- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasim biraz terbiye biraz edep yahufelcim geçeli aylar oldu tatlım bakıyorumda hemen eski konularıma bakmışın taaaa ilk konuma kadar bakmışın artık nasıl bir hazmedemediysen:) bu arada sağlıkla ilgili kötü bişey dediğin zaman o hastalığın daha kötüsü başına gelir bilmiş ol:) gece gece arkadaşımla gülme krizine girdim ya:) şimdi sana kocanın dediği sözlerin aynısını sarfediyorum o sözleri burda desem direk banlanırım düşün o kadar kötü hakaretleri yemişin yani:)
Felcinizi bilmiyorum ama genel olarak ruh sağlığı durumunuz pek iyi görülmüyor burdan.. Sağlıkla ilgili kötü bir şey söyleyince daha kötüsü başına geliyormuş ya hani sosyal hayatla ilgili siZin yaptığınız gibi abuk sabuk yorumlar yapınca da daha kötüsü başınıza gelir mi acaba??? Sizin kast ettiğini gibi konu sahibinin başına gelen saygısızca kınadığınız şey sizin de başınıza gelmeden ölmezsiniz inşallah.... Banlanma konusuna gelince bence de haklısınız uslubunuz güZel bir banı hal ediyor :))felcim geçeli aylar oldu tatlım bakıyorumda hemen eski konularıma bakmışın taaaa ilk konuma kadar bakmışın artık nasıl bir hazmedemediysen:) bu arada sağlıkla ilgili kötü bişey dediğin zaman o hastalığın daha kötüsü başına gelir bilmiş ol:) gece gece arkadaşımla gülme krizine girdim ya:) şimdi sana kocanın dediği sözlerin aynısını sarfediyorum o sözleri burda desem direk banlanırım düşün o kadar kötü hakaretleri yemişin yani:)
felcim geçeli aylar oldu tatlım bakıyorumda hemen eski konularıma bakmışın taaaa ilk konuma kadar bakmışın artık nasıl bir hazmedemediysen:) bu arada sağlıkla ilgili kötü bişey dediğin zaman o hastalığın daha kötüsü başına gelir bilmiş ol:) gece gece arkadaşımla gülme krizine girdim ya:) şimdi sana kocanın dediği sözlerin aynısını sarfediyorum o sözleri burda desem direk banlanırım düşün o kadar kötü hakaretleri yemişin yani:)
başından beri okudum kocasının tüm borçlarını ödemişYa kadın boşanıyor. Saldırıya geçeceğine zahmet edip sayfalari okusaydin. Suan ucakla ailesinin evine gidiyor. Bilip bilmeden girme yine"ohhh ben cok dişliyim superim cok gucluyummm eziklerrr" triplerine.
beddua yasak... kibledim. bu olaylar benim başıma gelmez çünkü ben kendimi ezdirmem.Felcinizi bilmiyorum ama genel olarak ruh sağlığı durumunuz pek iyi görülmüyor burdan.. Sağlıkla ilgili kötü bir şey söyleyince daha kötüsü başına geliyormuş ya hani sosyal hayatla ilgili siZin yaptığınız gibi abuk sabuk yorumlar yapınca da daha kötüsü başınıza gelir mi acaba??? Sizin kast ettiğini gibi konu sahibinin başına gelen saygısızca kınadığınız şey sizin de başınıza gelmeden ölmezsiniz inşallah.... Banlanma konusuna gelince bence de haklısınız uslubunuz güZel bir banı hal ediyor :))
bir kişinin geçmişte yaşadığı ağır bir hastalığı başa kalkmak edepli birşey mi. ben yine terbiyeli insanım ona beddua etmedim. ama hastalığımı başa kalktıktan sonra konu sahibinin hala çocuk olduğunu ve sataşamayacak bişey bulamadığından hastalığımdan yola çıkmış zavallıcık. hastalığımı başıma kalkması onun nasıl kötü ve cahil bir insan olduğunu gösteriyor. konu sahibi ne yaşarsa yaşasın haketmişArkadasim biraz terbiye biraz edep yahu
Aci ceken insana saldirmak hic hos degil ayip ediyorsun
Çok yanlışsın arkadaşım sen ilk etapta ona ters çıkıştın zaten sorunu var evliliği bitme noktasında ve sende üzerine ters konuştun oda sana konuşman üzerine cvp verdi canı yanıyor sonuçta biraz anlamak bu kadar mı zorbir kişinin geçmişte yaşadığı ağır bir hastalığı başa kalkmak edepli birşey mi. ben yine terbiyeli insanım ona beddua etmedim. ama hastalığımı başa kalktıktan sonra konu sahibinin hala çocuk olduğunu ve sataşamayacak bişey bulamadığından hastalığımdan yola çıkmış zavallıcık. hastalığımı başıma kalkması onun nasıl kötü ve cahil bir insan olduğunu gösteriyor. konu sahibi ne yaşarsa yaşasın haketmiş
milletin dediği şeyi bende dedim. o kocasının hıncını benden almaya çalıştı. Allah onu bildiği gibi yapsın.Çok yanlışsın arkadaşım sen ilk etapta ona ters çıkıştın zaten sorunu var evliliği bitme noktasında ve sende üzerine ters konuştun oda sana konuşman üzerine cvp verdi canı yanıyor sonuçta biraz anlamak bu kadar mı zor
Çok net o evi başlarına yıkardım öyle kocanındaKarşı taraf özellikle bana gelmiyor ki
Istanbul u gezmeye ve kalacak yerleri olmadığı için geliyolar. Kara karşıma kara gözüme değil yani
Ben de öneride bulunayım senin yerinde olsamGündüz gezip akşam kalmaya mı size gelecekler yoksa gündüzden mi gelecekler?
Ben sizin yerinizde olsam gündüz alışveriş merkezine giderdim, akşam kapanan kadar orada vakit geçirirdim. Sonra da evime döner, direkt yatak odama gider, yatardım.
3 gün kalmışşEşin davet etmis olmasın onları yani benim aklıma ilk bu geldi. Ayrıca çık git ne demek bu lafın bi karşılığı olmalı bence. Yutma bu hakareti
Beddua etmedim.. O bir hadis. "Kişi kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş". Hala çok büyük konuşuyorsunuz. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler , umarım başınıza gelmez..beddua yasak... kibledim. bu olaylar benim başıma gelmez çünkü ben kendimi ezdirmem.
eşin em sana haber iyorlar, hem aranız bozuk, hemde özür içim gelmiyorlar. eşinde sırf onun ailesi diye sana bunu diyemez. sonuçta seninde onlarla aran iyi değil ve seninde kendi tercihin olabilir.Merhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya
Canım akşam neler oldu ?havaalanina kim bıraktı sizi ?esin olucak vatandaş nasıl davrandi ?Allah yardimcin olsun inş. O kendini bilmez gereksiz Şahsiyeti boşver kendini tatmin etmeye gelmiş