Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla sorma ya araya bide sınavlar girdi derken saldım iyice ama almıyorum en azından o iyi. bakalım inş. veririm yaSlm canım yeni fark ettim sayfanı:))
Sende uzun zamandır yerinde sayıyorsun bak az kaldı ben yakalıcam seni biraz daha gayret....
Ayyyy çok güzeldi yazdiklarin....canim benim insan okurken çok gaza geliyor...bi zamanlar ipek olgunun kitaplarını okurken hissettiğim duyguları yaşadım aynı sıcaklığı verdi....imrendim sana .....ben de yedi kilo vermek istiyorum hamile kalmak istiyorum aynı zamanda....ne kadar zayif baslansa kârdır diye düşünüyorum.senin gibi diyet olmadan saate ve ekmeğe dikkat ederek yapıcam seni takip edicem ......
Vazgeçme canım....ekmekten uzak durup erkenden yemek bile insanın hareketini rahatlatıyor hafiflemiş hissediyorsun ve hafif hissetmek de benim için çok güzel bir duygu.leslie süper çok sempatik enerji veriyor hareketleri yaparken hep karnını sık içeri çek özellikle vücudunun sıklaşması için bunu öneriyor bi de dik durarak yap sırt şekle giriyor.kendini salarak yapmadığın zaman daha çok kalori gidiyor attığında terden anlayacaksın...Çok teşekkür ederim:) Ya inşallah veririz ama ben bu ara biraz saldım bakalım toparlanırım inş.:)
Anladım canım, evet haklısın dik durmak lazım.Vazgeçme canım....ekmekten uzak durup erkenden yemek bile insanın hareketini rahatlatıyor hafiflemiş hissediyorsun ve hafif hissetmek de benim için çok güzel bir duygu.leslie süper çok sempatik enerji veriyor hareketleri yaparken hep karnını sık içeri çek özellikle vücudunun sıklaşması için bunu öneriyor bi de dik durarak yap sırt şekle giriyor.kendini salarak yapmadığın zaman daha çok kalori gidiyor attığında terden anlayacaksın...
Bugün yürünmedi shame on me!
bu aralar regl olduğumdan beir daha doğrusu içime tazmanya canavarı kaçtı sanki ya, sürekli yemek istiyorum :)
maydanoz ye marul ye... limonlu su iç.... 5000 adım ne yaaa maşallah.... bazen bir gün dinlenmek iyi gelir... ama bir gün bak gözüm üzerinde....
Maşallah daha iyi olaack inş.Pes etmediğin için mutluyum...leslie ile yürümeye başladım ve hantallığım gitti bi kaç gün her tarafım ağrıdı ama değdi :)