Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seks hizmeti alıyorlar farkında mısınız
Ohooo e biz yük oluyoruz erkeklere o zaman hem seks hizmeti alıyoruz hem bizi gecindiriyolar hem malına mülküne ortak oluyoruz. Erkekler ne kadar değerli bir şey ya. Kadınlar anca hademe.Hanım efendi bu nasıl bir mantık ? Siz bir kadın olarak bu cümleyle kendinizi nasıl bir konuma düşürdüğünüzün farkında mısınız ?
Ee bu mantıkla adam da eşine aynı şekilde seks hizmeti sağlıyor; o ne olacak ?
Hanım efendi bu nasıl bir mantık ? Siz bir kadın olarak bu cümleyle kendinizi nasıl bir konuma düşürdüğünüzün farkında mısınız ?
Ee bu mantıkla adam da eşine aynı şekilde seks hizmeti sağlıyor; o ne olacak ?
Neden ?O baskı yapıyorsa sen de çalışmama konusunda ısrar et, kararlı ol , çalışma.
Ohooo e biz yük oluyoruz erkeklere o zaman hem seks hizmeti alıyoruz hem bizi gecindiriyolar hem malına mülküne ortak oluyoruz. Erkekler ne kadar değerli bir şey ya. Kadınlar anca hademe.
Seks hizmetini kim sunar asıl siz farkında mısınız? Kadını bu kadar aşağılayıcı, yanlış, çirkin bir cümle kurarken hiç mi ben ne yazıyorum demediniz???Seks hizmeti alıyorlar farkında mısınız
Seks hizmetini kim sunar asıl siz farkında mısınız? Kadını bu kadar aşağılayıcı, yanlış, çirkin bir cümle kurarken hiç mi ben ne yazıyorum demediniz???
Yorumumun beğenilmeyeceğini biliyordum.Neden ?
Kadın da olabilir; cinsel yaşamı ödül ve ceza olarak kullanmaya çalışan kadınlar da var maalesef. Bunu da marifet gibi anlatmaktan çekinmiyorlar.Bu üyenin kadın olmadığını düşünüyorum. Kullandığı bazı kelimelerden erkek olabileceği izlenimini veriyor bana. Çok düz mantıkla konuşuyor ve arada erkeklerin kullandığı garip kelimeler kullanıyor.
Ben de öyle düşünmeye başladım. Şurada çoğumuz evli barklıyız. Hangimiz ben seks hizmeti sunuyorum demiştir, tövbe tövbe…Kendisi erkek olduğu için pek akıl edemiyor.
Kadın da olabilir; cinsel yaşamı ödül ve ceza olarak kullanmaya çalışan kadınlar da var maalesef. Bunu da marifet gibi anlatmaktan çekinmiyorlar.
Ama şartlar uygun değil. Karşınızdaki adam maddi olarak şimdinizi ve geleceğinizi güvence altına alır, ki bu ekonomide her yiğidin harcı değil bu, o zaman anlarım. Ee adam bir taksici geliriyle kiraya yetişemiyor. Yarın başkasını bulsa bu kızın yine kendi ayakları üstünde durması lazım. Zaman geçtikçe daha zor olur.Yorumumun beğenilmeyeceğini biliyordum.
Ben de diğer yorumlar gibi " yaş farkı çok, mutlaka çalış" vs yazmayı bilirdim de, baktım da konu sahibi konuyu açtığına pişman olmuş. E öylesine böyle yorum yapılır. Kız belli ki çalışmamak için evlenmiş.
Ben de öyle düşünmeye başladım. Şurada çoğumuz evli barklıyız. Hangimiz ben seks hizmeti sunuyorum demiştir, tövbe tövbe…
İroni yaptığımın farkında mısın? Bakımlı olmaya güzel temiz olmaya çalışıyoruz. Cocuk doğuruyor yetiştiriyoruz, sağlığımıza vücudumuza dikkat ediyoruz. Bunların bir karşılığı olmalı elbette. Erkeğin maaşı evin, kadının maaşı kadının olmalı. Biri erkek hem ev işi yapacak hem evi gecindirecekse ne kârı var dediği için seks hizmeti alıyor daha nolsun dedim. Dinen kadının çocuğuna bakmak emzirmek gibi bir yükümlülüğü bile yok. Tek görevi esinin gönlünü hoş etmektir kadınların.Tamam! Bu yorumundan sonra erkek olduğuna neredeyse eminim.
Çok Meral ettim neymiş garip kelimemBu üyenin kadın olmadığını düşünüyorum. Kullandığı bazı kelimelerden erkek olabileceği izlenimini veriyor bana. Çok düz mantıkla konuşuyor ve arada erkeklerin kullandığı garip kelimeler kullanıyor.
İroni yaptığımın farkında mısın? Bakımlı olmaya güzel temiz olmaya çalışıyoruz. Cocuk doğuruyor yetiştiriyoruz, sağlığımıza vücudumuza dikkat ediyoruz. Bunların bir karşılığı olmalı elbette. Erkeğin maaşı evin, kadının maaşı kadının olmalı. Biri erkek hem ev işi yapacak hem evi gecindirecekse ne kârı var dediği için seks hizmeti alıyor daha nolsun dedim. Dinen kadının çocuğuna bakmak emzirmek gibi bir yükümlülüğü bile yok. Tek görevi esinin gönlünü hoş etmektir kadınların.
Çok Meral ettim neymiş garip kelimem