• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizde 7-8 aydır deniyoruz hiç hamilelik oluşmadı kimyasal bile olmadı verecek rabbim biliyorum zamanı var belkide bende tevekkül ettim sabredip beklicez elimizden geleni yapacaz hayırlısı olsun senin çocuk varmı yoksa ben nikten ikinciyi istiyorsun diye düşündüm
Hayır biz eşimle yedi yıl görüşüyor duk. O zaman isimlerimiz hazırdı. Neylersin nasip olmadı daha koymak. Onun bütün oyunlarda ismi eymenin babası benimde annesi. Kızımız olursa da Eslem Halime inşallah

Yarın doktor randevum var kan alır sanırım daha kan testi yaptırmadım. Vajinal ultrason ister diye düşünüyorum ama girmek istemiyorum🙄 doktor niye girmedin derse kan sonucunu gösterirken ya stres yaptım
Tatlım bat geçeli kaç gün oldu?

Hayır biz eşimle yedi yıl görüşüyor duk. O zaman isimlerimiz hazırdı. Neylersin nasip olmadı daha koymak. Onun bütün oyunlarda ismi eymenin babası benimde annesi. Kızımız olursa da Eslem Halime inşallah
anladım canım bigün eymende eslem de doğacak inşallah🙏

Ya tamamen böyle olması gerektiğine inandık sanırım evet zor oldu sıkıldık, Gine mi modu oldu, yeri geldi sadece vazife oldu psikolojik olarak zordu.
Sadece inandık yapmamız gerekiyor dedik. Hani ne kadar zor gelse de görev edindiğin şeyi zorunluluk esasına göre yaparsın ya öyle birseydi bizim ki.
Biraz dişi sıkmak gerekiyor 😂😂😂
Ayy bizde eşimle bu ay bi dolu Bi boş yaptık ama artık 7 gündür yapmıyorum kasıklarım çok ağrıyor birliktelik yaşarken

Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Hanimefendi97

6 nisan30 nisan🍀🐞

Sunshine1

1 nisan30 nisan🍀🐞

yenibirhayal

28 mart30 nisan
🍀🐞

evremm22

4 nisan30 nisan🍀🐞

maya8

30 mart1 mayıs🍀🐞

jeybey

3 nisan1 mayıs🍀🐞

Mikmik Kizim

4 nisan2 mayıs🍀🐞

ayse2325

2 nisan2 mayıs🍀🐞

sed2

4 nisan3 mayıs
🍀🐞

aynurland

6 nisan3 mayıs🍀🐞

mlh5

5 nisan3 mayıs🍀🐞

1sunshine1

6 nisan3 mayıs🍀🐞

Feyzacim

7 nisan4 mayıs🍀🐞

beyons beyons

8 nisan4 mayıs🍀🐞

arastirmasever

7 nisan5 mayıs🍀🐞

esmercicegim

7 nisan5 mayıs🍀🐞

Tuttyy

6 nisan6 mayıs🍀🐞

merniss

7 nisan6 mayıs🍀🐞
mavininumutlutonu9 nisan6 mayıs🍀🐞

Belisimm

5 nisan7 mayıs🍀🐞

kubra005

10 nisan8 mayıs🍀🐞
sundy9416 nisan16 mayıs🍀🐞

eylulcmre

23 nisan18 mayıs🍀🐞
dream2311🍀🐞

melisaa93

🍀🐞
Benide akleyebirmisin sat 19 nisan bat 18 mayis

Hayır canım belirti falan olmadı adet ağrılarım yoktu bu kez oradan şüphelendim ben.
Hıı acaba bende de bsy çıkmıcak mı bu ay bilemedim benimde kasıklarıma ağrı batıp çıkıyor sürekli arada nefes alırken bile oluyor ve gögüslerim çok hassaslaştı

2 gün aynı testi kullandım ama bitti dün yeni almıştım sanırım bende iğne etkisi hala az da olsa var
Testin varsa devam et gün gün bakalımtek yumurtamı catlatılmiştı sende bendede gögüs agrısı devam edıyor bugun bıraz daha agrı cogalmiş

Back