Gerçekten beklemek çok zor ya oldu ya olmadı beynimizde dönüp duruyor işteAynı his bende de var tutmadı yine diyorum olmazsa da şaşırmam artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten beklemek çok zor ya oldu ya olmadı beynimizde dönüp duruyor işteAynı his bende de var tutmadı yine diyorum olmazsa da şaşırmam artık![]()
Valla artık rüyalarıma giriyorGerçekten beklemek çok zor ya oldu ya olmadı beynimizde dönüp duruyor işte
Canım sanki bende kendi erken gebelikte ince çizgi gibi görüyorum amaemin olamıyorum da bunuda öğlen yaptım canım sence @Esra1306
Bende o adet öncesi de hiç olmuyordu göğüs hassasiyeti yani 4 ay olmuyorsa 1 ay anca oluyordu ama hamilelik farklı tabi ama göğüs hassasiyeti olmadan da hamile olan çok varValla artık rüyalarıma giriyorgündüz düşündüğümüz yetmiyor rüyada da düşünüyoruz . Benim göğüslerim hasaslaşmayana kadar değilimdir diye düşünüyorum hassaslaşırsa umutlanırım
![]()
Ayy kesinlikle ya benimde 4 gün var yaptım erken gebelik testi yok gibi görünüyor ama kasıklarıma ağrı batmaları gögüsümün aşırı hassas olması ve şişmesi beni çıldırtıyorKızlar bende durumlar hala aynı, gelen giden kırmızılar yok 3. Gün bugün regl gecikeli, beyaz akıntı devam ediyor. Yalnız nezle oldum burnum ve sol gözüm akıyor, bağışıklık sistemim düştü. Acaba diyorum hani diyorum bebe yüzünden düşmüş olabilir mi bağışıklığımay psikolojim bozuldu ya gelsin ya da haberini alayım artık
![]()
Tamam canım çok sağolAynen canım var gibi duruyorduiki gün sonra tekrar yap bak bakalım koyulaşıyor mu
![]()
Benimde bata 4 bende yaptım bu gün ama bu şekilde çıktı genelde öyle Bir söylem var ama bilemiyorum bendeGebelik testi sipariş etmiştim içinden ovülasyon testi cıktı bir tane denemek istedim öyle öğrenenler oldugunu görünce bata 4 kala bu sekilde çıkması ne anlama geliyor anlayanlar yorumlayabilir mi? Surelab marka
Şu an bende laboquick ovulasyon testini yaptım benimde t cizgim silik çıktı, 3.gun gecikti adetim bilmiyorum kuzum yani t çizgisi c den köyü olursa gebelik var diyen de var, zaten lh hormonu vücudumuzda var çıkması normal diyen de bilemiyorum kuzum, senin belirtilerin Var miBenimde bata 4 bende yaptım bu gün ama bu şekilde çıktı genelde öyle Bir söylem var ama bilemiyorum bende
Sizinki hangi markaydı sizinki sanki dahada net ama benimkinin c çizgiside çok zor cıktı markadan markayada fark ediyor olabilir hic kullanmadım bilmiyorum ondanBenimde bata 4 bende yaptım bu gün ama bu şekilde çıktı genelde öyle Bir söylem var ama bilemiyorum bende
Ay evet benimde kafam karıştı iyiceŞu an bende laboquick ovulasyon testini yaptım benimde t cizgim silik çıktı, 3.gun gecikti adetim bilmiyorum kuzum yani t çizgisi c den köyü olursa gebelik var diyen de var, zaten lh hormonu vücudumuzda var çıkması normal diyen de bilemiyorum kuzum, senin belirtilerin Var mi
Valla bende adette de gebelikte de oluyor . Akıntı da oluyordu ama bu kez akıntı da pek yok SankiBende o adet öncesi de hiç olmuyordu göğüs hassasiyeti yani 4 ay olmuyorsa 1 ay anca oluyordu ama hamilelik farklı tabi ama göğüs hassasiyeti olmadan da hamile olan çok var
Yarın benim iğneden sonra 11. Gün senin kaç gün olduValla bende adette de gebelikte de oluyor . Akıntı da oluyordu ama bu kez akıntı da pek yok Sanki![]()
Gebelikte normal değil mi yükselmesicans16 canım tabloda değiştirebilirsin. Kızlar prolaktin yüksek mi sizce. 4+4 teyim hcg nasılEki Görüntüle 3231752
Benim yarın 9. Gün olacak canımYarın benim iğneden sonra 11. Gün senin kaç gün oldu
Normal canım. Referans aralığında almadığı için bir an öyle sandımGebelikte normal değil mi yükselmesiben mi yanlış biliyorum yoksa
![]()
Kuzum goguslerı kafaya takma ben ıgne vurundum 1 gun sonra olustu yanı ılıskı den bıle önce gebelıkle alakası yok Sen testte devam etValla artık rüyalarıma giriyorgündüz düşündüğümüz yetmiyor rüyada da düşünüyoruz . Benim göğüslerim hasaslaşmayana kadar değilimdir diye düşünüyorum hassaslaşırsa umutlanırım
![]()