Anladım canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKaset yaptım beş gün kala başladım yapmaya çok silik gördüm evde takibini yaptım iki günde bir sabah ilk idrarla koyulaşma oldu zaten
Belirtiler ne zaman başlarBunu söylemek için çok erken tatlım var zaman çünkü
Kişisel farklılıklar vardır tatlım ama hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benzer o yüzden zamanı beklemek en sağlıklısı..Belirtiler ne zaman başlar
Yarın artık canım ama şimdi ovulosyon yaptım koyu çıkıyor bu şekildede öğrenen varmış vardı yapayım dedim fikriniz varmıProdoctor, comfort days, miratech erken gebelik testleri böyle yalancı çizgi çıkarabiliyor canım başka testin varsa dene derim
Hayırlı olsun bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar benim testlerim böyleydi evde iki güne bir sabah ilk idrarla test yaptım.
Adet gecikmemim 11. Günü doktora gittim. Kan hiç vermedim. Dün doktor keseyi gördüğü için beta bakmadı.
Betayı hiç göremedim yani kısaca.
Eki Görüntüle 3231501
Ben gebeligimi ovulasyon testiyle öğrendim. T cizgisi cok koyu çıkmıştı sonra gebelik testiyle teyit etmis oldumYarın artık canım ama şimdi ovulosyon yaptım koyu çıkıyor bu şekildede öğrenen varmış vardı yapayım dedim fikriniz varmı
Bende durum nedir bata 4 varBen gebeligimi ovulasyon testiyle öğrendim. T cizgisi cok koyu çıkmıştı sonra gebelik testiyle teyit etmis oldum
Sağol canımHayırlı olsun bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım ben adetim 4gun gecince yapmistim. Sende t cizgisi c cizgisinden silik. Adetin gecince yaparsan tabi gebelik varsa koyulaşıyor. Erken gebelik testi yaptin mi ?Bende durum nedir bata 4 varbenimde
Analdim peki şimdiden neden koyu çıkıyor onu anlamdım ya yaptım sabah comfort days ama çok belirsiz bir çizgi çıplak gözle görünüyorCanım ben adetim 4gun gecince yapmistim. Sende t cizgisi c cizgisinden silik. Adetin gecince yaparsan tabi gebelik varsa koyulaşıyor. Erken gebelik testi yaptin mi ?
Ben hala saklıyorum ilk gebeliğimde ovulasyon böyle çıkmıştıBende durum nedir bata 4 varbenimde
Evet tek yumurta catlamisti bende göğüs ağrısı da yok sadece kasık ağrısı var bugün daha fazla belli ediyor kendini. Zaten ben duphaston kullanıyordum dün sondu ilacım eğer gebelik yoksa 1-2 güne adet olurum zaten nedense ümidim kalmadı benimTestin varsa devam et gün gün bakalımtek yumurtamı catlatılmiştı sende bendede gögüs agrısı devam edıyor bugun bıraz daha agrı cogalmiş
Silik çizgi varsa gebelik olabilir. İnsallah da vardirAnaldim peki şimdiden neden koyu çıkıyor onu anlamdım ya yaptım sabah comfort days ama çok belirsiz bir çizgi çıplak gözle görünüyor
Hım ama gün geçmiş dime 4 gün tabi çıkar o zamana benimde 4 gün var bakalım nasip kısmet canımBen hala saklıyorum ilk gebeliğimde ovulasyon böyle çıkmıştı
Ayy ins sağlıkla hayır ileSilik çizgi varsa gebelik olabilir. İnsallah da vardirlh hormonlar etkisiyle artıyor
Maşallah kuzumYaşım 33 tatlım ikinci çocuğum olacak insallah6.5 yaşında kızım var
İki aydır deniyorum. İkinci ay tuttu çok şükür
10. Gün yada 12. Gün yapacam canım olursa 2 günde bir yükseliyor çünküCanım bugun bır deneseydın acaba sılıge donecekmı
Stres yok lütfenayy ben bile heyecanlandım yaa
6 gün oldu canım az önce çıktım hastaneden. Vajinalde keseyi gördü değerin iyi yüksek dediTatlım bat geçeli kaç gün oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?