çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra da banını yiyip oturmuş..

Ya sizin kv özünde iyi bir insanmış galiba. Yani kv doldurması gibi bir durum söz konusu değil.. Adamın kendi öküzlüğü anladığım kadarıyla ama nedenini anlayamıyorum.. Altında bi sebep olmalı bu davranışın ama ne?

Kv hicbirzaman ayrilmamizi istemedi yeri geldi oğluna da kızdı hatta günlerce küs durdu benim sürekli destekcimdi eski mevzular için. Şu an ki mevzuda da öyle arıyor sadece biraz zamana bırak ben onun hakkından da geldim seni birakirsa sütum helal değil dedi. Üzgün yani akşam ailemle gorusmek istedi. KP yok benim başka bi kadınla beraber. Bırakmış gitmiş çocuklarını. Eşime gelince onun utopik dünyasını ben de tanıyamadım

İnşallah bunan sonra sizin için her şey çok güzel olur
Ama yanlış anlamazsanız bir sey söylemek istiyorum
Eşiniz size zarar vermek isteyebilir mi? bunu yapacak kapasitede biri mi ayrıca bir de polismiş ya silah erişimi filan var ya
Biliyorsunuz ki bu konularda olaylar cok fazlalaştı
Ben biraz sizin için edişelendim açıkcası Lütfen çok dikkatli olun

bekle bakalım ne olucak sessiz kal.. boşanmak öyle kolay değil ama bence zamanında sert bi tepki vermediğin için tepene çıkmış.. umarım çok iyi ders olur eşine bunlar.. çantada keklik olmadığnı anlar.. biz kadınlar sustukça olay büyümesin diye b.kunu çıkartıyorlar resmen. babanda onu ararsa haklasın bi güzel utansın babanı aradığı için.. .. ben gerçekten babanı aramasına çok şaşırdım.. ikinizin arasında herşey geçer ama babanı arayıp gel al demesi çok dokundu şahsen bana...

Sanmıyorum çünkü kendi zaten gidiyo olmamı kabullendi.

Aynen tatlım sessize aldım kendimi bakalım zaman nelerin üstesinden gelecek.. Oğlum biraz hasta gibi o yüzden online gozuksemde bakmıyorum onunla ilgileniyorum

Aynen tatlım sessize aldım kendimi bakalım zaman nelerin üstesinden gelecek.. Oğlum biraz hasta gibi o yüzden online gozuksemde bakmıyorum onunla ilgileniyorum
geçmiş olsun oğlana da çok yansıtmamaya çalış etkilenmesin..

Alakaya bak ya o ev onunmuymus sen haklısın tabii ki hiç canını sıkma ağzının payını ver

geçmiş olsun oğlana da çok yansıtmamaya çalış etkilenmesin..

Canım artık biseyleri fark ediyo yani beraberkende öyleydi mesela babam neden gelmiyor gelecek mi sorular yöneltiyor ve babasına çok düşkün bi cocuk ve aşırı ama aşırı benziyor 7 farkı bul desem zorlanirsiniz :)

Biraz önce eşim aradı kendine bi avukat tutmuş. Benim de tutmami istedi boşanma evraklarıni hazırlayıp tarafıma ileticekmis. Anlaşmalı olsun tek şartım oğlumu istediğim günlerde görmem dedi. Ama ben göstermeyi düşünmüyorum ki. Kabul etmezsem cekismeliye cevircegini ve sonuna kadar direnecegini belirtti sizce ne yapmalıyım ?

Aaa sırf bu sebeptenmi böyle davranıyor.. boşanmak bu kadar kolaymı. amcakızı mevzusu son damlamı oldu.. sizi evine hizmetçi diye almışsa boşverin zaten

Göstermeyi düşünmüyorum diye bir hakkınız yok
Ne olursa olsun cok uc dueumlar soz konusu olmadikca hakim çocukla velayete sahip olmayan ebeveyn arasında kişisel ilişki kurulmasina belli sekillerde karar verir çocuğun yaşına göre ve durumuna göre

Bu adam başka birini bulmuş olabilirmi ?ne kadar kolay vazgeciyorlar !!!!başka ne gibi sıkıntının vardı? Göstermemek gibi bir durum olamaz olmamalı, hayat sizin intikamı nizi alır evel allah .çekişmeli de bişey elde edemezsiniz sanki Sizi üzer gider bu durum bilmemkisahi siz Nasılsıniz ?bu durumu hazmedebiliyormusunuz? Çok sinirimi bozuldu durumunuz a hiç bir eş böyle davranilmayi haketmez

Bilmiorum çocuk konusunda kararsizim ama bi taraftan babası hakkı diyorum bi taraftan da ay ne bilimm ya kafam allak bullak oldu. Başka konular okuyup kendi konumu unutmaya çalışıyorum

Konuyu uzaktan takipteyim..

Ve bende hayatında başka bırı olabıleceğini düşünüyorum..

Çok kolay kesip atmış eşiniz..

Ben olsam hırs yaptığımı sanmasın dıye cocugumu dıledığı gıbı gösteririm..ama benımle omru bıllah ırtıbat kuramaz..

OLUR BÖYLE SEYLER TAKILMAAA

Ben esimi taniorum öyle kolay kolay bosanicak bi tip değil. Ne için öyle dedi onu da bilmiyorum yakinda çıkar kokusu. Ya araftayim arkadaşlar zamana ihtiyacim var inanin ne yapacagimi bende bilmiyorum

Belki de sadece kendimi rahatlatiyirum en iyisi bi avukat bulup tek celsede bitmesi güçlü olmalıyım ben bi anneyim. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…