İncelme Serüvenim :)

Perşembe = 5000 adım!
bugün sınav dolayısıyla akşam yemeğini geç yedim:KK43:
10 bin adım yapamıyorum bi türlü ya, ama pazardan itibaren daha yoğunlaşıyorum günlük 10 bin olacak!!!!!

Şükür site açıldı:)

Cumartesi 8 bin adım!! yazamadım bi :)

Vize maratonum bitti evdeyim, asılıyorum yürüyüşlere inş. finale kadar incelmem lazım :KK43:

Slm canım yeni fark ettim sayfanı:))
Sende uzun zamandır yerinde sayıyorsun bak az kaldı ben yakalıcam seni biraz daha gayret....

Slm canım yeni fark ettim sayfanı:))
Sende uzun zamandır yerinde sayıyorsun bak az kaldı ben yakalıcam seni biraz daha gayret....
valla sorma ya araya bide sınavlar girdi derken saldım iyice ama almıyorum en azından o iyi. bakalım inş. veririm ya:KK43:

Ayyyy çok güzeldi yazdiklarin....canim benim insan okurken çok gaza geliyor...bi zamanlar ipek olgunun kitaplarını okurken hissettiğim duyguları yaşadım aynı sıcaklığı verdi....imrendim sana .....ben de yedi kilo vermek istiyorum hamile kalmak istiyorum aynı zamanda....ne kadar zayif baslansa kârdır diye düşünüyorum.senin gibi diyet olmadan saate ve ekmeğe dikkat ederek yapıcam seni takip edicem ......

Ayyyy çok güzeldi yazdiklarin....canim benim insan okurken çok gaza geliyor...bi zamanlar ipek olgunun kitaplarını okurken hissettiğim duyguları yaşadım aynı sıcaklığı verdi....imrendim sana .....ben de yedi kilo vermek istiyorum hamile kalmak istiyorum aynı zamanda....ne kadar zayif baslansa kârdır diye düşünüyorum.senin gibi diyet olmadan saate ve ekmeğe dikkat ederek yapıcam seni takip edicem ......

Çok teşekkür ederim:) Ya inşallah veririz ama ben bu ara biraz saldım bakalım toparlanırım inş.:)

Çok teşekkür ederim:) Ya inşallah veririz ama ben bu ara biraz saldım bakalım toparlanırım inş.:)
Vazgeçme canım....ekmekten uzak durup erkenden yemek bile insanın hareketini rahatlatıyor hafiflemiş hissediyorsun ve hafif hissetmek de benim için çok güzel bir duygu.leslie süper çok sempatik enerji veriyor hareketleri yaparken hep karnını sık içeri çek özellikle vücudunun sıklaşması için bunu öneriyor bi de dik durarak yap sırt şekle giriyor.kendini salarak yapmadığın zaman daha çok kalori gidiyor attığında terden anlayacaksın...

Vazgeçme canım....ekmekten uzak durup erkenden yemek bile insanın hareketini rahatlatıyor hafiflemiş hissediyorsun ve hafif hissetmek de benim için çok güzel bir duygu.leslie süper çok sempatik enerji veriyor hareketleri yaparken hep karnını sık içeri çek özellikle vücudunun sıklaşması için bunu öneriyor bi de dik durarak yap sırt şekle giriyor.kendini salarak yapmadığın zaman daha çok kalori gidiyor attığında terden anlayacaksın...
Anladım canım, evet haklısın dik durmak lazım.

:KK31:Duyuru!

Yürüyüşe gitmeden yada spora başlamadan yarım saat önce imkanlar dahilinde varsa filtre kahve, Americano yoksa sade sütsüz şekersiz nescafe içilince metobolizma extra hızlanıyormuş, daha fazla kalori yakılıyormuş, sporcular filan yapıyomuş bunu yağ yakmak için. Birde gün içinde yeşilçay ki bunu zaten çoğumuz biliyoruz. Yeşilçay almadım henüz ama kahve olayına bugün başlıyorum inş.:KK200:

Bugün yürünmedi :KK43: shame on me!

bu aralar regl olduğumdan beir daha doğrusu içime tazmanya canavarı kaçtı sanki ya, sürekli yemek istiyorum :)

tazmanya-canavar%C4%B1_409734.jpg

Bugün yürünmedi :KK43: shame on me!

bu aralar regl olduğumdan beir daha doğrusu içime tazmanya canavarı kaçtı sanki ya, sürekli yemek istiyorum :)

maydanoz ye marul ye... limonlu su iç.... 5000 adım ne yaaa maşallah.... bazen bir gün dinlenmek iyi gelir... ama bir gün bak gözüm üzerinde....

maydanoz ye marul ye... limonlu su iç.... 5000 adım ne yaaa maşallah.... bazen bir gün dinlenmek iyi gelir... ama bir gün bak gözüm üzerinde....

Tamam :KK23: limonlu su içiyom hatta şuan. ya yok o değilde önce akşam 6 dan sonra yemeden duruyodum metobolizmik bi sorun yaşıyom sanırım, vizeler mahvetti beni :KK70:

2 bardak limonlu su ve 1 adet havuçun ardından midemi susturabildim:) vicdanım rahat uyuciiiym:)

Pes etmediğin için mutluyum...leslie ile yürümeye başladım ve hantallığım gitti bi kaç gün her tarafım ağrıdı ama değdi :)

Pes etmediğin için mutluyum...leslie ile yürümeye başladım ve hantallığım gitti bi kaç gün her tarafım ağrıdı ama değdi :)
Maşallah daha iyi olaack inş.

Bu arada tanışalım istersen, yaş kaç evli misin, bekar mısın, kilon ve boyun :)

yaş 33 evliyim kilom 66 boy 1.53 :KK43: hamile kalmak istiyorum ve kalmadan önce altı yedi kilo vermek istiyorum.... hayırlısıyla...

X