Sonra da banını yiyip oturmuş..Mrb arkadaşlar. . An itibariyle baba ocagindayim hicbiseyi takmiyorum şimdilik sadece kafa dinlemeye çalışıyorum zaman ne gösterir bilemem. Benim için dua da eden olmuş beddua da. Kimin kalbinde iyilik varsa iyilik görsün kötülük varsada bulsun belasını. Bi üye damarima basa basa yorum yaptı uyardim. Cevabını alincada görüyorum ki kudurmus. . Umrunda mi değil onun gibilerden çok gördüm ben.
Ya sizin kv özünde iyi bir insanmış galiba. Yani kv doldurması gibi bir durum söz konusu değil.. Adamın kendi öküzlüğü anladığım kadarıyla ama nedenini anlayamıyorum.. Altında bi sebep olmalı bu davranışın ama ne?Canım akşam havalimanina kendim gittim eşim hiç gelmedi eve sadece yarım saat uğramıştı onda da çok uzgundu koltuğa oturup yere bakiodu ben son hazırlıklar için uğraşırken. Oğlumu sevdi onunla konuştu tam duymadım ne konuştuğunu dinlemedim çünkü. Sonra para bırakmış masaya giderken de almadım o parayi mutfağın kapısına not yazdım "allah belanı versin " diye taksi çağırdım bindim gittim işte 02:40 da antalyaya indim ailem aldı şimdi onlarlayim işte hepsi. Babam arıyor sürekli halimi soruyor. Akşam çıkarız acilirsin dedi. Ay ne uzun yazdım ayol :) ha bide kv aradı çok ağladı. Gorumcelerim aradılar. Öyle yani şimdilik bunlar bakalım ne olacak ya da ne olmucak
Ya sizin kv özünde iyi bir insanmış galiba. Yani kv doldurması gibi bir durum söz konusu değil.. Adamın kendi öküzlüğü anladığım kadarıyla ama nedenini anlayamıyorum.. Altında bi sebep olmalı bu davranışın ama ne?
Canım akşam havalimanina kendim gittim eşim hiç gelmedi eve sadece yarım saat uğramıştı onda da çok uzgundu koltuğa oturup yere bakiodu ben son hazırlıklar için uğraşırken. Oğlumu sevdi onunla konuştu tam duymadım ne konuştuğunu dinlemedim çünkü. Sonra para bırakmış masaya giderken de almadım o parayi mutfağın kapısına not yazdım "allah belanı versin " diye taksi çağırdım bindim gittim işte 02:40 da antalyaya indim ailem aldı şimdi onlarlayim işte hepsi. Babam arıyor sürekli halimi soruyor. Akşam çıkarız acilirsin dedi. Ay ne uzun yazdım ayol :) ha bide kv aradı çok ağladı. Gorumcelerim aradılar. Öyle yani şimdilik bunlar bakalım ne olacak ya da ne olmucak
bekle bakalım ne olucak sessiz kal.. boşanmak öyle kolay değil ama bence zamanında sert bi tepki vermediğin için tepene çıkmış.. umarım çok iyi ders olur eşine bunlar.. çantada keklik olmadığnı anlar.. biz kadınlar sustukça olay büyümesin diye b.kunu çıkartıyorlar resmen. babanda onu ararsa haklasın bi güzel utansın babanı aradığı için.. .. ben gerçekten babanı aramasına çok şaşırdım.. ikinizin arasında herşey geçer ama babanı arayıp gel al demesi çok dokundu şahsen bana...Kv hicbirzaman ayrilmamizi istemedi yeri geldi oğluna da kızdı hatta günlerce küs durdu benim sürekli destekcimdi eski mevzular için. Şu an ki mevzuda da öyle arıyor sadece biraz zamana bırak ben onun hakkından da geldim seni birakirsa sütum helal değil dedi. Üzgün yani akşam ailemle gorusmek istedi. KP yok benim başka bi kadınla beraber. Bırakmış gitmiş çocuklarını. Eşime gelince onun utopik dünyasını ben de tanıyamadım
İnşallah bunan sonra sizin için her şey çok güzel olur
Ama yanlış anlamazsanız bir sey söylemek istiyorum
Eşiniz size zarar vermek isteyebilir mi? bunu yapacak kapasitede biri mi ayrıca bir de polismiş ya silah erişimi filan var ya
Biliyorsunuz ki bu konularda olaylar cok fazlalaştı
Ben biraz sizin için edişelendim açıkcası Lütfen çok dikkatli olun
bekle bakalım ne olucak sessiz kal.. boşanmak öyle kolay değil ama bence zamanında sert bi tepki vermediğin için tepene çıkmış.. umarım çok iyi ders olur eşine bunlar.. çantada keklik olmadığnı anlar.. biz kadınlar sustukça olay büyümesin diye b.kunu çıkartıyorlar resmen. babanda onu ararsa haklasın bi güzel utansın babanı aradığı için.. .. ben gerçekten babanı aramasına çok şaşırdım.. ikinizin arasında herşey geçer ama babanı arayıp gel al demesi çok dokundu şahsen bana...
