• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de femara kullandım ama kanama olmadı tekrar yumurta kontrolune gittiniz mi bazı kişilerde ilaç kullanmasa bile yumurtlama doneminde kanama ya da leke olabildiğini okumuştum
Yarin gidicem doktora ilk defa böyle birsey oldu geçen ayda femara kullanmıştım olmamıştı kanama flan

Femara kullandım bende 5. Gün başlayıp günde iki tane , 14. Gün kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum hormon ilacı kullandığın için olması normal dedi.
Geçen ayda kullanmıştım femara olmamıştı şaşırdım o yüzden hafif ağrıda var yarın yumurta kontrolüm var bakalm

Sorunca bize de haber eder misin ? Benim iğnenin 11. Günü hiç bir belirti yok . 14. Gün pozitife döner mi merak ediyorum 😞
Tabiki haber ederim. Bu süreçte insan herseyi merak ediyor

Geçen ay kendi çatladı iğne yapılmadı ben buna bile panik olmuştum:) doktor normal bu zaten biz her ihtimale karşı iğne yaparz dedi

Yarın adetin 9. Günü bakalım kaç mm oldu bu kanama işine ne diyecek 😊

Kızlaaar günaydııııınnn bana günaydın en azından 😅😅 pozitifleri gördükçe mutlu oluyorum valla o yüzden hep takipteyimmmm 🥰
Ben tam beş haftalık oldum bugün... Bilmeyenler için kendi sürecimi izet geçeyim.. Bata 7 gün kala fotoğrafta da çıplak gözlede çok zor görülen bir gölge gördüm testte.. Sonra Bi ovulasyon Bi gebelik testi yaptım ovulasyon koyulaşmaya başladı gebelik testide iki gün gölge olarak çıkmaya devam etti.. Bi kaç saat arayla üç gebelik testi yaptım bir gecede hatta o gün hiç uyumadım yirmi dört saat uykusuzdum desem yeridir bir günde dört testimde aynı çıktı kimisi sonradan daha koyu oldu.. Sonra ikinci üçüncü gün ikişer test yaptım fotoğrafta da seçilmeye başladı ama asla pembe olmadı hep silik gölge ve sonradan koyulaşan çizgi oldu.. Ovulasyon ise pike yakın derecede koyulmuştu.. Kan verene kadar tam 10 tane test yaptım her seferinde daha koyu çıktı.. Bata 3 gün kala kan verdim kan vermeden önce farklı markada aldım belki yanılıyordur marka diye onda Bi önceki testlerimden daha silik çıktı ilk günkü gibiydi.. Sonra tahlilde pozitif çıkınca marka hassasiyeti farklı oluyormuş anladım.. En güvenilir marka erken çıkaran hcg hormonunu laboquik sadece bununla takip yapın derim ben... Hasta olan arkadaş adını unuttum bende grip nezle gibi birşey oldum kemik ağrısı baş ağrısı burun tıkanıklığı yaşadım bünye zayıfladığı için olurmuş gebeliğin ilk döneminde... Kasıklarımda da tarif ettiğiniz gibi ağrılar olmuştu hatta yeni yei azaldı diyebilirim... Kan tahlilinde de pozitif görürsünüz inşallah 🤗🤗🤗

Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum
Adetin 3. Günü doktor 12 mm yumurta var erken yumurtlama olacak femara günde 1

5. Gün başla dedi C.tesi adetm bitti 5 gün oluyorm dun gece 7. Gün peçeteye afedersiniz kan geldi sonra tekrar geldi bugün hafif kahve geliyor başına gelen varmi
Canım ilk femara kullanısimdi benimde 9. Güne kadar kahverengi akintim geldi bitmek bilmedi sadece tubalette peçetede görüyorum gittiğimde doktora sormayı unuttum ama araştırdım olabiliyormuş

Merhaba arkadaşlar ben elendim herkes için en güzel i olsun inşallah gönlünüz den ne geçiyor sa kabul etsin yüce Allah ben buradan önümüzdeki ayın topigine transfer oluyor um hepiniz Allah a emanet olun
Rabbim en güzel zamanda en hayırlısının kolayından versin inşallah... Sende Allaha emanetsin canım... Üzülme diyemem ama umutsuz olma diyebilirim 🥰

