• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce durum ne yardımcı olursanız sevinirim acemiyim bu ovulasyon testlerinde

Eklentiler

• IMG_20230411_153059.jpg
    IMG_20230411_153059.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 87
Evet canım dikkat ettim oruçluyum zaten ve hep saat 14 te yaptım ama t c den koyu olmadı sanki yumurtlama olmuş oluyo mu yine de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bu arada☺️

6 gün oldu canım az önce çıktım hastaneden. Vajinalde keseyi gördü değerin iyi yüksek dedi 🥰🥰 haftaya gel gebe polikliniğine dedi. Erken döllenmeden dolayı değerim yüksek sanırım ama ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum garanti olsun kalp için.
Masallah canım bence de öyle yap bende öyle Yapacam 😂

Kızlar benim testlerim böyleydi evde iki güne bir sabah ilk idrarla test yaptım.
Adet gecikmemim 11. Günü doktora gittim. Kan hiç vermedim. Dün doktor keseyi gördüğü için beta bakmadı.
Betayı hiç göremedim yani kısaca.

Eki Görüntüle 3231501
Tebrik ederim canım 🥰🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😘 darısı başımıza inşallah 🙏🏻

Evet tek yumurta catlamisti bende göğüs ağrısı da yok sadece kasık ağrısı var bugün daha fazla belli ediyor kendini. Zaten ben duphaston kullanıyordum dün sondu ilacım eğer gebelik yoksa 1-2 güne adet olurum zaten nedense ümidim kalmadı benim
Bugün benim sağ ve orta kasık çok sancılı 😞

Bugün benim sağ ve orta kasık çok sancılı 😞
Artık ya adetler gelcek kendini belli ediyor ya da artık bebişler ağrı yapıyor 🤣 ben bilmiyorum kendimi çok karamsar yaptım bu iki gündür günler geçmek bilmiyor olmamış gibi hissediyorum

Artık ya adetler gelcek kendini belli ediyor ya da artık bebişler ağrı yapıyor 🤣 ben bilmiyorum kendimi çok karamsar yaptım bu iki gündür günler geçmek bilmiyor olmamış gibi hissediyorum
Aynı his bende de var tutmadı yine diyorum olmazsa da şaşırmam artık 😔

Back