• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

Sevgili Casper, yaşadıklarını çok üzüldüm. Iki kişinin birbirini severken sebeb ne olursa olsun ayrılması çok üzücü. Keşke esin birseyler için cabalasaydi.Sen ne kadar çok sevmiş sin, korkmana rağmen yanında olmuşsun. Sen çok güçlü bir kadinsin.

Sana fazla bir akil vermeye gerek duymuyorum.Cunku sen yaşadıkların doğrultusunda neyi nasıl yapacağını herkesten iyi biliyorsun.Ama yazmaya devam et.Bu seni daha da rahatlatacaktir.

Içimden keşke dedim keşke eşi büyük bir adım atsa ve gercekten iyi olsa hersey duzelse. .

Imkansiz mi bu dileğim bilmiyorum.Ama sana tek diyebileceğim lütfen dikkatli ol.Eve falan da sakin gitme.Cunku o çok zeki bir adam gelip annenin evinde sana birsey yapmaya kalksa onun yaptığı ispatlanir, ya da annenin elinde telefon hazır bekleyebilecegini tahmin eder vs.dolayisi ile itibari mavfolur.

Unutma sen zeki bir kadinsin, ancak anlattigin şekildeki psikolojik rahatsızlığı olan kişiler senden en az 10 kati zekidirler.Hesaplayamadigin şeyleri onlar coktan hesaplamistirlar.Ve o kisiler yapmis olduklari plandan emin olmadan hareket etmezler.Yani sanildigi gibi bir anlik sinir patlamasi ile hareket etmezler.Kafada cok kurarlar, kendi kendilerini ikna edene dek sabırlıdırlar.

O yüzden eşinin Eşref Saati de olabilir ama fırtınadan önce sessizlik de olabilir.Ki ikinci ihtimal bana daha yüksek geliyor. Bir amcanın konuşması ile bu kadar etkilenmez.Cunku amca seni bu kadar düşünüyorsa onun eşinle konuşma yapması mutlaka ilk değildir.

Hatta artık amca ile de görüşme bir şekil adamı ikna ya da tehdit edip planına ortak edebilir.Belki de etmisdir ki yerini bulmus!Baska sansin olmadigi zamanlar da amca ile konusmak zorunda kalirsan amca seninle görüşmek isterse kabul etme.En fazla irtibat tel.den olsun.Ama bu cep tel.den olmamalı yoksa yine bulurlar seni. Numarayi gizleme birşeyi değiştirmez. Senin cepten olmazsa da şehir ve ilçeyi öğrenirler. Bence sen en iyisiggittiğin yerden konuşma kimseyle..

Bu arada inşaallah evden getirdiğin diz üstü bilgisayarınla yada eşinin ya da herhangi birinin bildiği telefon ya da telefon numarasından girmiyorsundut siteye ya da herhangi bir işleme. .Ve umarım ki herhangi birinin bildiği mail adresini de kullanmıyor sundur. Özellikle bilinen mailin varsa hemen başka bir mail al ve buradaki mail adresini değiştir. Akıllı telefonun varsa senkore etmemesi de önemli. .

Ama kullanıcı adın deşifre oldu ise yapacak hicbirsey yok.Kullanici adını değiştirsen de eski kullanıcı adın arandığı gibi yeni kullanıcı adında deşifre olur.Ayrica konunu kapattir bilirsin ama konunu kapattirsan da silinmesi gibi bir ihtimal yok.Anca hayatı tehlike varsa ki var yöneticilerle irtibata geçersen belki konunu siler ler. Ama bunu ispatlaman lazım. O yüzden açtığı ve yazdığın her yoruma dikkat et..Ayrıca kullanıcı pasif durumuna gelse de yani hesabını kapattirsan da açmış olduğun konu ve yorumlar hala duruyor ve ulaşılır olur.

Ve yine umarım yazdıklarının hepsini doğru yazmamis sindir. Yani ornegin:gercekte 6 senelik evlisindir ama buraya 4 yazmissindir gibi gibi..

Allah yar ve yardımcı olsun inşaallah. .

