• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Boşver arkadaşim kapansın konum
Daha buraya derdimi paylaşmak için gelmem.

tamam kapansın ama son bir tavsiye geçen yıl sen gbi her günüm kavga gürültü üzüntüyle geçiyordu ve bırakamam diyordum onu seviyorum diyordum sonra bir kez koparınca inceldiği yerden inan şu an iyi ki diyorum ve zerre üzülmüyorum eğer o incelme noktasına gelirsen -ki geliceksin- hiç düşünme bas dilekçeyi :)
boşandıktan sonra acı değil mutluluk varmış :27:

Benim fikrim şoyle Bence biraz ani karar verdiniz anliyorum sizi ama lutfen acele karar vermiyin sadece gozunu korkutun gun gelir neden biraktm dersiniz hepimiz insaniz bazilari varki sinirlenince neler neler yapiyolar soyluyolar Adi ustunde "SINIRLIYKEN" hakkinizda hayirlisi olsun..

tamam kapansın ama son bir tavsiye geçen yıl sen gbi her günüm kavga gürültü üzüntüyle geçiyordu ve bırakamam diyordum onu seviyorum diyordum sonra bir kez koparınca inceldiği yerden inan şu an iyi ki diyorum ve zerre üzülmüyorum eğer o incelme noktasına gelirsen -ki geliceksin- hiç düşünme bas dilekçeyi :)
boşandıktan sonra acı değil mutluluk varmış :KK53:

İncelme noktası yani yaptıklarıyla gözümüzden gerçekten düştüğü an mı? Lanet olsun böyle aşka dedirten an mı? Bizde çok sık kavga etmeye başladık. Sakız gibi doladı artık boşanma kelimesini ağzına son zamanlarda. Ama sonra barışınca o havalı adam o değil gibi.. Yani ben ayrılsam üzülür mü yoksa bişi hissetmez mi? Off ben kendim için de karmakarışık için de en iyisi neyse o olsun istiyorum. Fazla aşık olmak iyi değil gerçekten..

Hı hı uydur dum
Bi daha konu acmayacagım buraya ya Allah bildiği gibi yapsın sizi
çok tutarsızsın çünkü. bir dediğin bir dediğini tutmuyor. yeni yetme ergenler gibi fikirlerini değiştiriyorsun.. bu da inandırıcılığı azaltıyor.. 5 ayda 38 konu açmışsın hepsi eşinle ilgili. daha önceki konulara da yazdım, tavsiye verdim ama ayrı teranelerdesin. yardım istiyorsun , bir şeyler söylüyoruz ama dediğim gibi çok tutarsızsın.. bi boşancam diyorsun bi neyse burnu sürtsün mesaj attım cevap bekliyorum hala yazmadı moduna giriyorsun.. ilk mesajın bile 'eşim yüzünden intihar edeceğim' minvalinde ama kocam aslında bana çok aşık diyorsun. annenleri çağırmışsın ama Egem Egem sana sormuş 2-3 kere annenler naptılar diye, cevap vermemişsin.. ve işi annenleri getirecek kadar ciddiye bindirip neyse yeaa dönim ben eve diye düşünmen çok garip. neyse. kocan aşık olsa ne yazar saygısız biri. bence psikologa, evlilik terapistine gidin. çok yıpranmışsınız..ve biraz ayrılık da iyi gelir.

çok tutarsızsın çünkü. bir dediğin bir dediğini tutmuyor. yeni yetme ergenler gibi fikirlerini değiştiriyorsun.. bu da inandırıcılığı azaltıyor.. 5 ayda 38 konu açmışsın hepsi eşinle ilgili. daha önceki konulara da yazdım, tavsiye verdim ama ayrı teranelerdesin. yardım istiyorsun , bir şeyler söylüyoruz ama dediğim gibi çok tutarsızsın.. bi boşancam diyorsun bi neyse burnu sürtsün mesaj attım cevap bekliyorum hala yazmadı moduna giriyorsun.. ilk mesajın bile 'eşim yüzünden intihar edeceğim' minvalinde ama kocam aslında bana çok aşık diyorsun. annenleri çağırmışsın ama Egem Egem sana sormuş 2-3 kere annenler naptılar diye, cevap vermemişsin.. ve işi annenleri getirecek kadar ciddiye bindirip neyse yeaa dönim ben eve diye düşünmen çok garip. neyse. kocan aşık olsa ne yazar saygısız biri. bence psikologa, evlilik terapistine gidin. çok yıpranmışsınız..ve biraz ayrılık da iyi gelir.
Sen istediğine inan kardes
Çok ta umrumda sin yaaa
Hayret bişey
Bi de sizi inandırm aya Çalışmayaca gim tamam mı
Umarim daha kötü şeyler yaşarsın kimse sana inanmaz
O zaman anlarsın
Benim konuma yazma sen ya hayret bişey

KarmAkarisiga ben de kiziyorum, sevgiyi ve nefreti uc yasiyor ama yazdiklariniz biraz sert olmadi mi ?

