Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..
- Konu Sahibi casper85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
İçim ürperdi. Umarım sen kurtulursun o da tedavi olur kimseleri üzmez daha.
Butun mesajlari okumadim. Daha once soylendiyse bilmiyorum.
Acaba esin sen daha evi terk etmeden once seni takip ettirmeye baslamis olabilir mi?
Neticede paranoyak bir adam. Pesine birini takmis olabilir
Konu sahibi nerde acaba, son durum ne, şehir dışına çıktı mı
bu kadar sakinlik normal mi sence
İçim ürperdi. Umarım sen kurtulursun o da tedavi olur kimseleri üzmez daha.
evden çıktığımda taksiye bindim,arabamı almadım.
ataklar anlık oldugu için daha önceden peşime birini takmıs olamaz,fakat bu da ihtimal dahilinde olabilir tabiki,
iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.
umarım hersey hayırlısı neyse öyle olur.
evet suan baska bi yerdeyim.
uykulu ve sancılı bi gün gecirdim.
içimde tuhaf bi boşluk var,hani bişey olacagını hissedersinizde yüreginiz miğdenizde küt küt atar ya,öyle bişey.
doluya koyuyorum almıyo,bosa koyuyorum dolmuyo.
pazar gününden beri karışıgım.
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
ataklar anlık oldugu için daha önceden peşime birini takmıs olamaz,fakat bu da ihtimal dahilinde olabilir tabiki,
içimde tuhaf bi boşluk var,hani bişey olacagını hissedersinizde yüreginiz miğdenizde küt küt atar ya,öyle bişey.
Konunu ilk defa okuyorum. Ama içimden bir ses kendine çok dikkat etmeni söylüyor. Ne söylerse söylesin asla güvenme. Ve kendini koru.
Konunu ilk defa okuyorum. Ama içimden bir ses kendine çok dikkat etmeni söylüyor. Ne söylerse söylesin asla güvenme. Ve kendini koru.
yapabilecegim herseyi yaptım,
şimdi zamanı bekliyorum.
yaralarım sarılsın,endişelerim tükensin diye.
- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
şimdi zamanı bekliyorum.
Ne kadar güçlü olduğunun farkındasın ne güzel bişey bu. Yaraların sarılır belki ama endişelerin uzun bir süre tükenmez. İnşallah en hafif sıyrıklarla atlatırsın. Bütün iyi dileklerim seninle.
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
şimdi zamanı bekliyorum.
Aslında bana kalırsa mahkemeye bile sadece avukatın girsin ,belli olmaz ..O kezzap lafından sonra ben korktum o adamdan ..
tesekkürlerNe kadar güçlü olduğunun farkındasın ne güzel bişey bu. Yaraların sarılır belki ama endişelerin uzun bir süre tükenmez. İnşallah en hafif sıyrıklarla atlatırsın. Bütün iyi dileklerim seninle.
anlaşmalı olmaz ise öyle olacak,anlasmayı kabul ederse yüzyüze gelecegizAslında bana kalırsa mahkemeye bile sadece avukatın girsin ,belli olmaz ..O kezzap lafından sonra ben korktum o adamdan ..
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
anlaşmalı olmaz ise öyle olacak,anlasmayı kabul ederse yüzyüze gelecegiz
Yaaa aslında sen tedbiri elden bırakma yine de ama havlayan köpek ısırmaz gibi geliyor bana ..Allah yardımcın olsun ..
Yaaa aslında sen tedbiri elden bırakma yine de ama havlayan köpek ısırmaz gibi geliyor bana ..Allah yardımcın olsun ..
insan bi zaman sonra alışıyor tedbirlerle yasamaya zaten,merak etmeyin aklımdan hiç çıkmayan bi durum karsısında tedbiri elden bırakmam imkansız gibi bir sey,yine de bende insanım işte.
allaha emanet ettim ikimizide.
zaman herseyin ilacı lafı dogrumudur,bende yasayıp görücem artık.
- 7 Kasım 2014
- 1.028
- 1.818
- 163
araba mı ! casper şimdiye kadar araban mı vardı ! bir de beni nasıl buldu diyorsun ! o evden arabayı almaya nasıl cesaret ettin ! araba senin üzerine mi ?
- 13 Aralık 2013
- 689
- 442
- 133
Film gibi ya. Gerçek hayatta da böyle şeyler oluyormuş demek. Ben çok şaşkınım önceki konularınızı da yorumlarıyla birlikte sonuna kadar okudum. İnsanın kanını donduruyor. Neler düşünüp neler yapmış eşiniz. Bu kadar tedbirli olmakta gerçekten haklısınız. İnşallah kurtulursunuz. Annenizin evini nasıl bulmuş olabileceğini düşünüyorum bende. Adama bak ya
- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.971
- 498
canım Allah yardımcın olsunanlaşmalı olmaz ise öyle olacak,anlasmayı kabul ederse yüzyüze gelecegiz
bence hiçbir şekilde yüzyüze gelme
aman Allah korusun bende korktum neyse çok dillendirmeyelim de
bu aralar sana son yalvarışlarını yakarışlarını yapabilir
aman deyim dikkat ett
dualarım seninle...
almadım arbayı diyorum asyaşahcım,taksiyle anneye gectim.araba hiç yoktu yanımda uaniaraba mı ! casper şimdiye kadar araban mı vardı ! bir de beni nasıl buldu diyorsun ! o evden arabayı almaya nasıl cesaret ettin ! araba senin üzerine mi ?