• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz önce eşim aradı kendine bi avukat tutmuş. Benim de tutmami istedi boşanma evraklarıni hazırlayıp tarafıma ileticekmis. Anlaşmalı olsun tek şartım oğlumu istediğim günlerde görmem dedi. Ama ben göstermeyi düşünmüyorum ki. Kabul etmezsem cekismeliye cevircegini ve sonuna kadar direnecegini belirtti sizce ne yapmalıyım ?
eşinle ayrılabilirsin ama lütfen intikamını o masum çocuktan çıkarma onun babasını görmeye hakkı var çocuk adına çok üzüldüm

neden böyle bi yorum yaptın anlamadım açıkcası gereksizdi ben sadece yorumunuzu abartılı bulup pess dedim o kadar:KK47::KK47:
sen neden böyle dediğimi gayet iyi biliyosun:) kişi hep uğraştığı ve kötülediği insanı kıskanırmış ve onun her yaptığını takip edermiş hadi by tatlım:

sen neden böyle dediğimi gayet iyi biliyosun:) kişi hep uğraştığı ve kötülediği insanı kıskanırmış ve onun her yaptığını takip edermiş hadi by tatlım:
ne olur bulaşma bana Allah aşkına senden başka sıkıntılarım var koy git yoluna ben mesajı yazana bile dikket etmemiştim senin oldugu bilsem zaten arkama bakmadan kaçardım :KK48::confused:

ne olur bulaşma bana Allah aşkına senden başka sıkıntılarım var koy git yoluna ben mesajı yazana bile dikket etmemiştim senin oldugu bilsem zaten arkama bakmadan kaçardım :KK48::confused:
tabi canım tabi o yüzdenmi bana karşı yorum yapanları ve özellikle beni kötüleyen yorumları beğeniyosun nereye yorum yapsam biri beni kötülese hemen o yorumu beğeniyosun lütfen bacım Allah rızası için beni gölge gibi takip etme lütfen ya cidden rahatsız oluyorum bundan sonra ne olur bana bulaşma:(

tabi canım tabi o yüzdenmi bana karşı yorum yapanları ve özellikle beni kötüleyen yorumları beğeniyosun nereye yorum yapsam biri beni kötülese hemen o yorumu beğeniyosun lütfen bacım Allah rızası için beni gölge gibi takip etme lütfen ya cidden rahatsız oluyorum bundan sonra ne olur bana bulaşma:KK43:
allah askına hangi konuyu takip etmişim tesadüf olmuş olamaz mı ki ben seni unutmuştum bile asıl sen bana bulaşıyorsun farkında mısın derdin ne senin anlamıyorum bu konuda denk geldik diye sürekli seni izlediğimi de nerden çıkardın anlamadım bin tane işim var bide seni mi takip edecem Allah aşkına bi düş yakamdan ne olur

allah askına hangi konuyu takip etmişim tesadüf olmuş olamaz mı ki ben seni unutmuştum bile asıl sen bana bulaşıyorsun farkında mısın derdin ne senin anlamıyorum bu konuda denk geldik diye sürekli seni izlediğimi de nerden çıkardın anlamadım bin tane işim var bide seni mi takip edecem Allah aşkına bi düş yakamdan ne olur
bacım tüm konuşmalarıma atlıyosun ya tamam büyüklük bende kalsın ama yeter cidden yeter madem tesadüfse bundan sonra olmasın mümkünse karşılaşmayalım

bacım tüm konuşmalarıma atlıyosun ya tamam büyüklük bende kalsın ama yeter cidden yeter madem tesadüfse bundan sonra olmasın mümkünse karşılaşmayalım
sırf sen bi konuya yorum yazdın diye o konuya yorum yapma mı diyorsun yani ALLAH aşkına senin derdin ne benim konumun birine cırlama mırlama yazdın sineye çektim sonradan ögrendimki kendi
konunda benim yazmadıgım şeyleri insanlara yazmışım gibi gösterip belden asagı vurmaya çalışmışşsın kaç ay oldu bi hakaret bişeyimi gördün mü ben seni göz ardı etmiştim ya yeni kaldırdım sırf anlamsız buldugum için sonuçta gerçek isimlerimiz bile degil diye düşündüm kaldırdım ama gözardı etmek en iyisiymiş Allah ASKINA SENDE BENİ GÖZARDI ET VE NE OLUR DÜŞ YAKAMDAN

