- 12 Temmuz 2024
- 249
- 46
- 13
- 27
- Konu Sahibi denizatlas
Çok geçmiş olsun demek ki gebelik oluşuyor rahim filmi çektirdiniz mi pekiYani toplamda 8 ay oldu
8 aydır deniyoruz iki düşük oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun demek ki gebelik oluşuyor rahim filmi çektirdiniz mi pekiYani toplamda 8 ay oldu
8 aydır deniyoruz iki düşük oldu
Yok doktor istemedi ona gerek yok dediÇok geçmiş olsun demek ki gebelik oluşuyor rahim filmi çektirdiniz mi peki
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun demek ki gebelik oluşuyor rahim filmi çektirdiniz mi peki
Düşüğe sebep olabilecek şeyleri söyledi mi pekiYok doktor istemedi ona gerek yok dedi
HattaÇok geçmiş olsun demek ki gebelik oluşuyor rahim filmi çektirdiniz mi peki
Çok geçmiş olsun demek ki gebelik oluşuyor rahim filmi çektirdiniz mi peki
Yok hayır hiç bir şeyden bahsetmedi zaten 2 gün kanama gördüm 2 gün kahverengi akıntı yani bende anlamadımDüşüğe sebep olabilecek şeyleri söyledi mi peki
Ben üç gün üst üste degerlendirdimPeki Bugünü ve kaç günü değerlendirmem gerekiyor
Hayırlı haberler alalım inşallahBen üç gün üst üste degerlendirdim
Sagol canim yeni gördüm yazini amin insallah bugun 3. Gonal-f mi vurdum pazartesi catlatma carsamba da insallah asilamam var dua edin banaHayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcın yardımcımız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın aşılamadan![]()
Tabi ederim canım benim rabbim şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese hepimize hayırlı haberler sunsun kucaklarımız dolsun evlerimizden çocuk sesi eksik olmasın inşallahSagol canim yeni gördüm yazini amin insallah bugun 3. Gonal-f mi vurdum pazartesi catlatma carsamba da insallah asilamam var dua edin bana![]()
Aminnn çok amin canim benimTabi ederim canım benim rabbim şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese hepimize hayırlı haberler sunsun kucaklarımız dolsun evlerimizden çocuk sesi eksik olmasın inşallahrabbim yardımcın olsun inşallah güzel olacak hep pozitif düşün
Aminnn inşallah aşkımAminnn çok amin canim benimpozitif düşünüyorum hic stresim yok normal denerken cok stres oluyordum kontrolü doktorlara birakinca kuş gibi oldum gercekten. İnsallah guzel haberlerle dönerim hepimiz bu mutlu haberi alalım yüzümüz artık gülsün insallah
![]()
Merhaba regl oldun mu benimde reglim gecikti akintim devam ediyorBenimde kasık batmalarım oluyordu şuan da akıntım sarıdan beyaz ama yapışkanlıya döndü başka bi belirtim yok açıkçası
Yok olmadım işte kan vericem sabah benim de devam akıntı tertemiz berrak bi akıntı geliyor kokusuz. Ama yoğun yani yapışkanlı gibiMerhaba regl oldun mu benimde reglim gecikti akintim devam ediyor
Bu başlığın altına yazan herkes hamilelik haberi vermiş. O halde bende yazayım. Ademe 8 gün var ve sürekli hafif hafif gelen sarı akıntım var. Onun haricinde bir belirtim yok. Erken biliyorum ama bugün sonuç negatifti. Hafi bakalım buraya güzel beta sonuçları vermek nasip olsunAy çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz umarim darısı isteyen herkesin başına benim de 4 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum belirtiniz var mıydı bizimle de paylaşabilir misiniz
Mehabalar herkese
sarı akıntı yaşayan ve pozitif gören hanımlar çatlamanın kaçıncı günü sarı akıntı gördünüz yani bata kaç gün kala
Merhaba sanırım gebesiniz maşallahMehabalar herkese
sarı akıntı yaşayan ve pozitif gören hanımlar çatlamanın kaçıncı günü sarı akıntı gördünüz yani bata kaç gün kala
Merhaba evet gebeyim :)Merhaba sanırım gebesiniz maşallahBugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün ilk kez altın sarısı bir akıntım oldu dışardaydım… ümitlendim siz hangi gün gördünüz acaba ??
Hahaha arttırıyorum burayı ben de manifestliyorum. Bu ay Hsg çekildim çok ümitliyim kendime hamile gözüyle bakmak istiyorumBurayi manifestliyorum yukardaki arkadasin dedigi gibi herkes hamile olmus bende bu ay hamileyim(degilim manifest amacli oyle yaziyorum)
Benimde yumurtlamadan 4 gün sonra oldu suan sarı akıntı geliyor peçeteye sildikce beyaz kıvamlı bir akintida eşlik ediyor nasip diyelim bat 28 ŞubatMerhaba sanırım gebesiniz maşallahBugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün ilk kez altın sarısı bir akıntım oldu dışardaydım… ümitlendim siz hangi gün gördünüz acaba ??