• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitme sakın gitme madem ailesine çok düşkün o gitsin ailesinin yanına unutma orası senin evin ben olsam kocama kimin evinden kimi kovuyosun hadi sen git bu ev benim der sahip çıkarım

Yok kesinleşti gidiyorum da.. bazı kendini bilmezlerin de yorum yapması ayrı bi facia. Senin için demiyorum yanlış anlama

Yok kesinleşti gidiyorum da.. bazı kendini bilmezlerin de yorum yapması ayrı bi facia. Senin için demiyorum yanlış anlama
Yok yanlış anlamadım ama gitmeni yanlış buluyorum ben.. daha önce bende gittim çok pişman oldum.. ayrıca gerizekalı lafı bence o an bi tepki sonucu söylenmiş bi laf eğer gidersen eşini yuvanı kaybedersin ki sadece bi laf yüzünden değmez bence düşmanlarını en çokta o amca kızımıdır nedir onu sevindirme

Yok yanlış anlamadım ama gitmeni yanlış buluyorum ben.. daha önce bende gittim çok pişman oldum.. ayrıca gerizekalı lafı bence o an bi tepki sonucu söylenmiş bi laf eğer gidersen eşini yuvanı kaybedersin ki sadece bi laf yüzünden değmez bence düşmanlarını en çokta o amca kızımıdır nedir onu sevindirme

Tek sorunumuz bu değil tatlım ya bu sadece patlama noktası olmuş bizde..

Valla kardeşim aşağı tukur sakal yukarı tukur bıyık misali gitsem bi dert gitmeden bi dert. Şimdi kimse sana sadece bu olaydan dolayı git demez ama bu doruk noktası diyorsan kendini ezdirme derim eğer eşim degismez diyorsan tabi...

Valla kardeşim aşağı tukur sakal yukarı tukur bıyık misali gitsem bi dert gitmeden bi dert. Şimdi kimse sana sadece bu olaydan dolayı git demez ama bu doruk noktası diyorsan kendini ezdirme derim eğer eşim degismez diyorsan tabi...

Yoo diyen var mesela bi tane kendini bilmez. Kocası ona öyle dicekmiste 1 dk durmazmis da ben ezikmisimde cart curt. Konuyu ve yorumları okumadan dan diye yaziolar bide uslupsuz uslupsuz hey allahım ya

Yoo diyen var mesela bi tane kendini bilmez. Kocası ona öyle dicekmiste 1 dk durmazmis da ben ezikmisimde cart curt. Konuyu ve yorumları okumadan dan diye yaziolar bide uslupsuz uslupsuz hey allahım ya
Canım buraya yaziyorsan kötü yorumlara gözünü kapatacaksin. Kimse öyle çat kapı çıkıp gitmez kocasının evinden. Bekara karı bosamasi kolay olurmuş. Yaşamayan bilemez. Erkeklerin annesi bi yana dünya bir yana napicaksin.

Işte lafa gelince benim ailemi beğenmez. . Benim Annem daha evleneli 3 4 kez anca geldi o da zaruri oldukça. Niye gelmiyor çünkü eşimi biliyor. Elinden kumandalari aldı yaptığı yemeklere burun kivirdi vs vs

İnanmiyorum yaa ne kadar saygisiz terbiyesiz adamla evlisin benim Esim degil anneme enisteme bile saygisizlik yapamaz ornek olmasi icin soyledim bu ne yaa annen o senin ve saygisiz kendi ailesine gelince de kuzen icin sana saysin ama annene gelincede elinden geleni ardina koymasin kimlerle evleniyosunuz boyle canim uzucu durum cidden cok uzucu sakin cok iyi biri vs vs... Deme hic insan kavgada belli olur ve saygisiz

İnanmiyorum yaa ne kadar saygisiz terbiyesiz adamla evlisin benim Esim degil anneme enisteme bile saygisizlik yapamaz ornek olmasi icin soyledim bu ne yaa annen o senin ve saygisiz kendi ailesine gelince de kuzen icin sana saysin ama annene gelincede elinden geleni ardina koymasin kimlerle evleniyosunuz boyle canim uzucu durum cidden cok uzucu sakin cok iyi biri vs vs... Deme hic insan kavgada belli olur ve saygisiz

Işte bizde bosaniyoruz ya sayfalarda yazıyor ama hepsini okuma imkanınız yok haklosoniz

• Beğen
Reactions: Amy
Sorun da tam orda dedim bırak olmuyo hayatı zindan ettn bana senden tek iyi bişey varsa o da evladım. Ama bana hep dediği ben yanarsam seni de yakarım tek kursun herseyi kökten çözer diyo

Bak birde ikimizi yakarim diyo allahim yaa allah kalbine gore versin ne diyim seni anliyorum bir sekilde idare ediceksin yapicak pek birsey yok gibi tehditleeiyle bastiriyo ancak cok kotu birsey olcak ki gozun kararacak hic birseyi onemsemeyip alcan yolunu baska turlu sabretmen lazim ama ezdirme hic kendini.kendini savunmaya devam et

bunun üstüne susup o evde oturmaya devam mı ediyosun
aynısı bana olsa şimdiye çoktaan bavullarımı toplamış babamın evindeydim valla
kocam da dön diye yalvarıyo olurdu erkek milletine yüz vermeye gelmez

Her ne kadar küs olsanız, o kız eşinizin amcasının kızı. Tabiki de kuzenini ziyaret edecek. Evine gelen misafirine bir kahve yapardın, fazla muhatap olmazdın. Soğuk dururdun.. Tavrını belli ederdin..Bunu bu kadar büyütmenin bir anlamı kalmamış..
Ama eşinin seninle o şekilde konuşması, çok kötü olmuş. Orası senin evin, gitmesi gereken varsa oda eşin.. Eşiniz çok ayıp etmiş..
Bu arada da kuzen size yatılı misafirliğe gelmek istiyormuş. Yeni gördüm.. Bence kabul etmeyin. Kayınvaliden aracılığı ile de ilet... Millet ne yüzsüz..