Kızlaaar günaydııııınnn bana günaydın en azından 😅😅 pozitifleri gördükçe mutlu oluyorum valla o yüzden hep takipteyimmmm 🥰
Ben tam beş haftalık oldum bugün... Bilmeyenler için kendi sürecimi izet geçeyim.. Bata 7 gün kala fotoğrafta da çıplak gözlede çok zor görülen bir gölge gördüm testte.. Sonra Bi ovulasyon Bi gebelik testi yaptım ovulasyon koyulaşmaya başladı gebelik testide iki gün gölge olarak çıkmaya devam etti.. Bi kaç saat arayla üç gebelik testi yaptım bir gecede hatta o gün hiç uyumadım yirmi dört saat uykusuzdum desem yeridir bir günde dört testimde aynı çıktı kimisi sonradan daha koyu oldu.. Sonra ikinci üçüncü gün ikişer test yaptım fotoğrafta da seçilmeye başladı ama asla pembe olmadı hep silik gölge ve sonradan koyulaşan çizgi oldu.. Ovulasyon ise pike yakın derecede koyulmuştu.. Kan verene kadar tam 10 tane test yaptım her seferinde daha koyu çıktı.. Bata 3 gün kala kan verdim kan vermeden önce farklı markada aldım belki yanılıyordur marka diye onda Bi önceki testlerimden daha silik çıktı ilk günkü gibiydi.. Sonra tahlilde pozitif çıkınca marka hassasiyeti farklı oluyormuş anladım.. En güvenilir marka erken çıkaran hcg hormonunu laboquik sadece bununla takip yapın derim ben... Hasta olan arkadaş adını unuttum bende grip nezle gibi birşey oldum kemik ağrısı baş ağrısı burun tıkanıklığı yaşadım bünye zayıfladığı için olurmuş gebeliğin ilk döneminde... Kasıklarımda da tarif ettiğiniz gibi ağrılar olmuştu hatta yeni yei azaldı diyebilirim... Kan tahlilinde de pozitif görürsünüz inşallah 🤗🤗🤗
Hayirli ugurlu olsun canim bir daha, igne vurdurmusmuydun?

Rabbim en güzel zamanda en hayırlısının kolayından versin inşallah... Sende Allaha emanetsin canım... Üzülme diyemem ama umutsuz olma diyebilirim 🥰
Bizede dua edin kizlar sizlerin duasi tez kabul olur bende bu ay olmasa artik esimle biryerde olamiyacaz diye kalacal eylule bu ay olsun Insallah

İyiyim merak etme. Vardır rahman in bildiği. Geçen burada bir arkadaşım daha yazmıştı ben her şeyi cabalayarak kazanıyor um. Bende öyleyim cabalayip en güzel i bize de nasip olacak inşallah olmazsa da en hayırlısı odur. Seni tanıdığım a çok memnun oldum çok güzel yürekli sin. Sende sağ salim bebeğini al kucağına inşallah çok güzel bir annesin buna eminim

Hayirli ugurlu olsun canim bir daha, igne vurdurmusmuydun?
Yok ben iğne değil ama yumurta çalıştıran hücre bölünmesine takviye proxyfemin kullandım bir buçuk aydırda deve dikeni yaban mersini ginseng ve Çakşır kökü suyu kullanıyordum proxyfemin e başladıktan 15 gün sonra falan pozitif gördüm

Tabiki haber ederim. Bu süreçte insan herseyi merak ediyor

Geçen ay kendi çatladı iğne yapılmadı ben buna bile panik olmuştum:) doktor normal bu zaten biz her ihtimale karşı iğne yaparz dedi

Yarın adetin 9. Günü bakalım kaç mm oldu bu kanama işine ne diyecek 😊
Hayırlı haberler olur inşallah ❤️

Canım ilk femara kullanısimdi benimde 9. Güne kadar kahverengi akintim geldi bitmek bilmedi sadece tubalette peçetede görüyorum gittiğimde doktora sormayı unuttum ama araştırdım olabiliyormuş
İnşallah canm normal birseydir hafif ağrıda olmusmuydu bende çok hafif ağrıda vardı yunurtlamada yaklaşıyor onun agrisimi bilemedm yarın kontrolum var bakalm ne diyecek:)

Yok ben iğne değil ama yumurta çalıştıran hücre bölünmesine takviye proxyfemin kullandım bir buçuk aydırda deve dikeni yaban mersini ginseng ve Çakşır kökü suyu kullanıyordum proxyfemin e başladıktan 15 gün sonra falan pozitif gördüm
bu ay olmasa bende eylulde alip yaparim bunlari

Back