• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim merak etme. Vardır rahman in bildiği. Geçen burada bir arkadaşım daha yazmıştı ben her şeyi cabalayarak kazanıyor um. Bende öyleyim cabalayip en güzel i bize de nasip olacak inşallah olmazsa da en hayırlısı odur. Seni tanıdığım a çok memnun oldum çok güzel yürekli sin. Sende sağ salim bebeğini al kucağına inşallah çok güzel bir annesin buna eminim
Allah razı olsun... Ben senin yansımanım aslında 🤗 bende çok memnun oldum.. İnşallah Allah Eymen ismini koyup zikredebileceğin bir evlat verir sana.. Allahın en hayırlı kulu anlamına geliyor bilirsin 🥰

kızlar ilk defa bu kadar belirgin görüyorum. ne yapacağım.
WhatsApp Image 2023-04-11 at 12.33.41.jpeg

Bebeğim ben daha adet olmadım. Bugün yine test yaptım negatif. Aşırı derecede göğüs hassasiyeti var ve bu İlk defa başıma geliyor dün gece çok küçük bir kan damlası aktı. O kadar ve daha adet olmadım. Ne yapayım bekliyorum bende
canım yeni gördüm yorumunu galiba bugün olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bu ay beraber pozitifleri görürüz dün bal tarçın çörek otu hazırladım onu kullanacam bu ay ovulasyon testlerimde bitmişti istedim gelince testlerede başlıcam bide aslan pencesi otu aldım her akşam bir bardak cayını yapıp içececem bakalım inşallah şifa olur sen neler yapacaksın

İnşallah canm normal birseydir hafif ağrıda olmusmuydu bende çok hafif ağrıda vardı yunurtlamada yaklaşıyor onun agrisimi bilemedm yarın kontrolum var bakalm ne diyecek:)
Ağrım olmamisti canım ama bildiğin 9. Güne kadar leke gördüm sen sor istersen doktoruna daha iyi bilgi verir

canım yeni gördüm yorumunu galiba bugün olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bu ay beraber pozitifleri görürüz dün bal tarçın çörek otu hazırladım onu kullanacam bu ay ovulasyon testlerimde bitmişti istedim gelince testlerede başlıcam bide aslan pencesi otu aldım her akşam bir bardak cayını yapıp içececem bakalım inşallah şifa olur sen neler yapacaksın
Geçen ay ben bu söylediklerini yaptım. Yumurta gelişmişti ama nasip değilmiş. Clife aldım ona başladı m. Test aldım onlarla takip edeceğim. Başka bir şey yapmayacağım bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa clife ile sonra ki ay direk aşılama yapacağız

Anladım canım genelde düzenli ölçtüm hatta sırf adet olcakmıyım diye erken bike yatıyor aynı saatte ölçüyordum
Sahura falan kalktıysan yani bu tarz şeyler etkilemiş olabilir canım hastalıktan dolayı ateş yükselmen yoksa ateş her zaman doğru sonuç veriyor

Sahura falan kalktıysan yani bu tarz şeyler etkilemiş olabilir canım hastalıktan dolayı ateş yükselmen yoksa ateş her zaman doğru sonuç veriyor
Bugün düştü canım zaten mayıs grubuna geçtim bugün 2.günüm yarın Allah nasip ederse doktora gidecem ne diyecem ne isteyecek bilmiyorum bunlar dünkü tahlillerim doğru sonucu galiba 3.Günü çıkıyor ultrason çeksin diye dua ediyorum devlet olunca
Sen ne yaptın nasıl oldun canım

Eklentiler

• 20230411_115135.jpg
    20230411_115135.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 77
Geçen ay ben bu söylediklerini yaptım. Yumurta gelişmişti ama nasip değilmiş. Clife aldım ona başladı m. Test aldım onlarla takip edeceğim. Başka bir şey yapmayacağım bu ay ve önümüzdeki ay olmazsa clife ile sonra ki ay direk aşılama yapacağız
canım benim sorunum galiba yumurtanın gelişmemesi yada kaliteli olmaması artık öyle düşünüyorum amh biraz düşük çünkü diğer testler normal eşiminkide normal clife acıkcası biraz cekindim hormonlarımda sıkıntı yok adetim düzenli bozarım diye almadım bu kür hep aklımdaydı bu seferde bunu deneyeyim dedim bide hep bakıyorum en iyi yol sanırım ovulasyonla takip belki önceki aylarda hep günleri kacırmışızdır

Bugün düştü canım zaten mayıs grubuna geçtim bugün 2.günüm yarın Allah nasip ederse doktora gidecem ne diyecem ne isteyecek bilmiyorum bunlar dünkü tahlillerim doğru sonucu galiba 3.Günü çıkıyor ultrason çeksin diye dua ediyorum devlet olunca
Sen ne yaptın nasıl oldun canım
Canım hayırlısı olsun inşallah. B12 vitaminin çok düşük bence takviye kullanmalısın. İstersen diğer vitaminleri de bir bak. Ben canım normalde pazartesi yani dün olmalıydım ama rahim filminden sonra yaşadığım kanama etkiledi galiba bence bayağı gecikecek bugün 26. Gün hala ateş düşük

canım benim sorunum galiba yumurtanın gelişmemesi yada kaliteli olmaması artık öyle düşünüyorum amh biraz düşük çünkü diğer testler normal eşiminkide normal clife acıkcası biraz cekindim hormonlarımda sıkıntı yok adetim düzenli bozarım diye almadım bu kür hep aklımdaydı bu seferde bunu deneyeyim dedim bide hep bakıyorum en iyi yol sanırım ovulasyonla takip belki önceki aylarda hep günleri kacırmışızdır
İnşallah en kolay şekilde gelsin. Ben iki yıl oldu. İlk altı ay pcos tanısı bile almamış tim. Kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra pcos dediler. Bir yıldan fazladır deniyoruz nasip hangi zaman Allah bilir. Ama ben bu ay çok iyiyim biraz rahatladım tevekkül ettim. Hep kasiyordum kendimi

Canım hayırlısı olsun inşallah. B12 vitaminin çok düşük bence takviye kullanmalısın. İstersen diğer vitaminleri de bir bak. Ben canım normalde pazartesi yani dün olmalıydım ama rahim filminden sonra yaşadığım kanama etkiledi galiba bence bayağı gecikecek bugün 26. Gün hala ateş düşük
Olabilir canım ara kanamalar adeti değiştiriyor zaten bu ayı elediğin için hiç bişey yapmadın değil mi inşallah hemen gelirde başlarsın sende
Bu tahlilden bahsetmiyecem zaten canım kendi iştesin hepsini ultrasonla bakar değil mi cnn ne var ne yok diye

İnşallah en kolay şekilde gelsin. Ben iki yıl oldu. İlk altı ay pcos tanısı bile almamış tim. Kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra pcos dediler. Bir yıldan fazladır deniyoruz nasip hangi zaman Allah bilir. Ama ben bu ay çok iyiyim biraz rahatladım tevekkül ettim. Hep kasiyordum kendimi
bizde 7-8 aydır deniyoruz hiç hamilelik oluşmadı kimyasal bile olmadı verecek rabbim biliyorum zamanı var belkide bende tevekkül ettim sabredip beklicez elimizden geleni yapacaz hayırlısı olsun senin çocuk varmı yoksa ben nikten ikinciyi istiyorsun diye düşündüm

Back