- 11 Şubat 2023
- 9.269
- 19.436
- Konu Sahibi zeynep1993
İlla ki tanidigidirTamam da o şeytan bu şeytan mı jdjdh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla ki tanidigidirTamam da o şeytan bu şeytan mı jdjdh
Tamam da o şeytan bu şeytan mı jdjdh
İlla ki tanidigidir
Felak nas fatiha ve nazar duası var görsel attı.Eşiniz kendi koydu bal gibi belli fotoğraf atabilirseniz ne olduğuna bakmak isterim. Arapça biliyorm
Tehdit eden de kaynana büyük ihtimalle hepsi oynuyor sizeYok bu olay tam 9 yil once oldu, kardesimin arkadasi evlenecekti, bende tatilde olunca lokel bulamamislar bekarlik veda partisini benim evimde duzenlemisler.
"Sözde" bizim evde erkek kardesim de dahil hepsi benim odaya girip ic camasirlarimla igrenc seyler yapmislar.. bunuda bu arkadaslarindan birisi kayda almis.. kardesime sordugumda ise, kimse video felan cekmedi diyor..
Ve bizi tehdit eden kisi kim ise.. güya diyorki, benim oglumun telefonunda bakin neler buldum diyor. Sizleri rezil edecem bu video ile diyor.. bu demek oluyorki 5 arkadaslarmis bu arada, bunlarin annesi olmadi gerek.. ama annelerini ben kendi annem gibi tanirim, hic biride boyle yapacak insan degillerki.. hepside abdestinde namazinda yani..
Karmakarisik bi olayin icindeyim
Evet sonradan gördüm teşekkür ederimFelak nas fatiha ve nazar duası var görsel attı.
Eşiniz kendi koydu bal gibi belli fotoğraf atabilirseniz ne olduğuna bakmak isterim. Arapça biliyorm
Eşiniz kendi koydu bal gibi belli fotoğraf atabilirseniz ne olduğuna bakmak isterim. Arapça biliyorm
Bekar degildim, evliydim. Turkiyeye esimin yanina gitmistim, esim henuz oturum alamamisti avrupadan.Sen bekarken senin evinde yapılan partiyi kv nereden biliyor? Biliyorsa bu niye kavga sebebi oluyor burası çok karışık. İkinci de esin muskayi ilk bulduğunda sana söylememesi normal belki kendi de senin ailenden suphelendi ya da sen korkma diye söylemedi. Ama sana niye korkuyorsun demesi saçma. İnsan eve birinin girdiğini düşünürse tabii ki korkar. Garip bir konu ya.
Tehdit derken, nasil bir tehdit biliyor musun..Tehdit eden de kaynana büyük ihtimalle hepsi oynuyor size
Kardesinizin videosu oldugunu iddia edip santaja ugruyosunuz yahu?Ben kizginmisin diye sormamin sebebi, hani ailesi ile kavga ettikya, acaba bana kirginmi diye sordum.. ve sorduktan sonra bu muskayi cikardi
Tamam da o şeytan bu şeytan mı jdjdh
Bunlar delirmiş benceTehdit derken, nasil bir tehdit biliyor musun..
Iste kiz kardesim yanimda kalmisti esiminde pek gonlu olmamisti, iste mesajda diyorki esime: karin yetmedi kardesini de kuma mi aldin vs vs..
Çünkü size iyi bir şey imajı vermek için. Dua falandır diyeBende bizzat kendisinden süphelendim, fakat madem koydu, neden tek tek cikarip onume koydu?
Gostermemesi gerekmiyormuydu?
ISte sozle bu muskayi bi hocaya goturup gosterecekmis felan demistiÇünkü size iyi bir şey imajı vermek için. Dua falandır diye
Çok tehlikeli bir durum var. Bu insanlardan uzak duramaz mısınız? Kocanızın size tavrı nasıl? Hakaret kötülük şiddet gösteriyor mu?ISte sozle bu muskayi bi hocaya goturup gosterecekmis felan demisti
Kocamin tavri herzamanki gibi ayni. Siddet gostermiyor, hakarette etmiyor.. sadece annesiyle kotu ayrildik diye durgunuz ikimizdeÇok tehlikeli bir durum var. Bu insanlardan uzak duramaz mısınız? Kocanızın size tavrı nasıl? Hakaret kötülük şiddet gösteriyor mu?