İncelme noktası yani yaptıklarıyla gözümüzden gerçekten düştüğü an mı? Lanet olsun böyle aşka dedirten an mı? Bizde çok sık kavga etmeye başladık. Sakız gibi doladı artık boşanma kelimesini ağzına son zamanlarda. Ama sonra barışınca o havalı adam o değil gibi.. Yani ben ayrılsam üzülür mü yoksa bişi hissetmez mi? Off ben kendim için de karmakarışık için de en iyisi neyse o olsun istiyorum. Fazla aşık olmak iyi değil gerçekten..

Benim.icin incelme noktasi insanlarin icinde psikopat biri gibi davranip bana eziyet etmesiydi tabi ki sadece aldatma ve siddetten bitmez evlilik ama denenebilir duzeltilebilir seyler var bence ki ben hep o isigi gordugum icin mucadele ettim ama bi yerden sonra inancin da yikiliyor onu hissedersin zaten merak etme, acaba demezsin bosanilacak bi durum oldugunda

Ne demek nesini seviyorsunuz demek ya :KK43: Kızcağız daha akşam aşkını ilan etti kocam diyor, BU ZAMANDA 3 YILLIK EVLİ KAÇ ADAM KARISINA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR ! Biz kızı sakinleştirmeye çalışıyoruz siz körükle yaklaşıyorsunuz !

Bazıları bu şekilde dedikçe, insanlar evlilikte aşkın bittiğini düşünüp, böyle hödük adamların davranışlarını normalleştiriyor. Yapmayın lütfen. Pek çok erkek, günde defalarca kez eşine sevdiğini söylüyor, hatta söylemek ile de kalmıyor.
Arkadaşın eşinin davranışları hiç normal de değil, hoş da değil.
Yine de direkt sevmiyor demek yerine, belki bir evlilik danışmanından yardım alınabilir diye düşünüyorum.

Aynen ben de icten ice kiziyorum karmakarisiga hatta sinir bile oluyorum saklamicam ama neden cunku bu sacmasapan seyleri yasamasin istiyorum ote yandan yasamadan da ogrenemeyecek ben de bu donemlerden gectigim icin empati kurabiliyorum

Karmakarisigin onceki konularini okumadim daha dogrusu ustunkoru baktim cunku bosanmayacagini ben de biliyorum ama yorumlarda asiriya kacanlar oldu kabul edin. Yalan attigi, fake oldugu vs.

Bir de bu tur konularda genel olarak anlamadigim muthis bir baski var, yorumlar yonunde hareket etmezse hemen senaryolar yaziyorsunuz. Kocasinin koynundadir, ailesine gelmeyin demistir vs vs

Dediyse bile ne olacak ki? Bu neyin baskisi yani bosanir bosanmaz kendi bilir. Bosa mi yorum yapiyoruz diyeceksiniz. Yorum yapmakla zorunlu degiliz ki.

Yavrum ben simdi senin eski konularina baktim.Siz sakin cocuk mocuk yapmayin cunku o koca dedigin adamin daha pispislamasi gereken bir karisi var.Sen biraz olgunlas sonra dusunun cocuk falan.Basli basina cocuksun zaten..Esim elbisemi begenmedi ühüü diye konu acmis arkadas..He tamam bunlarin hicbiri sana soyledigi asagilik laflari ortmez ama sen de kafayi kocanla yemissin itiraf etm

Yavrum ben simdi senin eski konularina baktim.Siz sakin cocuk mocuk yapmayin cunku o koca dedigin adamin daha pispislamasi gereken bir karisi var.Sen biraz olgunlas sonra dusunun cocuk falan.Basli basina cocuksun zaten..Esim elbisemi begenmedi ühüü diye konu acmis arkadas..He tamam bunlarin hicbiri sana soyledigi asagilik laflari ortmez ama sen de kafayi kocanla yemissin itiraf etm
Şimdi ben mi suçlu oldum
Tamam ya keşke bugün bi arabanın altında kalıp ölsem eşim de mutlu olur böylece

Back