- 12 Temmuz 2024
- 261
- 51
- 13
- 27
- Konu Sahibi denizatlas
Evet yarın bat bakalım ne olacakBenimkide ayni sekilde yarin sizin bat gunun degilmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın bat bakalım ne olacakBenimkide ayni sekilde yarin sizin bat gunun degilmi
Bende de enfeksiyon yok canim ama bugun adet oldum yarin aşılamaya başlıyorum insallah.Merhaba sonucunu belli oldu mu merak ettim benimde 2 3 Şubat yumurtlama günümdğ 4 Şubat çatladma oldu 5 inden itibaren gögs hassasiyetim ge batmalar başladı iki gün sabşt kaldı batma yapısıklık hissi gibi solumda şu sıralar yorgunluktan hissetmiyorum batma varmı yokum bel agrısıfa yaşıyorum hareketlilikten dolayı ama sarı akıntı bende de var pedde görüyorum bende enfeksiyon oldum sandım ama yanma ağrı felan bende de yok Hamilelik belirtisi mi acaba diye görünce merak ettim
Hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcın yardımcımız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın aşılamadanBende de enfeksiyon yok canim ama bugun adet oldum yarin aşılamaya başlıyorum insallah.![]()
Regl oldun mu umarim olmamissindirEvet yarın bat bakalım ne olacak
Olmadım evde kaset test vardı yaptım net bi şekilde negatif çıktı bi silikte olsa çizgi görmek istedim ama olmadıRegl oldun mu umarim olmamissindir
Acaba hsgden mi kaynakli benimde beyaza döndü akintim dediginiz gibi sulu degil ama uzuyorOlmadım evde kaset test vardı yaptım net bi şekilde negatif çıktı bi silikte olsa çizgi görmek istedim ama olmadısarı akıntı devam sulu değil ama
Evet benim de 2 gün beyaz ve uzayan akıntıydı şimdi rengi sarı oldu tekrardan. Of cidden çok sinir bozucu olsun artık yaAcaba hsgden mi kaynakli benimde beyaza döndü akintim dediginiz gibi sulu degil ama uzuyor
Bende test yaptim bugun kocaman bi negatif ciktiEvet benim de 2 gün beyaz ve uzayan akıntıydı şimdi rengi sarı oldu tekrardan. Of cidden çok sinir bozucu olsun artık ya(( hsg çokta adet düzensizliği vs yapmamış kimsede ama
Bekleyelim bakalım ben olmazsam cuma yada cumartesi yapcam yineBende test yaptim bugun kocaman bi negatif cikti
Insallah olmayizBekleyelim bakalım ben olmazsam cuma yada cumartesi yapcam yine
Hanımlar benmde 3 gün geçti ama tam dediğiniz gibi bir akıntı geldi anlamadım acaba nedir soğuk algınlığı ı vs olabilir mi bende iltihap falan da yok hiçBen sadece gunluk pedde görüyorum ilk defa oluyor insallah benim de vardir cok umudum yok ama insan yine de bekliyor benimde sidik sarısı dediğiniz gibi
Benim bu akıntım regl bittikten 3 gün sonra geldi normal midir acaba?Tebrik ederimAy bende de sarı akıntı var bende regl gecikmesini bekliyorum bugün yumurtlamadan sonra 12.gunum
Bende regl bittikten 3 gün sonra oldu kokusu vs yok sadece sarı akıntıBen de aynım durumdayım 21 Ocak hsg çekildim sarı akıntım var bat 12 Şubat bakalım inşallah ikimiz de güzel haberler alırız hiç regl belirtiniz var mı şuan sizin
Sizinki yumurtlama zamanı olan akıntı normalBenim bu akıntım regl bittikten 3 gün sonra geldi normal midir acaba?
Peki Bugünü ve kaç günü değerlendirmem gerekiyorSizinki yumurtlama zamanı olan akıntı normal
Bugünden itibaren gün aşırı ilişki, bi var bi yok şeklindePeki Bugünü ve kaç günü değerlendirmem gerekiyor
Ben bir önceki ay öyle yaptım ama olmadı bu seferde her günü değerlendirmeyi düşünüyorum sizde kalitesi falan düşer mi kararsız kaldımBugünden itibaren gün aşırı ilişki, bi var bi yok şeklinde![]()
Evet her gün olan ilişkide erkeğin sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum doktorlarda o yüzden gün aşırı diyor, ne zamandır deniyorsunuzBen bir önceki ay öyle yaptım ama olmadı bu seferde her günü değerlendirmeyi düşünüyorum sizde kalitesi falan düşer mi kararsız kaldım![]()
Yani toplamda 8 ay olduEvet her gün olan ilişkide erkeğin sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum doktorlarda o yüzden gün aşırı diyor, ne zamandır deniyorsunuz
8 aydır deniyoruz iki düşük olduEvet her gün olan ilişkide erkeğin sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum doktorlarda o yüzden gün aşırı diyor, ne zamandır deniyorsunuz