• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Şimdi ben mi suçlu oldum
Tamam ya keşke bugün bi arabanın altında kalıp ölsem eşim de mutlu olur böylece

Ayni benim 8.sinif kizlari gibisin.
Sana suclusun demiyorum madem bu kavgalariniz rituele donusmus burda konu acip 36 sayfa insanlari kafa patlatmasina sebep oldun.Daha oncede burda yazilanlarin aynisini yuzlerce defa yazmistir diger arkadaslar ama kafan almiyor kusura bakma.En az 5 konu buraya copy paste yapabilirim ki kizlar esimle kavga ettikle baslayan.Burda konuyu ti ye alanlarda,inanmayanlarda iste bu sebepten inanmiyorlar.Artik inandiriciligin yok.
Simdi barisabilirsiniz artik.

10 saatlik yoldan gelecek ailem demistin, yola cktilar demistin.. tamam sen cocukca blof yapiyorsun ailen geldiginde annecm kusura bakma kocama ders vermem gerekiyordu sizide birazcik yordum mu diyeceksin ? Aslinda kafa yorman gereken bu su an.

Üşenmedim eski konularını okudum. İntiharın eşiğine gelmişsin, kocandan dayak yemişsin, darp raporu almışsın, bilmem kaç kere evi terketmişsin, her kavgada boşanalım demişsin, kocandan bahsederken aptal, mal gibi kelimeler kullanmışsın, onun da sana "anahtar paspasın altında gerizekalı" demesine şaşırmamak lazım, sizinkisi evlilik değil evcilik olmuş. Evi terkedip terkedip tilki misali geri dönüyorsun, ciddiyet falan kalmamış, sen ayrılamazsın bu adamdan orası net, bari sabır göstermeye çalış, ne ilişkiniz oturmuş ne de evliliğiniz.

10 saatlik yoldan gelecek ailem demistin, yola cktilar demistin.. tamam sen cocukca blof yapiyorsun ailen geldiginde annecm kusura bakma kocama ders vermem gerekiyordu sizide birazcik yordum mu diyeceksin ? Aslinda kafa yorman gereken bu su an.

Neden öyle olsun? Anne baba kızlarına sahip çıkar. O adam da görür gününü. Çünkü bu kız geceyi dışarda geçirmiş eşi umursamamış. Ailesi ağzının payını verir bi güzel..

Şimdi ben mi suçlu oldum
Olseniz kimseye birsey olmaz emin olun. hem niye oleceksiniz, bunlar kendi kendinizi daha kotu eder sadece.
sayfalarca yorumlari okumadim daha, biraz karismis sanirim. aci cekiyorsunuz cok agir geliyor yasadiklariniz, sevkate ekstra anlayisa ihtiyaciniz var. insan aciyla daha da hircinlasiyor hepimiz yasiyoruz.
insan aci cekerken anlayisa bogulmak istiyor, lutfen caninizi daha fazla acitmayin.
Herseyin hayirlisi olsun, ilkonce bunu isteyin ve ona gore ic kirginliklariniza yon verin.
Sevmek herseyi cozemiyor, yasayarak goreceksiniz hayat sizi nereye savuracaksa...

Şimdi ben mi suçlu oldum
karmakarışık canım biraz sakinleş.
çok fevrisin ve duygularını uç noktalara taşıyorsun.
madem aileni çağıracak kadar bu işi ciddiye taşıdın sakince toplanın konuşun.
ne durumdasınız ve bundan sonra ne yapabilirsiniz bir değerlendirin.
ama böyle öfke ile,öleyimlerle olmaz malesef.
kk ve bdv bilmediğin yer değil,onlarca konun var senin burada.büyük kısmında eşinle ilgili sorunların var.
yorumlarım %90 ı iyi niyetli ve sana yardım etmeye çalışan insanlar.
bak sayfalarca destek olmay çalışmışlar.bence tavırlarını biraz gözden geçir.
bu tür sivri çıkışlar ani öfkeler etrefındaki herkesi uzaklaştıracaktır senden.
dediğim gibi kafanı topla,sakinleş ve ailenle konuş.
konunun uzamasını istemiyorsan da kapattır bence.
atışma alanına dönmesinin kimseye faydası olmaz.

Neden öyle olsun? Anne baba kızlarına sahip çıkar. O adam da görür gününü. Çünkü bu kız geceyi dışarda geçirmiş eşi umursamamış. Ailesi ağzının payını verir bi güzel..

Siz evliligi evcilik oyunu saniyorsunuz sanirim.
Aile zaten esini istemiyor cikabilecek sorunlarin farkinda degilsiniz. Anne simsi güldür güldür geliyordur kizimi o adamdan kurtaracagim diye ohoov.

Siz evliligi evcilik oyunu saniyorsunuz sanirim.
Aile zaten esini istemiyor cikabilecek sorunlarin farkinda degilsiniz. Anne simsi güldür güldür geliyordur kizimi o adamdan kurtaracagim diye ohoov.

Pardon evlilik profesörü hanım. Annesi kötü niyetli diyorsunuz yani? Tanıyor musunuz kendisini?

Sanırım konu sahibi otelden evine dönmüş. Ailenin gelip gelmediği belli değil.
Hakkari gibi bir yerde bir güvenlik personelinin gece sokaklarda yürümesi, otele gitmesi büyük cesaret.Hakkari değişti de bizim mi haberimiz yok.
Daha önceki konularında da otele gitmiştin cesaretinden dolayı Tebrikler.
Eşini otele gönderen kocandan da adamlık bekleme.

konu sahibi kocasının hıncını burdaki kadınlardan alıyor zannımca..
tek sorum halıfleks için ortalığı ayağa kaldırdın madem konuyu da dün açtın annenleri de çağırdın 10 saatlik yoldu gelmek üzerelerdir bu durumda,kocanın yerinde ben olsaydım bu şartlar altında gram evliliğimi kurtarma yoluna da gitmezdim..
pire için yorgan yakma diyen bütün üyelerin çanağına şarap tuttuğuna göre vardır seninde bir bildiğin:KK53:ya da atla otobüse van 5 saat otele gidecek cesaretin var konvoya lüzum yok,uçağa atlamanla batı karaya varman 1 saat 45 dakika .

Son durum ne şimdi?? Aile geldi mi? Karmakarışık evine mi döndü? Hiç bişey anlamadım? :110::110:

Yavrum ben simdi senin eski konularina baktim.Siz sakin cocuk mocuk yapmayin cunku o koca dedigin adamin daha pispislamasi gereken bir karisi var.Sen biraz olgunlas sonra dusunun cocuk falan.Basli basina cocuksun zaten..Esim elbisemi begenmedi ühüü diye konu acmis arkadas..He tamam bunlarin hicbiri sana soyledigi asagilik laflari ortmez ama sen de kafayi kocanla yemissin itiraf etm
:KK9:

Şimdi ben mi suçlu oldum
Canım benim böyle bir eylemde bulunursan anan-baban bile 1 yıl ağlar hayat telaşından 2. yılda kabuk bağlar ve 3. yılda unutur ! Ne yaparsan yine kendine yapmış olursun !

Back