Merhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya