Eşim çalış diye baskı yapıyor napmam lazım

Hanım efendi bu nasıl bir mantık ? Siz bir kadın olarak bu cümleyle kendinizi nasıl bir konuma düşürdüğünüzün farkında mısınız ?

Ee bu mantıkla adam da eşine aynı şekilde seks hizmeti sağlıyor; o ne olacak ?
Ohooo e biz yük oluyoruz erkeklere o zaman hem seks hizmeti alıyoruz hem bizi gecindiriyolar hem malına mülküne ortak oluyoruz. Erkekler ne kadar değerli bir şey ya. Kadınlar anca hademe.

Hanım efendi bu nasıl bir mantık ? Siz bir kadın olarak bu cümleyle kendinizi nasıl bir konuma düşürdüğünüzün farkında mısınız ?

Ee bu mantıkla adam da eşine aynı şekilde seks hizmeti sağlıyor; o ne olacak ?

Bu üyenin kadın olmadığını düşünüyorum. Kullandığı bazı kelimelerden erkek olabileceği izlenimini veriyor bana. Çok düz mantıkla konuşuyor ve arada erkeklerin kullandığı garip kelimeler kullanıyor.

Ohooo e biz yük oluyoruz erkeklere o zaman hem seks hizmeti alıyoruz hem bizi gecindiriyolar hem malına mülküne ortak oluyoruz. Erkekler ne kadar değerli bir şey ya. Kadınlar anca hademe.

Tamam! Bu yorumundan sonra erkek olduğuna neredeyse eminim.

Yorumumun beğenilmeyeceğini biliyordum.
Ben de diğer yorumlar gibi " yaş farkı çok, mutlaka çalış" vs yazmayı bilirdim de, baktım da konu sahibi konuyu açtığına pişman olmuş. E öylesine böyle yorum yapılır. Kız belli ki çalışmamak için evlenmiş.

Bu üyenin kadın olmadığını düşünüyorum. Kullandığı bazı kelimelerden erkek olabileceği izlenimini veriyor bana. Çok düz mantıkla konuşuyor ve arada erkeklerin kullandığı garip kelimeler kullanıyor.
Kadın da olabilir; cinsel yaşamı ödül ve ceza olarak kullanmaya çalışan kadınlar da var maalesef. Bunu da marifet gibi anlatmaktan çekinmiyorlar.

Yorumumun beğenilmeyeceğini biliyordum.
Ben de diğer yorumlar gibi " yaş farkı çok, mutlaka çalış" vs yazmayı bilirdim de, baktım da konu sahibi konuyu açtığına pişman olmuş. E öylesine böyle yorum yapılır. Kız belli ki çalışmamak için evlenmiş.
Ama şartlar uygun değil. Karşınızdaki adam maddi olarak şimdinizi ve geleceğinizi güvence altına alır, ki bu ekonomide her yiğidin harcı değil bu, o zaman anlarım. Ee adam bir taksici geliriyle kiraya yetişemiyor. Yarın başkasını bulsa bu kızın yine kendi ayakları üstünde durması lazım. Zaman geçtikçe daha zor olur.

Bazı meslekler kadınlar için geçerli çok zordaysan yapılır bana göre. Belli ki bir mesleğin yok. Kocan olacak 46 yaşındaki herifte sana git çalış da ne olursa olsun diyor! E ben ne iş olsa yapacaksam kendim için çalışırım. Neyse sen ayakların üzerinde durmaya bak. Hadi sen mecbur kalıp evlenmişsin bunla. O da mı mecbur kalmış evladı yaşındaki kızla evlenmeye? Oğlumla aramda 24 yaş var.

Tamam! Bu yorumundan sonra erkek olduğuna neredeyse eminim.
İroni yaptığımın farkında mısın? Bakımlı olmaya güzel temiz olmaya çalışıyoruz. Cocuk doğuruyor yetiştiriyoruz, sağlığımıza vücudumuza dikkat ediyoruz. Bunların bir karşılığı olmalı elbette. Erkeğin maaşı evin, kadının maaşı kadının olmalı. Biri erkek hem ev işi yapacak hem evi gecindirecekse ne kârı var dediği için seks hizmeti alıyor daha nolsun dedim. Dinen kadının çocuğuna bakmak emzirmek gibi bir yükümlülüğü bile yok. Tek görevi esinin gönlünü hoş etmektir kadınların.

Çok Meral ettim neymiş garip kelimem

İroni yaptığımın farkında mısın? Bakımlı olmaya güzel temiz olmaya çalışıyoruz. Cocuk doğuruyor yetiştiriyoruz, sağlığımıza vücudumuza dikkat ediyoruz. Bunların bir karşılığı olmalı elbette. Erkeğin maaşı evin, kadının maaşı kadının olmalı. Biri erkek hem ev işi yapacak hem evi gecindirecekse ne kârı var dediği için seks hizmeti alıyor daha nolsun dedim. Dinen kadının çocuğuna bakmak emzirmek gibi bir yükümlülüğü bile yok. Tek görevi esinin gönlünü hoş etmektir kadınların.

Yok hiç farkında değilim? Her konuda benzer şeyler yazıyorsunuz, bu kadar ironi yapmak fazla değil mi?

X