Eee savunuyorsunuz, hatta son cumlelerinizle direkt savunmussunuz iste. Ne yapalim? Evlilikler devam etsin diye hep alttan alan taraf mi olalim? Hakaretlere goz mu yumalim? Evlilik her sey mi? Hakaret yiyecegime ceker giderim varsin bosandi desinler. Ben bu dunyaya birey olarak geldim. Evleneyim de evli desinler diye degil. Tabi ki butun kavgalar karsiliklidir. Biz de cikip durduk yere karsisindaki insani delirten kadinlara oh iyi yapmissin demiyoruz. Ama bu ulkede egemen bir erkek siddeti var, bunu kimse inkar edemez. Bu siddet (fiziksel veya psikolojik) aman bir kereden ne olur, aman bir taraf alttan almali diyen kadinlar yuzunden bu hale geldi. Neden biliyor musunuz cunku sizin gibi dusunen kadinlar bu bilincaltiyla erkek evlat yetistiriyor. Bu kisir donguyu kirmak icin bir seyler yapmak lazim. Mesela gerizakali sozune alttan alma, burnunu surt bir daha sana hakaret edemesin demek gibi. Vay herkesler bosaniyor demekle bir adim ileriye gidemiyoruz. Bosansinlar efendim eger kadin olarak hep hakarete ugrayacaksak hep ezileceksek bosanalim, kisiligimizi, ruh sagligimizi kaybedecegimize arkamizdan bosandi desinler!
Konu sahibinden bagimsiz, sizin cevaplariniza binaen yazdim.