• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nothing

Adam milletinin nefislerine hakim olamadıklarını iradesiz olduklarını kabul ediyoruz beraberce burda..(istisnalar vardır)
İşve cilve aşırı ilgi gördüklerinde fazla da uğraşmaya gerek olmaksızın yaparlar yapacaklarını..Ne yazık ki!
Karşıdaki kadın evli bir adama asıldığında bi şekilde onu elde edeceğini bilir..
Biraz dekolte göstermek biraz duygusallık vs vs vs
Evli bir kadını ayartmak ise eğer biz istemiyorsak im kan sızzz! Çünkü iradeliyiz! Vicdanlıyız..
Offf çok iğrenç şeyler bunlar ya!

E kadınn ne istersin elin adamından! Bekar adam mı yok!
2 yıllık 'ilişki' nasıl affedilir bilmiyorum. Niye affederiz onu da bilmiyorum...
Allah .elalarını versin o adamların da kadınların da!!!

Konu sahibi evet cok aci seyler yasamissin. Ve bir karar verip esinle devam etmissin. Artik gecmise sunger cek ve unut. Ne guzel bebeklerin olacakmis. Onlara konsantre ol. Anladigim kadariyla esin de pisman. O bayanin attigi mesajin da gercek olmadigini zaten yaninda oldugu icin ayan beyan goruyorsun. Bence verdigin karar dogrultusunda yasa. Esine bu kadar supheyle yaklasma. Sen ona guvenmeyi secmissin, bu hamilelik surecinde gereksiz telaslara ve tedirginliklere kapilarak ne kendini ne de bebeklerini uz. Esin yasadiklarindan guzel bir ders almis bence. Bir daha boyle bir hatayi tekrarlamamaz, yuregini ferah tut. Bebekleriniz olacakmis ne guzel! Onlara isim dusunun, birlikte odalarini duzenleyin, bebek alisverisleri yapin. Bunlar sizi birbirinize daha cok baglar. Supheyle yasanmaz. Anin tadini cikarin, gecmiste yasanan kotu seyleri unutun. Madem affetmeyi sectin, hakkini ver, esine guven

Adam milletinin nefslerine hakim olamadıklarını iradesiz olduklarını kabul ediyoruz beraberce burda..
İşve cilve aşırı ilgi gördüklerinde fazla da uğraşmaya gerek olmaksızın yaparlar yapacaklarını..Ne yazık ki!
Karşıdaki kadın evli bir adama asıldığında bi şekilde onu elde edeceğini bilir..
Biraz dekolte göstermek biraz duygusallık vs vs vs
Evli bir kadını ayartmak ise eğer biz istemiyorsak im kan sızzz! Çünkü iradeliyiz!
Offf çok iğrenç şeyler bunlar ya!
E kadınn ne istersin elin adamından! Bekar adam mı yok!
2 yıllık 'ilişki' nasıl affedilir bilmiyorum. Niye affederiz onu da bilmiyorum...
Allah .elalarını versin o adamların da kadınların da!!!

:) Sevgili editörüm konuyu kapatabilirmisiniz rica etsem Ben sadece içimi dökmek istedim insanların fikirlerini beyan etmelerini değil. MÜSTEHAK kelimesi gerçekten inanın çok ağır geldi bu tür insanlarla uğraşmak ve muhattap olmak istemiyorum. Göstereceğiniz anlayış ve saygı için şimdiden teşekkür ederim.

Konu sahibi evet cok aci seyler yasamissin. Ve bir karar verip esinle devam etmissin. Artik gecmise sunger cek ve unut. Ne guzel bebeklerin olacakmis. Onlara konsantre ol. Anladigim kadariyla esin de pisman. O bayanin attigi mesajin da gercek olmadigini zaten yaninda oldugu icin ayan beyan goruyorsun. Bence verdigin karar dogrultusunda yasa. Esine bu kadar supheyle yaklasma. Sen ona guvenmeyi secmissin, bu hamilelik surecinde gereksiz telaslara ve tedirginliklere kapilarak ne kendini ne de bebeklerini uz. Esin yasadiklarindan guzel bir ders almis bence. Bir daha boyle bir hatayi tekrarlamamaz, yuregini ferah tut. Bebekleriniz olacakmis ne guzel! Onlara isim dusunun, birlikte odalarini duzenleyin, bebek alisverisleri yapin. Bunlar sizi birbirinize daha cok baglar. Supheyle yasanmaz. Anin tadini cikarin, gecmiste yasanan kotu seyleri unutun. Madem affetmeyi sectin, hakkini ver, esine guven

Desteğiniz için teşekkür ederim. Bende bundan sonra mutlu bir evlilik ve güzel bebişlerimin sağlıklı yetişmesini istiyorum. Ben sadece içimi dökmek istedim :)

Bu kadar şeye rağmen hangi cesaretle çocuk yaptın?
Ben ilk yakaladığımda boşanırdım. Midem almazdı aynı yatağa girmeyi...

Bekara Kadın boşamak lafını daha önce hiç duydunuz mu? İnsan başına gelmeyince böyle bir şeye karar verip veremeyecğini bilemiyor....

:) Allah kimseyi böyle bir sınavla karşı karşıya bırakmasının inanın tahammülü çok zor.
İnş. tekrarını yaşamazsınız,Allah güzel bir ömür nasip etsin. Benim takıldığım konu,bir kaç sene sürmüş ilişkileri.Hiç şüphelenmediniz mi whatsap dışında. Yani size soğuk durması,geç gelmesi,karı-koca ilişkileri vb... ? Yani herşeyi normal miydi de anlamadınız yoksa önem mi vermediniz bu detaylara?

:) Sevgili editörüm konuyu kapatabilirmisiniz rica etsem Ben sadece içimi dökmek istedim insanların fikirlerini beyan etmelerini değil. MÜSTEHAK kelimesi gerçekten inanın çok ağır geldi bu tür insanlarla uğraşmak ve muhattap olmak istemiyorum. Göstereceğiniz anlayış ve saygı için şimdiden teşekkür ederim.
elbette kapatırım.
konu sahibinin isteği üzerine konusunu kapatıyorum

Back