• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım :(

anneni evde kapatmak istememkte haklısın.
kardeşinde var tabi okuyan.
annenle konuş bakalım bir çıkış bulursunuz umarım.
kızına bakacak biri olsa gerisi çok kolay olur.
burda kreş 400 tl. orda çok pahalı.
bazı kurumların kreşi var araştırdın mı?

araştırdım 750-800 den aşağı yok annemin oralarda :(

konunun sonunda eger baska bır kadın cıksaydı kahrolurdum
Bıraz naz trip otur anlat bıze yazdıklarını senı sevdıgım ve ınandıgım ıcın senınle bırlıkteyım dıyede ekle sıkayet etmekı gururu ıncınmesın
Allah baska sıkıntılar vermesın kotu olmus ama ben bırlık beraberlıgınızı sevdım yapmıs bır hata olur belkı arada sızın huyunuzuda coksevdım bılmem ben yasaydım ben katlanamazdım belkıde

haklısın güzelim kendinden çok taviz vermişsin allahım kimsenin yuvasını yıkmasın kimseyide anasız babasız koymasın ama tabi öncelikle hepsininde hayırlısını versin çocukla çok zor elin ayağın bağlanıyor ama hep üzülmektense 1 kere üzül eşin yanaşıyormu ayrılmaya

tamam ayrılalım çocuğun kreş parasını sen ver dio bana ben geri kalan masraflarını karşılarım dio çünkü kreşler 750-800 civarında hem ben ona güvenmiyorum o iki günde bulduğunu yer çocuğunu falan düşünmez biliyorum...anladım böyle olacağını...ben onun lafına güvenerek hareket edemem sağı solu belli olmaz...kendi başıma göğüsleyebilmeliyim ama nasıl :(

ssk sı bile yok nasıl vericek mahkeme nafaka...zaten canım benim donundan başka birşeyi yok alabileceğim oda bir işime yaramaz :(

canım hep böyle olacak değil ya elbett iş bulacakk giricek şartları değişicekk ömürr boyu böyle yaşayacak diye bişeyy yok ayrıl annenle birlikte yaşamaya başla ama bu adamın canını yakmadan aklı başına gelmez :50: evladıı biraz büyüyüp aklıı erdiği zaman bazı şeylere eminim köpek gibi pişman olucak sanada çocuğuna hasret kalıcak bu yaşadığı hayat onu bi yere kadar memnun eder bunuda unutma nereye kadar orda burda gece aleminde devam edebilirkii bi yaştan sonra aile ortamına özenicekk ve aklı başına gelicek ama iş işten geçmiş olucakk:50: önemli olan şuanda şuanda senin ne hissettiğin ve ne düşündüğünn sen bütün bunlar yaşanırken üzerinden 3 5 sene geçtikten sonra bu adamı affedicekmisin peki :50:

Ne kadar sabırlı davranmissin, tas olsa catlardi.

Olgunlugun kesinlikle yaşla alakalı olmadıgı ortada. Arkadasım Allah yüzüne gülsün inşallah ama kocanda sorumluluk duygusu sıfır

Hep sana güvenmiş. Sen güçlü bir kadinsin ve herseye care bulabiliyorsun diye. Arkası sağlam yerde yani. O yüzden de rahat.

Böyle insanlar evlenmese keske. Bir hayatı daha mahvetmeseler.

Ben panik bir ınsanım. En son olayı yasamadan önce coktan onu terketmistim.

Bence aklini basına getirecek bir plan yapmalisin. Zira, esin başka dilden anlamayacak.

konunun sonunda eger baska bır kadın cıksaydı kahrolurdum
Bıraz naz trip otur anlat bıze yazdıklarını senı sevdıgım ve ınandıgım ıcın senınle bırlıkteyım dıyede ekle sıkayet etmekı gururu ıncınmesın
Allah baska sıkıntılar vermesın kotu olmus ama ben bırlık beraberlıgınızı sevdım yapmıs bır hata olur belkı arada sızın huyunuzuda coksevdım bılmem ben yasaydım ben katlanamazdım belkıde

o birlik beraberlik varya canım hep ben idare ettiğim için oldu ben herşeye göğüs germeyi bildiğim için oldu...yoksa ben ne zor günler geçirdim ailemle ilgili birinde bile yanımda yoktu...ben adam her sene d.gününde süpriz yaptım ve bunu önemsediğimi o kdar bildiği halde cumartesine denk gelen d.günümü cuma akşamı hatırlattım ertesi gün unuttu...bir güzel söz...biraz sevgi biraz anlayış...ben verirsem var ama ben yapmıyorsam yok...bir gram huzur istiyorum hayatımda...sorunsuz tek birgünüm bile geçmedi evlendiğimden beri...sadece huzur...sorunsuz bir gün...kızımla beraber...

canım eski konularını da okudum içim şişti:(
inşallah düzelir diyelim ozaman
kötü olmuş bir arkadaşın dediği gibi 750-800 kreş parası çok fazla.buralarda 500 ün altında dolu.
özel kreşlerden bahsetmiyorum tabi.kamu kurumlarının kreşleri....

