Merhaba sonucunu belli oldu mu merak ettim benimde 2 3 Şubat yumurtlama günümdğ 4 Şubat çatladma oldu 5 inden itibaren gögs hassasiyetim ge batmalar başladı iki gün sabşt kaldı batma yapısıklık hissi gibi solumda şu sıralar yorgunluktan hissetmiyorum batma varmı yokum bel agrısıfa yaşıyorum hareketlilikten dolayı ama sarı akıntı bende de var pedde görüyorum bende enfeksiyon oldum sandım ama yanma ağrı felan bende de yok Hamilelik belirtisi mi acaba diye görünce merak ettim
Bende de enfeksiyon yok canim ama bugun adet oldum yarin aşılamaya başlıyorum insallah.🤲🏻💐

Olmadım evde kaset test vardı yaptım net bi şekilde negatif çıktı bi silikte olsa çizgi görmek istedim ama olmadı 👎 sarı akıntı devam sulu değil ama
Acaba hsgden mi kaynakli benimde beyaza döndü akintim dediginiz gibi sulu degil ama uzuyor

Acaba hsgden mi kaynakli benimde beyaza döndü akintim dediginiz gibi sulu degil ama uzuyor
Evet benim de 2 gün beyaz ve uzayan akıntıydı şimdi rengi sarı oldu tekrardan. Of cidden çok sinir bozucu olsun artık ya :((( hsg çokta adet düzensizliği vs yapmamış kimsede ama

Ben sadece gunluk pedde görüyorum ilk defa oluyor insallah benim de vardir cok umudum yok ama insan yine de bekliyor benimde sidik sarısı dediğiniz gibi
Hanımlar benmde 3 gün geçti ama tam dediğiniz gibi bir akıntı geldi anlamadım acaba nedir soğuk algınlığı ı vs olabilir mi bende iltihap falan da yok hiç

Ben bir önceki ay öyle yaptım ama olmadı bu seferde her günü değerlendirmeyi düşünüyorum sizde kalitesi falan düşer mi kararsız kaldım 🌸❤️
Evet her gün olan ilişkide erkeğin sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum doktorlarda o yüzden gün aşırı diyor, ne zamandır deniyorsunuz

Evet her gün olan ilişkide erkeğin sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum doktorlarda o yüzden gün aşırı diyor, ne zamandır deniyorsunuz
Yani toplamda 8 ay oldu
8 aydır deniyoruz iki düşük oldu

Back
X