• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya

Senin oyle demen yani nasil aile demen agrina gtmis belli..ole mii deyip cikip gtseydin sende korkutsaydin bi

Gelirlerse kesinlikle hizmet etme. Cay mi istiyolar kendileri koysun yemek mi istiyolar kendileri pisirsin bulasiklari toplasinlar. Dolaptan et falan almalarina izin verme. Ayy simdi cozulur bu yarim kilo 4 kisiye yetmez bi kosu 1 kilo et alinda gelin de. dinsizin hakkindan imansiz gelir. Gelir gelmezde sizdeki ne yuzmus ozur dilemeye değil otele gelmissiniz de

Yok canlarim ben zaten ailemin yanına gidiyorum boşanma davasını acicam dedi bende buyur aç dedim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada paylaşmak ve konuşmak içimi rahatlattıniz. Takribi yarım saat önce babamı aramış ve kendisi anlatmış kızın misafirlerimi red etti ya göndereyim ya da gel al demiş. Tam diyologlarini bilmiyorum ama babam sadece monolog bi konuşma yaptı bana dedi. Eğer gerçekten bu sebeple seni benim evime gonderiyorsa derhal biletini alıyorum ne olursa olsun haklı olduğuna canı gönülden inanıyorum dedi. Eğer biletimi al baba dersen alcam dedi bende zaten bütün yasanmisliklarimi göz önünde bulundurarak al dedim ve gece 1 de ucagim var. Şimdi oğlumu ve kendi esyalarimi hazırlıyorum. Kırgın yada kızgınlıkla gitmiyorum bu evden hatta çok bile kaldım diye kendime kızıyorum hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum dualarinizi eksik etmeyin toparlanmak ve eski guluslerimi daha sağlam yere basmak adına bitiriyorum bu evliliği. Beyefendimize gelince anlaşmalı boşanma taraftari hakkım ne varsa vermekte ısrarlı. Bugüne kadar boşanmaya yanasmayan bi insan bugün tek celsede bitmesi taraftari. Umarım iyi bi hayat beni bekler. Sizleri seviyorum

Bütün mesajları okudum Can'ım,babanızın sözlerine annenizin desteğine gözlerim doldu,rabbim yardımcınız olsun:KK51:
Bunu marifet diye söylemiyorum ama benim eşim ben ablasını istemiyorum diye eve davet etmez huzurumuz kaçıcana gelmesin dero_O

Bütün mesajları okudum Can'ım,babanızın sözlerine annenizin desteğine gözlerim doldu,rabbim yardımcınız olsun:KK51:
Bunu marifet diye söylemiyorum ama benim eşim ben ablasını istemiyorum diye eve davet etmez huzurumuz kaçıcana gelmesin dero_O

Işte allah herkese anlayisli es nasip etmiyor ne yapalım. Beraber yiyecek ekmegimiz bu kadarmış bişey diyemiorum ama
Oğlumu gostermicem bunda kararliyim.
Icra yoluyla dahi göremez !

bu kadar basit bir tartışmadan size bunları yaşatıyorsa bu evlilik çoktan bitmiş iyiki aldırmışsınız biletinizi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza...

bu kadar basit bir tartışmadan size bunları yaşatıyorsa bu evlilik çoktan bitmiş iyiki aldırmışsınız biletinizi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza...

Amin canım. Hayirlisi bu olduğuna inanıyorum. Benimde çilem çekeceğim derdim bugün bitmiş inş. Tevekkuldeydim Rabbimden gelen bi sebebe ihtiyacim varmış ki bugün bunu yaşadım. .

Merhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya
böyle insanlara kocam dediğiniz için ezik haldesiniz.

Üslubunu duzeltirsen sevincem ezik miyim değil miyim fazlasiyla anlarsınız o zaman
puhahaha ay gece gece gülme geldi. kuzum sana gerizekalı diyen kocana bön bön baktında geldin bana üstünlükmü taslıyosun:) yazık acıdım sanap

Konuyu tam okumadan atlama istersen hı
okudum canım okudum kocan lafı koymuş sende rahatlamak için buraya yazmışın. tamam hayatım sen herşeyden değerlisin diyen bir kocan yok işte:) hadi git kocana cırla aman dur gitme ilkinde gerizekalı demiş şimdi başka bişey der:) benim kocam bana gerizekalı dese onu evden atarım ya ne durucam yanında gurursuz gurursuz

okudum canım okudum kocan lafı koymuş sende rahatlamak için buraya yazmışın. tamam hayatım sen herşeyden değerlisin diyen bir kocan yok işte:) hadi git kocana cırla aman dur gitme ilkinde gerizekalı demiş şimdi başka bişey der:) benim kocam bana gerizekalı dese onu evden atarım ya ne durucam yanında gurursuz gurursuz

Senin felcin diline mi vurdu git egzersiz yap hadi yavrum. Hadi naş

Ben senin yerinde olsam eşime gerizekalı sensin çünkü sen gerizekalı olmasan beni anlardın ben o kızla konuşmuyorum falan filan diye bisürü laf söyler sonra küser odama gider ağlardım sanırım

Yani eşinizin lafları hoş değil. Bence sizde de bişeyler var ya. Diyelim özür dilemedi ama belki arayı bu şekilde ısıtmak istemiştir eşinizin kuzeni. Sizi arasa belki kabul etmeyecektiniz. Ben şahsen küslüklerin uzatılması taraftarı değilimdir. Sanırım siz eşinize çok söylendiniz öyle kısa bir söylenme değilmiş gibi geldi bana. Eşiniz sizden özür dilemeli tabi ki.

Işte allah herkese anlayisli es nasip etmiyor ne yapalım. Beraber yiyecek ekmegimiz bu kadarmış bişey diyemiorum ama
Oğlumu gostermicem bunda kararliyim.
Icra yoluyla dahi göremez !
Bu konuda size bişey diyemicem biz kadınlar zamanla yumuşarız,eminim sizde evladınız Mutlu olsun diye izin verirsiniz :) iyi yolculuklar.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back