- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Anladımki buraya bunları yazmakta saçmalıktı.Her kafadan başka bir ses çıkıyor.para mal mülk düşkünü insanmışım gibi yorum yapmış birileri de..Ben bu zamana kadar okudum bizimde durumumuz iyi değildi ama annem tek başına bana üni olanağı sağladı elinden gelen herşeyi yaptı. Ben evim için elimden gelen herşeyi yapıyorsam eşyamı alıyorsam,annem çabalıyorsa damat efendiye en iyisinden damatlık almaya çalışıyorsa AYNI ŞEYİ KARŞI TARAFTAN DA BEKLEDİM. aynı ilgiyi aynı isteği...Birde gelin almanın bir usülü vardır..Neyse belli ki ayrılıcaz başka yolu yok.
Hiç kimse burda senin para pul derdinde oldugunu demedi. Sahsen ben demedim, ben senin gereksiz adetler pesinde oldugunu, bagimsiz olmadigini iddia ediyorum.
Senin annen seni okutmaya çalisti diye, elinden geleni yapti diye, elin 60 yasindaki kadini ayni seyi yapmak zorunda degil. Senin ile mecburen nikah kiyafeti bakmaya, carsi carsi gezmek zorunda degil.
Yani biz bunu anlatmak istedik. Esinin sana vermedigi ilgiyi sen kv'den ve kp'derinden bekledin. Üniversiteyi birakip ilgisiz adamin pesine gittin ve bunun sorumlulugunu bile almiyorsun. Sürekli acilarin çoçugunu oynamyi tercih edip, kv'denden tut kadere kadar suçluyorsun. Kendinden hariç herkesi suçluyorsun. Artik biraz aynaya bakmanin zamani geldi diye düsünüyorum..