sadece bir an
cok kısa bi an,kendimle konusuyormus gibi hissettim.
altına imzamı atabilirim.
görüş ve fikirleriniz için tesekkürler.
tabi suan bunları yazarken yukarıda iki arkadasın beni salya sümük aglattıgını unutmayın.
içiniz rahatlarmı bilemem,yazdıklarım sadece sizlerle paylaşabilecegim kadarı.
ne kadar da olsa ben bi evlilik yasadım,paylaşamadığım cok sey var.
her harfi sizin bana yazı yazmanıza etki edecek kadar gercek.
sunu belirteyim,
amca benim nerede oldugumu hiç sormadı,suradayım buradayım gibi yer bildirici konusmaların içine girmedik.nasıl bu kadar eminim,konusmalarımı kayıt altına alıp tekrar dinliyorum.
hala eşimin beni nasıl buldugunu bilmiyorum.
tahmin edersnizki mecburiyetten bende sürekli tetik halinde yasıyor ve düşünüyorum.
bi adım atmadan,atarsam 3 hamle sonrasını bilmem gerektiğini öğretti eşim bana.
tam olarak onun kelimesiydi bi üst satırda okudugunuz.
evet endişeliyim,
korkuyorum,
tedirginim.
çünkü aslında sonumu biliyorum.
sadece tedbir almaya calısıyorum,planlar yapıp her hamleyi düşünüyorum.
daha fazla detay veremiycem.
ama inanın ben gercegim ve sadece dualarınızı istiyorum.
sağolun.

benim telefonum evden cıktıgım dakikadan itibaren kapalı,
amcaya anneden ulasatım,herkesle anneden konusuyorum,herkes bana anneden ulasıyor

Esinin de sana nasıl ulaştığı belli burdaki yazıdan, amcadan uzak dur..

Annenle gidiyorsan kesinlikle o hattı götürmeyin yanınızda ve kapalı duran telefonu da yok etmelisin(hem hattı, hem telefonu)!!!

sadece bir an
tabi suan bunları yazarken yukarıda iki arkadasın beni salya sümük aglattıgını unutmayın.
sunu belirteyim,
amca benim nerede oldugumu hiç sormadı,suradayım buradayım gibi yer bildirici konusmaların içine girmedik.nasıl bu kadar eminim,konusmalarımı kayıt altına alıp tekrar dinliyorum.
tahmin edersnizki mecburiyetten bende sürekli tetik halinde yasıyor ve düşünüyorum.
evet endişeliyim,
korkuyorum,
tedirginim.
sağolun.

Yok ben konunun gerçekliğinden şüphe duydum demek istemedim.Sonucta burada cok zorluklar yasayan bir kadin var ve ben buna fake dersem zaten gercek olma ihtimali huzursuz eder beni.Kimliğin deşifre olmaması için umarım arada ufak yanıltmalar yapmissindir demek istedim;)Yani senin için endiselendim.Insaallah hersey gönlünce olur..
Ama aglamana sevindim biliyor musun çünkü şu an seni çok rahatlatacaktir. Dualarıni da ekle inşaallah.Cunku sen yasaminda güçlü görünmeye çalışmaktan yorulmuş olmalısın. .

sadece bir an
sunu belirteyim,
evet endişeliyim,
korkuyorum,
tedirginim.
sağolun.

ağladığına hiç üzülmedim.. bu kadar oto kontrolün üzerine sana iyi gelmiştir..

tekrar tekrar söylüyorum annenin hattını kullanmayın.. yarın evde bırakın onu..

korkma ! sadece tedbirli olun o kadar..

Esinin de sana nasıl ulaştığı belli burdaki yazıdan, amcadan uzak dur..

Annenle gidiyorsan kesinlikle o hattı götürmeyin yanınızda ve kapalı duran telefonu da yok etmelisin(hem hattı, hem telefonu)!!!

bugün kullandığım pc ıpad telefonum,annenin telefonu 5 saatlik bi denetimden gecirildi.
içiniz rahat olsun herhangi bi takip programı yada ses kaydı yok fakat ne olu ne olmaz engellemek için gerekli işlemler yapıldı.
kurtlar vadisindeki olagan üstüü durumlarla değil fakat buradan acıklayamıyorum.
anne de bişeyler yaptı.bunuda acıklayamıyorum.
herkes dediğim 3 arkadasım ki zaten onlar bu numarayı yeni öğrenmediler,
eşimin onların telefonlarını dinletecek kadar nasa ile işbirliği yaptıgını düşünmüyorum.
ya diş dolguma gps taktırdı aksiyon filmlerindeki gibi,yada istiareye yattı.
düşündüğünüz herseyi inanın ben 8 kere eledim kafamda.
ama diğer yazınızdaki benm aklıma gelmeyen detaylar beni daha cok tedbir içine soktu.
ben yazmayı bırakmayım,sizde fikir üretmeyi,
ben heyanla atlamıs olabilirm,ne isterseniz sorabilirsiniz

ağladığına hiç üzülmedim.. bu kadar oto kontrolün üzerine sana iyi gelmiştir..

tekrar tekrar söylüyorum annenin hattını kullanmayın.. yarın evde bırakın onu..

korkma ! sadece tedbirli olun o kadar..

yazamıyorumki herseyi.
tamamdır.aldım mesajı ben.
sende al.

