Hayatim bu adama blof mu yapilir Allasen. Hem burda kocasiyla ilgili konu acan kadinlarin olaylari dosdogru anlattigina inanmiyorum. Isin garibi bi sure sonra kendileri de inaniyorlar yazdiklari senaryoya. Simdi mesela konu sahibi halifeksin olmadigini ogrenince, uzgun ve surati dusuk bir sekilde "yokmus degil mi " dedi diye, kocasinin " tepemin tasini attirma" diye baslayip, arabada da bu tartismayi devam ettirecegi inandirici degil. Kuvvetle ihtimal konu sahibi o halifleks yok diye, ya saydirdi adama, ya da baskalarinin yaninda yukses sesle konustu. Arti calisip para kazaniyor diye adamin basinin etini cok yiyiyor olmali ki, adamda " keske annemin buldugu kisitle evlenseydim, hic bari o evde oturur, bulduguna razi olurdu" demis. Cunku normal sartlarda bu devirde bi erkek karisinin da para kazanmasindan rahatsiz olmaz. Velhasil konu sahibi de sutten cikmis ak kasik degil. Erkekleri bu raddeye kadinlar getiriyor malesef. Bu adama blof yapilirsa sadece TERS TEPER baska da bi etkisi olmaz. E bu kadinda bosanmayacagi icin, yarin barisinca adam artik surekli bu yaptiklarini basina kakacak. Yani sizin taktikler her halukarda kadinin basini yakacak.