kullandığım bir tane sütyenim var yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum hamileliğimde k.validem dandik bir mont almıştı büyük beden dün iş yerinde dalga geçiyorlar kabanında amma küçükmüş die...hala onu giyiyorum ben...üstünde kabanı yok bir tane bile pantolonu yok babasınınkini giyiyor neymiş beyimiz arkadaşlarıyla dışarı çıkıp bara gitmiş eğlenmeye...anlattıkça sinirleniyorum kızlar ya dinmiyor öfkem...annemin bari azıcık hayatı otursaydı bi sn.bile beklemezdimde ben o evde...

arkadaşım öfkelenmekte haklısın, hatta o adamı parçalasan bile haklısın. bu ne sorumsuzluk ya. sen gururundan herşeyinden taviz verip para biriktirmeye çalış, herşeyden kıs. adam gidip 750 lirayı barda yesin. yahu parçalarım ben o adamı :47::47::47:

gerçekten öfkelendim ya. burda ben bile öfkelendiysem sizin hayli hayli kızmanız gerek. yok yok...anlattıklarınıza bakılırsa eşiniz adam olmaz. hiçç kahrını çekmeye değmez. kendinizi tükettiğinize değmez. biraz daha sabredip bir çıkış yolu bulmaya çalışın ve ayrılın. sorumsuz bir insanla ömür mü geçer. evlilikte belki her türlü huy bir nebze alttan alınır, çekilir ama sorumsuzluk çekilmez. o adam dibe batar sizi de yanında çeker işte böyle. daha geç değil. uzun yıllarınızı verip heba olmaktansa yol yakınken ayrılın.

hayatım babamın verdiği nafakayla malı mülkü almadan annem nereye kadar çalışmayacak sonuçta kardeşimde onun yanında okuyan babam masraflarını bile karşılamıyor ne kadar daha bakıcaz milletin eline kolay birşeymi evin kirası mutfağı doğalgazı vs.ödemek...çocuğun okul masrafları geleni gideni...mecbur çalışacak nafakayla beraber idare edicek...sonra benim annem genç zaten zor günler geçiriyor melisin başına dikerek onu eve kapatmak istemiyorum ben çekti çekeceği kadar birde üstüne ben sorumsuzca davranamam öyle...

anneni evde kapatmak istememkte haklısın.
kardeşinde var tabi okuyan.
annenle konuş bakalım bir çıkış bulursunuz umarım.
kızına bakacak biri olsa gerisi çok kolay olur.
burda kreş 400 tl. orda çok pahalı.
bazı kurumların kreşi var araştırdın mı?

Back