• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar, benim de reglime 4 gün var. Bu ay klomen kullandım 3 tane de sağlıklı yumurtam varmıs, benim de 4-5 gündür sarı akıntım geliyor günde 4 tane günlük ped degistirecek kadar. Ağrı yok koku sızı kasıntı vs hiç bi şey yok ilk günlerde yogun beyaz akıntıyken suan sarıya dönmüş durumda. Tahmini yumurtlamadan 6gün sonra kasıkta baskı seklinde ağrı ve bel ağrısı yaşadım. Umarım ben de güzel haberlerle gelirim. İlk kızıma da klomenle kalmıstım suan 4yasında🌸 umarım sağlıkla ve kolaylıkla da bi kardesi olur🤲🏻

Merhaba kizlar reglime 8 gun var benim de bugun sari akintim geldi garipsedim ve uc gundur benim bulantim var bukadar erken olmaz biliyorum ama enfeksiyona dair bir belirtim de yok... Manifestliyorum bu topikte gebelik haberi vermek nasip olsun🤲

Kızlar merhaba, 24 ocakta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundan kaldım. Kontrole’de gittim rahim temiz dedi doktorum. 1 adet görelim dedi fakat korunmak istemedim rahim hazır değilse adet olurum diye düşündüm. Ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ama ilk gebeliğimdeki gibi uykuya düşkünlük başladı hafiften ve saçma bir şekilde saç diplerim acıyo resmen. Şeffaf akıntım da devam ediyor. Böyle değişik belirtiler yaşayan var mı:)

Kızlar merhaba, 24 ocakta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundan kaldım. Kontrole’de gittim rahim temiz dedi doktorum. 1 adet görelim dedi fakat korunmak istemedim rahim hazır değilse adet olurum diye düşündüm. Ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ama ilk gebeliğimdeki gibi uykuya düşkünlük başladı hafiften ve saçma bir şekilde saç diplerim acıyo resmen. Şeffaf akıntım da devam ediyor. Böyle değişik belirtiler yaşayan var
Geçmiş olsun canım Rabbim yerini doldursun inşallah hamilesindir kürtaj üzerinden de bı ay geçmiş neredeyse belki de içine doğan gerçektir ☺️test yap istersen veya kan ver 😊😍

Geçmiş olsun canım Rabbim yerini doldursun inşallah hamilesindir kürtaj üzerinden de bı ay geçmiş neredeyse belki de içine doğan gerçektir ☺️test yap istersen veya kan ver 😊😍
kardan dolayı şansıma sağlık ocağındaki hemşire yoktu dün, bugünde istanbul karla kaplandıpı için arabayı hareket ettirip doktora gşdemiyorum çatlıcam meraktan. Sanırım bu biraz daha beklemem için işaret😍😃

kardan dolayı şansıma sağlık ocağındaki hemşire yoktu dün, bugünde istanbul karla kaplandıpı için arabayı hareket ettirip doktora gşdemiyorum çatlıcam meraktan. Sanırım bu biraz daha beklemem için işaret😍😃
Eczane yakınsa erken gebelik testi al canım 😍 insallh gebeliktendir ❤️

Eczane yakınsa erken gebelik testi al canım 😍 insallh gebeliktendir ❤️
Evde var test ama bende çıkmıyo pozitifse bile yani 6 haftalıktan itibaren çıkmıştı ilk gebeliğimde. İnşallah düşündüğüm gibidir. Pazartesi akşam sonuç anca çıkar burdan da paylaşırım:)

İnşallah canım. Test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa modum çok düşücek şimdiden. O yüzden dişimi sıkıp bekliyim dedim ama çoook heyecanlıyım:) sizlerde belirti ne oldu
Ben hiç belirti yaşamadım ilk hamileliğimde de şuan ikinciyi düşünüyorz hala bı belirti yok pek hamile olduğumu da düşünmüyorum ben bu ay
İlk gebeliğimde hissetmiştim rüya görmüştüm doğru çıktı cevremde de hamile gören 2 3 kişi vardı nasip galiba

Bekleyelim bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorm inşallah 😍 ❤️

Ben hiç belirti yaşamadım ilk hamileliğimde de şuan ikinciyi düşünüyorz hala bı belirti yok pek hamile olduğumu da düşünmüyorum ben bu ay
İlk gebeliğimde hissetmiştim rüya görmüştüm doğru çıktı cevremde de hamile gören 2 3 kişi vardı nasip galiba

Bekleyelim bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorm inşallah 😍 ❤️
Elendim , adet oldum biraz önce 🥹

Kızlar merhaba, 24 ocakta bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundan kaldım. Kontrole’de gittim rahim temiz dedi doktorum. 1 adet görelim dedi fakat korunmak istemedim rahim hazır değilse adet olurum diye düşündüm. Ne zaman adet olacağımıda bilmiyorum ama ilk gebeliğimdeki gibi uykuya düşkünlük başladı hafiften ve saçma bir şekilde saç diplerim acıyo resmen. Şeffaf akıntım da devam ediyor. Böyle değişik belirtiler yaşayan var mı:)
Merhabalar. Ben bebegimi kaybettigimde tam 40 gun sonra regl olmustum

Back
X