- Emoji Skoru
- 291
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıvı alımına dikkat ederek yaptın degil mi t cizgisi tam koyu çıkmamış ama dün yumurtlama bugün çatlama gibi duruyorKızlar sizce durum ne yardımcı olursanız sevinirim acemiyim bu ovulasyon testlerinde
Amin canım insallahMaşallah kuzumdarısı başımıza inşallah
![]()
Masallah canım bence de öyle yap bende öyle Yapacam6 gün oldu canım az önce çıktım hastaneden. Vajinalde keseyi gördü değerin iyi yüksek dedihaftaya gel gebe polikliniğine dedi. Erken döllenmeden dolayı değerim yüksek sanırım ama ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum garanti olsun kalp için.
Tebrik ederim canımKızlar benim testlerim böyleydi evde iki güne bir sabah ilk idrarla test yaptım.
Adet gecikmemim 11. Günü doktora gittim. Kan hiç vermedim. Dün doktor keseyi gördüğü için beta bakmadı.
Betayı hiç göremedim yani kısaca.
Eki Görüntüle 3231501
Amin canım insallahTebrik ederim canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı başımıza inşallah
![]()
Kesinlikle baktır canmTekrar baktırmam lazım benimde, Benimde yükselmiş olabilir![]()
Gözün aydın canmKızlar benim testlerim böyleydi evde iki güne bir sabah ilk idrarla test yaptım.
Adet gecikmemim 11. Günü doktora gittim. Kan hiç vermedim. Dün doktor keseyi gördüğü için beta bakmadı.
Betayı hiç göremedim yani kısaca.
Eki Görüntüle 3231501
Aynen canım bence de var sen iki gün sonra tekrarla bakalımKızlar beni biliyorsunuz zaten şimdi de farklı test aldım böyle çıktı bata 4 gün var olmasa çıkmaz yani dimeBezgininsan
Fitanneaday P Psikolog2426
fnd_50
Eki Görüntüle 3231695
Bugün benim sağ ve orta kasık çok sancılıEvet tek yumurta catlamisti bende göğüs ağrısı da yok sadece kasık ağrısı var bugün daha fazla belli ediyor kendini. Zaten ben duphaston kullanıyordum dün sondu ilacım eğer gebelik yoksa 1-2 güne adet olurum zaten nedense ümidim kalmadı benim
Artık ya adetler gelcek kendini belli ediyor ya da artık bebişler ağrı yapıyorBugün benim sağ ve orta kasık çok sancılı![]()
Tamam canım saolAynen canım bence de var sen iki gün sonra tekrarla bakalım![]()
Aynı durumdayız, bekleyip göreceğizArtık ya adetler gelcek kendini belli ediyor ya da artık bebişler ağrı yapıyorben bilmiyorum kendimi çok karamsar yaptım bu iki gündür günler geçmek bilmiyor olmamış gibi hissediyorum
Öyle canım Allah herseyin hayırlısını versin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAynı durumdayız, bekleyip göreceğiz![]()
Canım sanki bende kendi erken gebelikte ince çizgi gibi görüyorum amaKızlar günaydın erken gebelik testim adete 4 gün var sizde görebiliyor musunuz ince çizgiyi yoksa bu testler yanıltır mi
Eki Görüntüle 3231285
Aynen canım var gibi duruyorduKızlar beni biliyorsunuz zaten şimdi de farklı test aldım böyle çıktı bata 4 gün var olmasa çıkmaz yani dimeBezgininsan
Fitanneaday P Psikolog2426
fnd_50
Eki Görüntüle 3231695
Aynı his bende de var tutmadı yine diyorum olmazsa da şaşırmam artıkArtık ya adetler gelcek kendini belli ediyor ya da artık bebişler ağrı yapıyorben bilmiyorum kendimi çok karamsar yaptım bu iki gündür günler geçmek bilmiyor olmamış gibi hissediyorum