Yok ben konunun gerçekliğinden şüphe duydum demek istemedim.Sonucta burada cok zorluklar yasayan bir kadin var ve ben buna fake dersem zaten gercek olma ihtimali huzursuz eder beni.Kimliğin deşifre olmaması için umarım arada ufak yanıltmalar yapmissindir demek istedim:KK66:Yani senin için endiselendim.Insaallah hersey gönlünce olur..
Ama aglamana sevindim biliyor musun çünkü şu an seni çok rahatlatacaktir. Dualarıni da ekle inşaallah.Cunku sen yasaminda güçlü görünmeye çalışmaktan yorulmuş olmalısın. .

cevap hakkım bende kalabilirmi?anladım ben

zeki şey seni hadi yat uyu artık :D

anne namaza kalkcak şimdi ben hala yazıyorum.
uyumam lazımdı coktan,
yanımda oldugunuzu bilmek cok güzeldi.
hakikaten yatayım artık.
yarın oldugum yerden ilk fırsatta yazmaya calısıcam,
iyi sabahlar.
yalnız olmadığımı bilerek gidiyorum.
hoşça kalın.

anne namaza kalkcak şimdi ben hala yazıyorum.
uyumam lazımdı coktan,
yanımda oldugunuzu bilmek cok güzeldi.
hakikaten yatayım artık.
yarın oldugum yerden ilk fırsatta yazmaya calısıcam,
iyi sabahlar.
yalnız olmadığımı bilerek gidiyorum.
hoşça kalın.

:KK25:

Neden yazamıyorsun herşeyi
anlamadım

bugün kullandığım pc ıpad telefonum,annenin telefonu 5 saatlik bi denetimden gecirildi.
içiniz rahat olsun herhangi bi takip programı yada ses kaydı yok fakat ne olu ne olmaz engellemek için gerekli işlemler yapıldı.
kurtlar vadisindeki olagan üstüü durumlarla değil fakat buradan acıklayamıyorum.
eşimin onların telefonlarını dinletecek kadar nasa ile işbirliği yaptıgını düşünmüyorum.
ama diğer yazınızdaki benm aklıma gelmeyen detaylar beni daha cok tedbir içine soktu.
bunlar haricinde bir tek kullanıdığınız araba aklıma geliyor..lüx markalarda gps var ya,oradan ulaşmış olabilr mi?
casper konunu en başından beri takipteyim hatırlarsan..
gün gelecek burada konu açacaksın; boşanma kağıdım elimde ,şimdi yeni bir hayata başlıyorum diye..

Madem bu kadar tehlikeli bu adam anlamıyorum neden polise başvur muyorsunuz?
Başvurun sizi bir kadın sığınma evine yerleştirsinler. Hadi polise gitmediniz bari bir kadın derneği ile bağlantı kurun ve durumunuzu anlatın size yardımda bulunsunlar buradan size sadece iyi dileklerde bulunabiliriz ötesi yok.
Ayrıca neden annenize annem değilde anne diye yazdığınızı merak ettim.

Konu sahibi burada değil ama onun yerine şu annem yazmama durumunu bilen varsa bana bir açıklayabilir mi? Öz annesi değil mi?

sonraki msjları okumadım ama bazı yörelerde anneme gidiyorum yerine anneye gidiyorum. halaya sordum vs gibi konuşulur şiveden dolayı. konu sahibinin nereli olduğunu bilmiyorum

sonraki msjları okumadım ama bazı yörelerde anneme gidiyorum yerine anneye gidiyorum. halaya sordum vs gibi konuşulur şiveden dolayı. konu sahibinin nereli olduğunu bilmiyorum
evet benimde kafama takıldı bu anne diyor üvey annesi mi acaba
konu sahibi arkadaşım Allah yardımcın olsun
inşallah herşey yoluna girer...

Umarım rahatlıkla boşanırsınız. Korkmayın Allah ın izniyle inşallah boşanırsınız. Yeni bir hayata başlarsınız.

Tatlim dış dolgun gps taktirmasi disinda(maliyeti karşılayan biri yapabilir he:KK53:) diger konustuklarimiz bu devirdeki teknoloji ile cok zor degil.Cok ciddi maliyet icermez.Ama su var ki sen bu tedbirleri nasil aldin ki? Almana sevindim tabii ama ailenin durumu iyi o zaman. O vakit senin adina sevinirim.Tabii aciklamana gerek yok.Hersey gonlunce olsun..

Neden yazamıyorsun herşeyi
anlamadım

kk da tanıdıkları varmış galiba o yüzden ve bir sekilde kimliği açığa çıkabilir diye korkuyormus. Ama umarım tanıdıkları konuyu görmez. Birebir hersey yazılmasa da ben olsam suphelenebilirdim aaa bu XXX olabilir diye:KK45:

Yalnız o arkadaşa helal olsun ne güzel konuşmuşş..
Böyle mantıklı akıllı insan hep olmalı çevremizde...

Back
X