geçmiş olsun oğlana da çok yansıtmamaya çalış etkilenmesin..Aynen tatlım sessize aldım kendimi bakalım zaman nelerin üstesinden gelecek.. Oğlum biraz hasta gibi o yüzden online gozuksemde bakmıyorum onunla ilgileniyorum
Alakaya bak ya o ev onunmuymus sen haklısın tabii ki hiç canını sıkma ağzının payını verMerhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya
geçmiş olsun oğlana da çok yansıtmamaya çalış etkilenmesin..
Aaa sırf bu sebeptenmi böyle davranıyor.. boşanmak bu kadar kolaymı. amcakızı mevzusu son damlamı oldu.. sizi evine hizmetçi diye almışsa boşverin zatenBiraz önce eşim aradı kendine bi avukat tutmuş. Benim de tutmami istedi boşanma evraklarıni hazırlayıp tarafıma ileticekmis. Anlaşmalı olsun tek şartım oğlumu istediğim günlerde görmem dedi. Ama ben göstermeyi düşünmüyorum ki. Kabul etmezsem cekismeliye cevircegini ve sonuna kadar direnecegini belirtti sizce ne yapmalıyım ?
Biraz önce eşim aradı kendine bi avukat tutmuş. Benim de tutmami istedi boşanma evraklarıni hazırlayıp tarafıma ileticekmis. Anlaşmalı olsun tek şartım oğlumu istediğim günlerde görmem dedi. Ama ben göstermeyi düşünmüyorum ki. Kabul etmezsem cekismeliye cevircegini ve sonuna kadar direnecegini belirtti sizce ne yapmalıyım ?
OLUR BÖYLE SEYLER TAKILMAAAMerhabalar
Günlerdir yazmayı düşünüyordum zor bir surecti ama bugün ki olaydan sonra artık birilerine patlamamak için yazmaliyim dedim
Şimdi konu söyle gelişti. .Eşimin amcasının kızıyla bi tartışma yaşadık. .ve düğününe dahi gitmedim hoş o da arayip yapıcı bi konuşma yapmadı. Aradan 4 5 ay geçti mrb mrb muhabbetimiz.
Ancak bugün kayinvalidem aradı ve x kişi eşiyle size gelicek yarın sabah dedi. Bende dedim ki beni arayan olmadı ayrıca hiç konuşmadık Özür mayetinde mi gelecekler dedim Hayır dedi. Peki bana neden sorulmuor kafalarına göre kusup kafalarına göre aramadan sormadan neden geliyolar dedim. Kayinvalidem hak vermişti o kavgamizda bana bugün de bişey demedi ben ne deyim kızım şimdi dedi.
Neyse eşime döndüm böyle böyle geliceklermis dedim hmm evet dedim ama biz konuşmuyoruz ki dedim biliyorum dedi peki neden geliyorlar dedim gelecekler işte dedi. Bende dedim ki bu nasıl iştir Özür için gelmiyolar arayip bi haber vermiyolar. Ben hayatımda böyle bi aile görmedim dedim.
Ve eşim bana benim ailemden kimse gelmicekse sen ne işe yariyorsun o evde çık git o zaman g..zekalı dedi.
Ben dondum kaldım. Böyle yani kızlar. . Zaten sorunlu bi ilişkimiz var.. ve egosu yüksek bi insan. Yazdım rahatladım ya
Boşanıyorlar neye takılmıcak..araba almaya benzemiyor boşanmak beybisi..OLUR BÖYLE SEYLER TAKILMAAA
Konuyu uzaktan takipteyim..
Ve bende hayatında başka bırı olabıleceğini düşünüyorum..
Çok kolay kesip atmış eşiniz..
Ben olsam hırs yaptığımı sanmasın dıye cocugumu dıledığı gıbı gösteririm..ama benımle omru bıllah ırtıbat kuramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?