• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BULDU BENİ!!! ACİL DURUM..

bi sürü kitap siparişi vermiştim,dün geldi elime.nete de pek girmiyorum.kitap okuyprum film izliyorum..şimdilik böyle bi durum içindeyim.
bekliyorum.
ama korkuyu beklemek ,korkunun kendisinden daha korkutucuymus.
iyi bakın kendinize,
şimdilik bu kadar.
Eskiler kari-koca arasina girilmez derler. Bu laf sadece aralari duzelirse, siz kotu olursunuz anlaminda soylenmemistir.
Zalim kocalariniza donmeniz icin araci olmak isteyenlere firsat vermeyin.
Yuvanizi dagitmayin diyenlere 'sanane lan benim yuvamdan kodum.n p.ci' diyin.
Daha 2 gun oldu sizofren kocasi tarafindan bir aile dostumuzun kardesi öldürüldü.
O da aracilar yuzunden barismisti.
Bugun haberleri izlediniz mi?
Yine aracilar yüzünden evine donen kadinin apartmanin icinde kocasi tarafindan defalarca bicaklanarak öldürüldügu görüntüler vardi..
Tedbiri elden birakmayin. Pompali av tufeginiz evinizde bulunsun.
Sen olecegine o gebersin...
Yari otomatikler 750 lira falan. Ruhsat almak cok kolay.

Sizin konuyu okurken, aklima eski yasadiklarim geldi.
Cecenistanli bir ablamiz vardi. Ben bekarken kardesi gibi gorur anlatirdi esinin kendisine nasil zulmettigini. Zaten hic yakini yoktu burda.
Ayrilip geldigim zaman birgun cikip geldi annemlere. Meger esi eski esimin akrabasiymis.
Kadin beni gorunce sok oldu. Tamamen tesadufen karsilasmis olduk.
Kocasi sozde bilge adam havalarinda konusup beni ikna etmeye calisirken,onun gozlerimin icine icine bakislarini asla unutamadim...

almadım arbayı diyorum asyaşahcım,taksiyle anneye gectim.araba hiç yoktu yanımda uani

tamam cnm şimdi oldu.. ben annenin evinden çıkmandan bahsediyorsun sandım, çıldırdım burada "böyle akıllı bir kadın böyle bir hatayı nasıl yapar :KK35:" diye:KK48: ,

neyse, iyi olduğuna sevindim, arada ses vermeye devam et.. sevgiler..

konuyu yeni okudum arkadaş iyidir inşallah ve de yakın zamanda buradaki sevenleri bekleyenleri tarfından iyi haber alınır.

Konuyu hortlatmış olacağım ama çok merak ettim üyenin durumunu

Arkadasim aynı senin ki gibi bir psikopattan bendede var suan bende boşanma asamasindayim kac kurtul adam olmaz denhesiz ınsanlardan yedisinde neyse yatmisindede ayni bunlar bende ayni sıkıntılar arri alkol ve madde kullanımı eşin madde bağımlısı da olabilir dikkat et Rabbim yaaar ve yardımcımız olsun darda bırakmasın bizleri amiinn

Back
X