çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasim biraz terbiye biraz edep yahu
Aci ceken insana saldirmak hic hos degil ayip ediyorsun

Felcinizi bilmiyorum ama genel olarak ruh sağlığı durumunuz pek iyi görülmüyor burdan.. Sağlıkla ilgili kötü bir şey söyleyince daha kötüsü başına geliyormuş ya hani sosyal hayatla ilgili siZin yaptığınız gibi abuk sabuk yorumlar yapınca da daha kötüsü başınıza gelir mi acaba??? Sizin kast ettiğini gibi konu sahibinin başına gelen saygısızca kınadığınız şey sizin de başınıza gelmeden ölmezsiniz inşallah.... Banlanma konusuna gelince bence de haklısınız uslubunuz güZel bir banı hal ediyor :))

Ya kadın boşanıyor. Saldırıya geçeceğine zahmet edip sayfalari okusaydin. Suan ucakla ailesinin evine gidiyor. Bilip bilmeden girme yine"ohhh ben cok dişliyim superim cok gucluyummm eziklerrr" triplerine.

bu erkekleri anlamakda artik zorluk cekiyorum nisanlilik döneminde gicimizdan ayrilmazlar evlenince U dönüsü yapiyorlar ben srn olsaydim çekip giderdim

Ya kadın boşanıyor. Saldırıya geçeceğine zahmet edip sayfalari okusaydin. Suan ucakla ailesinin evine gidiyor. Bilip bilmeden girme yine"ohhh ben cok dişliyim superim cok gucluyummm eziklerrr" triplerine.
başından beri okudum kocasının tüm borçlarını ödemiş

beddua yasak... kibledim. bu olaylar benim başıma gelmez çünkü ben kendimi ezdirmem.

Arkadasim biraz terbiye biraz edep yahu
Aci ceken insana saldirmak hic hos degil ayip ediyorsun
bir kişinin geçmişte yaşadığı ağır bir hastalığı başa kalkmak edepli birşey mi. ben yine terbiyeli insanım ona beddua etmedim. ama hastalığımı başa kalktıktan sonra konu sahibinin hala çocuk olduğunu ve sataşamayacak bişey bulamadığından hastalığımdan yola çıkmış zavallıcık. hastalığımı başıma kalkması onun nasıl kötü ve cahil bir insan olduğunu gösteriyor. konu sahibi ne yaşarsa yaşasın haketmiş

Çok yanlışsın arkadaşım sen ilk etapta ona ters çıkıştın zaten sorunu var evliliği bitme noktasında ve sende üzerine ters konuştun oda sana konuşman üzerine cvp verdi canı yanıyor sonuçta biraz anlamak bu kadar mı zor

milletin dediği şeyi bende dedim. o kocasının hıncını benden almaya çalıştı. Allah onu bildiği gibi yapsın.

Karşı taraf özellikle bana gelmiyor ki
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani
Çok net o evi başlarına yıkardım öyle kocanında
Tövbe ya
Nedemek ya eşek başı mısınız orada afedersiniz
Sizin evinize siz istemediğiniz sürece kimse gelemez
Ve hiçbir allahın kulu buna mecbur bırakamaz varmı öyle dünya ya
Allahım tahammül edemediğim en büyük olay sebeplerimden
Ben katil bile olurum tamm sakin sakin

Ben de öneride bulunayım senin yerinde olsam
(ben dediğim gibi kabullenmem biterdi)
Ama madem kalcan orada
Güzel kız arkadaşlarımı davet ederdim beraber yemek yapar ortaya kor biz kenarda yer içer gülerdik inan eşininde sesi çıkmazdı onları görünce
O kızda kendi eşinden dolayı çok pis rahatsız olurdu hatta mümkünse yatıya alırdım kızları ve onun eşinide sohbete kattırırdım isterse dursun
Kudurur nasıl kaçacağını bilemezdi valla

Eşin davet etmis olmasın onları yani benim aklıma ilk bu geldi. Ayrıca çık git ne demek bu lafın bi karşılığı olmalı bence. Yutma bu hakareti
3 gün kalmışş

beddua yasak... kibledim. bu olaylar benim başıma gelmez çünkü ben kendimi ezdirmem.
Beddua etmedim.. O bir hadis. "Kişi kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş". Hala çok büyük konuşuyorsunuz. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler , umarım başınıza gelmez..

eşin em sana haber iyorlar, hem aranız bozuk, hemde özür içim gelmiyorlar. eşinde sırf onun ailesi diye sana bunu diyemez. sonuçta seninde onlarla aran iyi değil ve seninde kendi tercihin olabilir.

Mrb arkadaşlar. . An itibariyle baba ocagindayim hicbiseyi takmiyorum şimdilik sadece kafa dinlemeye çalışıyorum zaman ne gösterir bilemem. Benim için dua da eden olmuş beddua da. Kimin kalbinde iyilik varsa iyilik görsün kötülük varsada bulsun belasını. Bi üye damarima basa basa yorum yaptı uyardim. Cevabını alincada görüyorum ki kudurmus. . Umrunda mi değil onun gibilerden çok gördüm ben.

Canım akşam neler oldu ?havaalanina kim bıraktı sizi ?esin olucak vatandaş nasıl davrandi ?Allah yardimcin olsun inş. O kendini bilmez gereksiz Şahsiyeti boşver kendini tatmin etmeye gelmiş

Canım akşam havalimanina kendim gittim eşim hiç gelmedi eve sadece yarım saat uğramıştı onda da çok uzgundu koltuğa oturup yere bakiodu ben son hazırlıklar için uğraşırken. Oğlumu sevdi onunla konuştu tam duymadım ne konuştuğunu dinlemedim çünkü. Sonra para bırakmış masaya giderken de almadım o parayi mutfağın kapısına not yazdım "allah belanı versin " diye taksi çağırdım bindim gittim işte 02:40 da antalyaya indim ailem aldı şimdi onlarlayim işte hepsi. Babam arıyor sürekli halimi soruyor. Akşam çıkarız acilirsin dedi. Ay ne uzun yazdım ayol :) ha bide kv aradı çok ağladı. Gorumcelerim aradılar. Öyle yani şimdilik bunlar bakalım ne olacak ya da ne olmucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…