tamam ayrılalım çocuğun kreş parasını sen ver dio bana ben geri kalan masraflarını karşılarım dio çünkü kreşler 750-800 civarında hem ben ona güvenmiyorum o iki günde bulduğunu yer çocuğunu falan düşünmez biliyorum...anladım böyle olacağını...ben onun lafına güvenerek hareket edemem sağı solu belli olmaz...kendi başıma göğüsleyebilmeliyim ama nasıl :(

ayrılmayada meyilli yani ahh güzelim hayat ne zor herşeyin en doğrusu sen bilirsin aklın ne istiyorsa onu yap allah utandırmasın

araştırdım 750-800 den aşağı yok annemin oralarda :(

şu an kv. bakıyor değil mi?
bir süre daha baksın kızına.
yada bakıcı bulman lazım daha uygun fiyata.
ama bu adamla 1 dk. bile durulmaz.
750 tl yi gayet rahat yiyor.
insan evladına karısına bakar önce.
ama bazı erkekler rahat oluyor işte.

ben kararımı verdim zaten canım öyle bir babayla büyüceğine huzursuz bir evde sürüneceğine benimle birlikte babasız büyüyecek...o çocuğumu düşündümü barlarda sürterken...ben çocuğumu 35 lira die kontrollere götüremedim çoğu zaman...sadece kimseye yük olmadan kendi başıma nasıl hallederimin derdindeyim...inan tek derdim bu...yoksa ben onu gözden çıkarttım o gün...anladım gayet iyi anladım onu...teşekkür ederim

suanda sınırlısın ondan boyle dıyorsun.. da..
Hemn bosan mahkeme nafaka hesbaı gıren arkadaslarada bravo dıyorum sadece bu kadar olur..

canım hep böyle olacak değil ya elbett iş bulacakk giricek şartları değişicekk ömürr boyu böyle yaşayacak diye bişeyy yok ayrıl annenle birlikte yaşamaya başla ama bu adamın canını yakmadan aklı başına gelmez :50: evladıı biraz büyüyüp aklıı erdiği zaman bazı şeylere eminim köpek gibi pişman olucak sanada çocuğuna hasret kalıcak bu yaşadığı hayat onu bi yere kadar memnun eder bunuda unutma nereye kadar orda burda gece aleminde devam edebilirkii bi yaştan sonra aile ortamına özenicekk ve aklı başına gelicek ama iş işten geçmiş olucakk:50: önemli olan şuanda şuanda senin ne hissettiğin ve ne düşündüğünn sen bütün bunlar yaşanırken üzerinden 3 5 sene geçtikten sonra bu adamı affedicekmisin peki :50:

bilmiyorum sadece grurum çok kırıldı kendimi inanılmaz derecede aptal yerine konmuş hissediyorum 3 hafta geçti üstünden hala sinirimi atamadım her gördüğmde kan beynime sıçrıyor...sabah ve akşam eve ağlayarak gidiyorum minibüsçüler bile tanıdı beni garip garip yüzüme bakıyorlar...önceden günde kaç defa konuşurduk ben aramıyorum oda beni aramıyor...çok sinirlerim bozuk inanılmaz derecede...ama hatadır deyip böyle birşeyi es geçmeyide kendime yediremiyorum...şaşırdım kaldım :( birde kendi arkadaşları için diyorduki çoluğunu çocuğunun paralarını nerelere yatırıyorlar ayıp günah...bir sürüde örneği vardı etrafımızda...öyle büyük laflar ediyorduki seviniyordum içten içe iyiki mücadele etmişim bak düzeldi olgunlaştı adam oldu diyordum :(

Son düzenleme:
şu an kv. bakıyor değil mi?
bir süre daha baksın kızına.
yada bakıcı bulman lazım daha uygun fiyata.
ama bu adamla 1 dk. bile durulmaz.
750 tl yi gayet rahat yiyor.
insan evladına karısına bakar önce.
ama bazı erkekler rahat oluyor işte.

k.validemle annem ayrı yerlerde...nasıl bırakıcam melisi nasıl alıp eve dönücem :( bırakmam ben çocuğumu...