puhahaha ay gece gece gülme geldi. kuzum sana gerizekalı diyen kocana bön bön baktında geldin bana üstünlükmü taslıyosun:) yazık acıdım sanap

Allah aşkına zaten yorgun ve acılı insanların üzerine atlamak için pusuda mı bekliyorsunuz?? Kime ne kimin kime kocam diyeceğinde veya demeyeceğinden ya. Benim annem de bizim için çoook şeyine katlandı babamın, ezik diyenin alnını karışlarım, gurur duyuyorum o kadınla. Şimdi o adamı sabrıyla dize getirdi annem. Yazıklar olsun bu acıyı çeken kadına yazılmış böyle bir yoruma, yazıklar olsun!

Aynen öyle ve bu kız burda okudu univ yabancilik çekmesin diye yanıma aldım sonra sevgili buldu mesleğe geçti. Ben ne oldum biliyomusunuz onu istememis oldum

Bence gariplik genetik tek esinde yok
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada paylaşmak ve konuşmak içimi rahatlattıniz. Takribi yarım saat önce babamı aramış ve kendisi anlatmış kızın misafirlerimi red etti ya göndereyim ya da gel al demiş. Tam diyologlarini bilmiyorum ama babam sadece monolog bi konuşma yaptı bana dedi. Eğer gerçekten bu sebeple seni benim evime gonderiyorsa derhal biletini alıyorum ne olursa olsun haklı olduğuna canı gönülden inanıyorum dedi. Eğer biletimi al baba dersen alcam dedi bende zaten bütün yasanmisliklarimi göz önünde bulundurarak al dedim ve gece 1 de ucagim var. Şimdi oğlumu ve kendi esyalarimi hazırlıyorum. Kırgın yada kızgınlıkla gitmiyorum bu evden hatta çok bile kaldım diye kendime kızıyorum hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum dualarinizi eksik etmeyin toparlanmak ve eski guluslerimi daha sağlam yere basmak adına bitiriyorum bu evliliği. Beyefendimize gelince anlaşmalı boşanma taraftari hakkım ne varsa vermekte ısrarlı. Bugüne kadar boşanmaya yanasmayan bi insan bugün tek celsede bitmesi taraftari. Umarım iyi bi hayat beni bekler. Sizleri seviyorum

simdi okudum ve anladımpardon az önce tüüüm yorumları okumadan cevapladım ama olsun kötü bir şey yazmadım sonucta bende de buna benzer örnek var ve ne kadar dogru bir karar verdiğini bu örneğimle de anlayacaksın şanslısınki ailen var
eski esin gibi garip bir adam tanıyodum dısardan melek ama içerden sevilisine etmediği baskı küfür psikolojik manyaklık, likid dengesiz duygu bozuklukları, kız para kazandıkça düzgün kazanmayı bırakınca asagılık kadın 40 ay çekt bu adamı garibim aileside manyaktı e sonunda gözünü kararttı kızcagız ayrıldı adam bunun peşini aylarca bırakmadı seni öldürcem diye kızı kovalamalar aglama krızlerı evın önnde saatlerd günlerce dkilmek eve içi sigara dolu izmaritleri göndermek sayfalarca kalınlıkta defterlerin tüüüm sayfasına ki 3 5 defterdi heralde kalın 120 sayfalık işte tüm sayfasına yazılar yazmak defterlerin dısına bile.. adam nasıl bulduysa o kadar cumleyı kız cıldırdı ve ıyı kı yolun basından degılsede ortasından dondum dedı.
aynı anlattıgın gibi kızın ailesınede saygısızdı kendisi krıyer yolundaydı zengınlerden burs almak için girmediği sekil kalmazdı kızı 37 kiloya düşürdü hergele o biçimdi ve kızın eniştesi ablası bkaç polis araya girdi blöfçü hergeleyi korkuttular ama adam hala manyak kızın cektiği fotografları atmıyo kızı takip ediyo ama hiç bulasmıyo kızda evlendi sonunda düzgün biriyle acayip mutlu sonnda

en doğru karar her şey kendiliğinden güzel olcak görceksin o kız gibi harka nefes alcaksın yaşadığını anlıycaksın oğlunla cok harıka hayat kurcaksın rahatladın şanslısın onu düşünüp intikam, üzüntü, kırgınlık, kinlenme, nefret ,olmasın yok oyle biri boşver. allah ikinizi(oğlun,sen) korusun ne diyim

Canım sen ne bakıyosun ona buna. Ben onu yazanın gerçek üye olduğundan bile şüpheliyim. Çünkü aklı başında düşünebilen bir kadın hatta bir insan bu kadar şuursuzca yazamaz.

olayları bilip bilmeden atlayanlarada yazıklar olsup

Senin felcin diline mi vurdu git egzersiz yap hadi yavrum. Hadi naş
felcim geçeli aylar oldu tatlım bakıyorumda hemen eski konularıma bakmışın taaaa ilk konuma kadar bakmışın artık nasıl bir hazmedemediysen:) bu arada sağlıkla ilgili kötü bişey dediğin zaman o hastalığın daha kötüsü başına gelir bilmiş ol:) gece gece arkadaşımla gülme krizine girdim ya:) şimdi sana kocanın dediği sözlerin aynısını sarfediyorum o sözleri burda desem direk banlanırım düşün o kadar kötü hakaretleri yemişin yani:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back