• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim testlerim böyleydi evde iki güne bir sabah ilk idrarla test yaptım.
Adet gecikmemim 11. Günü doktora gittim. Kan hiç vermedim. Dün doktor keseyi gördüğü için beta bakmadı.
Betayı hiç göremedim yani kısaca.

IMG20230403092445.jpg

Prodoctor, comfort days, miratech erken gebelik testleri böyle yalancı çizgi çıkarabiliyor canım başka testin varsa dene derim
Yarın artık canım ama şimdi ovulosyon yaptım koyu çıkıyor bu şekildede öğrenen varmış vardı yapayım dedim fikriniz varmı

Eklentiler

• IMG_20230411_134655.jpg
    IMG_20230411_134655.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar benim testlerim böyleydi evde iki güne bir sabah ilk idrarla test yaptım.
Adet gecikmemim 11. Günü doktora gittim. Kan hiç vermedim. Dün doktor keseyi gördüğü için beta bakmadı.
Betayı hiç göremedim yani kısaca.

Eki Görüntüle 3231501
Hayırlı olsun bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Yarın artık canım ama şimdi ovulosyon yaptım koyu çıkıyor bu şekildede öğrenen varmış vardı yapayım dedim fikriniz varmı
Ben gebeligimi ovulasyon testiyle öğrendim. T cizgisi cok koyu çıkmıştı sonra gebelik testiyle teyit etmis oldum☺️

Canım ben adetim 4gun gecince yapmistim. Sende t cizgisi c cizgisinden silik. Adetin gecince yaparsan tabi gebelik varsa koyulaşıyor. Erken gebelik testi yaptin mi ?
Analdim peki şimdiden neden koyu çıkıyor onu anlamdım ya yaptım sabah comfort days ama çok belirsiz bir çizgi çıplak gözle görünüyor

Testin varsa devam et gün gün bakalımtek yumurtamı catlatılmiştı sende bendede gögüs agrısı devam edıyor bugun bıraz daha agrı cogalmiş
Evet tek yumurta catlamisti bende göğüs ağrısı da yok sadece kasık ağrısı var bugün daha fazla belli ediyor kendini. Zaten ben duphaston kullanıyordum dün sondu ilacım eğer gebelik yoksa 1-2 güne adet olurum zaten nedense ümidim kalmadı benim

Stres yok lütfen 🥰 ayy ben bile heyecanlandım yaa

Tatlım bat geçeli kaç gün oldu?
6 gün oldu canım az önce çıktım hastaneden. Vajinalde keseyi gördü değerin iyi yüksek dedi 🥰🥰 haftaya gel gebe polikliniğine dedi. Erken döllenmeden dolayı değerim yüksek sanırım ama ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum garanti olsun kalp için.

Back