benim bir arkadasin univ. parasi olmayan adam bos adam derdi..he bu kizin dediklerini seneler sonra anladim hos benim basima boyle seyler gelmedi cevremdekilerde gordum..simdi genc evlenecek kizlara tavsiyem oluyor herzaman..yegenlerime kuzenlerime parasi olamayan adam isi saglamda olmayan adamla ne gezin ne evlenin..yine tv bir adam kizina diyorki benim karsima yok is kuracak yok ise girecek yok okul bittin isi garanti diye kimseyi getirme isi olsun ilk bir kac maasini alsin duzenini oturtsun oyle gelsin diyordu..
valla boyle yazilari okuyunca uzuluyorum allah yar ve yardimciniz olsun..benim kendi kuzenim sorumsuzu biri idi karisini aldatti parasini yedi calismadi karisi bakti kadin senelerce borc odedi gogus kanseri oldu ilgilenmedi.en son bir arsadan para kaldi adama kadin dediki yatiralim hesabimizda guvencemiz oldu gitti barlarda karilarla kizlarla yedi kadin parayi hesaba gecirmeye gittiginde paranin yarisini yenmis buldu..sonrada artik canina tak etti kizi ile bir ev tuttu birakti.adam karisi evi terk ettigi gunun haftasi eve lcd tv birde bilgisayar almis..kadin duydu fittirdi..hos benim halamda tobe evlerden irak tamam geline iyiydi ama oglunada dur demedi..hak etti yani kadin ortada kaldi simdi onada gelin bakiyordu..hepsini birakti gitti iyide yapti annemle hala gelini gorusur bende gorusurum umrumda bile degil pislik kadinin hayatini mahvetti..kuzenim degil kardesim olsa defolsun gitsin hic tahamulum yok bu insanlara..

suanda sınırlısın ondan boyle dıyorsun.. da..
Hemn bosan mahkeme nafaka hesbaı gıren arkadaslarada bravo dıyorum sadece bu kadar olur..

biraz önce sizin konunuza baktım biraz birşey sorabilirmiyim onca sene evli kaldınız ve göğüs gerdiniz ne var elinizde...nerde madalyanız...annemde aynı şeyi yaptı hayatını verdi...sonuç...babam malına mal kattı ve şimdi çocuğuna okul harçlığını dahi vermiyor...malı yaparken annemden bizden kısarak yaptı ama...bumu ödül...bunu yediremiyorum işte...şimdi affetsem bir daha yüz bulup yapmayacakmı...yaptığında 5 sene daha geçmiş olursa ömrümden yine bugüne dönmeyecekmiyim...o zaman keşke demeyecekmiyim...

canım bırakmayacaksın zaten şu an bakmıyor mu?
çok uzak mı araları?
bak bende çocuğum olduğundn beri kendime bişey almıyorum, insan kendini görmüyor bile. çocuğumun olsun diyorsun.
eşim bile kendine birşey almadı.
ama alsa öyle para harcasa kıyameti kopartırım.

eger esiniz o parayi yediyse, daha öncede borca verdigi paralari yemistir diye düsünüyorum..
sizin icin dua edicem, insallah bir an önce hersey düzelir, cocugunuza bakabilecek bir durumunuz olur
ve o adamdan kurtulursunuz..

beraber içki içtiği arkadaşları ile görüşmeyi kesmesi lazım . bence hemen boşanmayı düşünme. önce yokluğunu hissettir gerçekten çekip gidebileceğini anlasın geçici bir süre annenin yanına git ama hemen resmi olarak boşanma. senin kıymetini anlasın. eşin bunalımdan battıkça batmış eski hayatına geri dönmüş. kendisi pişman olup sana geldiğinde ona bu arkadaşlarından ve bu hayatından vazgeçmesi şartı koy. evlenmeden önceki hayatını senle evlenince nasıl bıraktıysa yine bırakır. parasızlık ve işlerin kötüye gitmesi onun psikolojisini bozmuş herşeyi boşlamış görünüyor. biraz yokluğunu görsün çocuğundan uzak kalsın aklı başına gelir bence. Allah sana kolaylık versin sabır versin canım. inşallah bu günleri de atlatırsınız geçmişte kalır herşey

en azından hadi bir kere özür diledin kabahatin zaten büyük affetmedim sinirim geçmedi değilmi...insan biraz kendini affettirmek için uğraşmazmı...o şimdi birden benden beter ...bana bir surat bir tirpler inanamazsınız ya deli ediyor beni...

biraz önce sizin konunuza baktım biraz birşey sorabilirmiyim onca sene evli kaldınız ve göğüs gerdiniz ne var elinizde...nerde madalyanız...annemde aynı şeyi yaptı hayatını verdi...sonuç...babam malına mal kattı ve şimdi çocuğuna okul harçlığını dahi vermiyor...malı yaparken annemden bizden kısarak yaptı ama...bumu ödül...bunu yediremiyorum işte...şimdi affetsem bir daha yüz bulup yapmayacakmı...yaptığında 5 sene daha geçmiş olursa ömrümden yine bugüne dönmeyecekmiyim...o zaman keşke demeyecekmiyim...
benim hikayem çok farklı ama arkadasım

yuva yıkmaya meyil ettirenleri gördüm yazılanlarda bana bu ters geldi
senın baska sorunlarında varsa yada bundan sonra herseyı tek basına gogus goreceksen ve boylesıyle mutlu olacagına ınanıyorsan bosan yanı hıc durma ..

Hakikaten eşinin yaptığı şey affedilir gibi değil..Allah yardımcın olsun,umarım en doğru kararı verirsin kendin ve bebeğin için :(

Back