sırf sen bi konuya yorum yazdın diye o konuya yorum yapma mı diyorsun yani ALLAH aşkına senin derdin ne benim konumun birine cırlama mırlama yazdın sineye çeltim sonradan ögrendimki kendi
konunda benim yazmadıgım şeyleri insanlara yazmışım gibi gösterip belden asagı vurmaya çalışmışşsın kaç ay oldu bi hakaret bişeyimi gördün mü ben seni göz ardı etmiştim ya yeni yeni kaldırdım sırf anlamsız buldugum için sonuçta gerçek isimlerimiz bile degil diye düşündüm kaldırdım ama gözardı etmek en iyisiymiş Allah ASKINA SENDE BENİ GÖZARDI ET VE NE OLUR DÜŞ YAKAMDAN
haklısın canım uzlaşmak yerine çocuk gibi kavga etmeye gerek yok hadi bay bay

Arkadaşlar mrb.. söyle anlatayım biliyorsunuz ki eşim arayip avukat tut demişti 2 gün önce bende dün bi avukat la görüşüp anlaşmalı boşanma davası için dilekçe oluşturduk. Akabinde esimi arayip avukatı tuttum ve dilekçe hazır istediğin gibi oğlunu da gostericem ve sözünü tut tek celsede bitsin dedim. Ama esimden aldigim yanıt ben avukat tutmadim sadece bana biraz zaman ver şuanda boşanmaya hazır değilim falan dedi keyfini bekleyemem bi an once tut beni uğraştırma mahkeme koridorlarini asindiramam yillarca dedim. Boşanmak istemiyorum sadece düşünmem gerekiyor gibi şeyler söyledi ses tonu baya kötüydü ama ben kararliyim. Şimdi sizden ricam arkadaşlar baziniza söylüyorum lütfen abuk sabuk yorumlar yapıp germeyelim. Yeterince gerginim dilime hakim olmak istiyorum. Saygiyla karsilayacaginizi biliyorum

Zaten erkeklerin cogunun ailelerinin kiymetlerini anlaması için illaki bir kez bu noktaya getirmeleri gerekiyor. İnşallah en doğru kararı verirsiniz. Bu arada esinizi kuzeni gelmiş mi size.

Zaten erkeklerin cogunun ailelerinin kiymetlerini anlaması için illaki bir kez bu noktaya getirmeleri gerekiyor. İnşallah en doğru kararı verirsiniz. Bu arada esinizi kuzeni gelmiş mi size.

Hic haberim yok gelip gelmediklerinden

Hic haberim yok gelip gelmediklerinden

Canım en başından konunu takip ediyorum ama yazmadım hiç, şimdi yazmak istedim, eşin çok bencil, egoist biriymiş gerçekten, keyfine göre dava açtım diyor, keyfine göre yok açmadım, düşünmem lazım diyor, unutuyor ki, karşısında ki kişi onun kurmalı oyuncağı değil. Paşa keyfine göre yürümez gemiler. Hayat tabi ki senin hayatın, ailen de sana destekçi, bence sakın barışma, bırak ederiyle kalsın. Sende biliyorsun ki, bu adam düzelmez. Hayatına yeni bir sayfa aç ve sil onu defterinden. Allah yardımcın olsun.

Canım en başından konunu takip ediyorum ama yazmadım hiç, şimdi yazmak istedim, eşin çok bencil, egoist biriymiş gerçekten, keyfine göre dava açtım diyor, keyfine göre yok açmadım, düşünmem lazım diyor, unutuyor ki, karşısında ki kişi onun kurmalı oyuncağı değil. Paşa keyfine göre yürümez gemiler. Hayat tabi ki senin hayatın, ailen de sana destekçi, bence sakın barışma, bırak ederiyle kalsın. Sende biliyorsun ki, bu adam düzelmez. Hayatına yeni bir sayfa aç ve sil onu defterinden. Allah yardımcın olsun.

Yok tatlım dönmek gibi düşüncem yok henüz zaten

Henüz dedim ama
Bitti yani bitirmisiz biz kendimizi evliligimizi
Hayatımın hatasından hayatımın aşkını dogurmusum
Tek dayanma gücüm oğlum şükürler olsun

Henüz dedim ama
Bitti yani bitirmisiz biz kendimizi evliligimizi
Hayatımın hatasından hayatımın aşkını dogurmusum
Tek dayanma gücüm oğlum şükürler olsun

Bir yorumun da ben anneyim, güçlü olmam lazım demişsin, mantıklı düşünmen, kendini salmaman çok güzel ve sen bence gerçekten de güçlü bir kadınsın. Eşin seni kaybettiğine çok yanacak ama iş işten geçmiş olacak. Sen senin gerçek değerini bilenlere layıksın, değeri beş para etmezlere değil ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back