Cok gecmis olsun:)Merhaba, kizlar 4 gunluk gidiyorum. Babaannem hastalanmis onun yanina gidiyorum. Inşallah gelince menulerimi paylaşım yapicam.
Geçmiş olsun canımMerhaba, kizlar 4 gunluk gidiyorum. Babaannem hastalanmis onun yanina gidiyorum. Inşallah gelince menulerimi paylaşım yapicam.
Hic sorma hic sorma diyet falan kalmadi bu hafta:))Kızlar bir haftadır yatıyorum, ancak doğrulup bilgisayar başına geçebildim. Nasıl bir hastalıksa beni perişan etti. Tabii diyet falan kalmadı, gerçi çok yemediğimden kilo almadım sanırım.
Bugün kilo bildirim günümüz fakat sabah tartılamadım, yarın sabah tartılır son durumu bildiririm:)
Siz nasılsınız? Kilolar ne durumda? Bir güncelleyelim durumumuzu, dönebildin minrmn_cfrl ? Babaannen nasıl?
Elenorax senin diyetin nasıl gidiyor, tarhanaya üzülme, ben de ne çorbası bulduysam içtim bi haftadır. Yalnız yaşadığımdan bazen hazır çorba bile içmek zorunda kaldım:/
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun üzüldüm. Olsun yine toparlarsın bende dağıttım kendimi iyiceMerhaba kizlar. Nasılsıniz. babaannemi kayb ettik. Malesef. ..
bendede diyet 1 hafta iptal oldu. uzuntuden kendimi yemege verdim. Hep boyle oluyor bende. Uzulunce cok yemek yerim. Ve qaliba kilo aldim. Tartıya cikmaya korkuyorum. Yarın yeniden baslayacagim inşallah,
Kızlar bir haftadır yatıyorum, ancak doğrulup bilgisayar başına geçebildim. Nasıl bir hastalıksa beni perişan etti. Tabii diyet falan kalmadı, gerçi çok yemediğimden kilo almadım sanırım.
Bugün kilo bildirim günümüz fakat sabah tartılamadım, yarın sabah tartılır son durumu bildiririm:)
Siz nasılsınız? Kilolar ne durumda? Bir güncelleyelim durumumuzu, dönebildin minrmn_cfrl ? Babaannen nasıl?
Elenorax senin diyetin nasıl gidiyor, tarhanaya üzülme, ben de ne çorbası bulduysam içtim bi haftadır. Yalnız yaşadığımdan bazen hazır çorba bile içmek zorunda kaldım:/
Kiloyu cok iyi verdimde sonra bazi nedenlerden dolayi bozuldu bende bugun basladim:)Gecmis olsun. Konuyu acali 1 ayi gecmis. Kac kilo verdiniz? Sizi takipteyim ,ben de yeni basladim. :)
merhabalar hanımlar bende aranıza yeni katıldım. Günlüğünüz çok iyi olmuş çok teşekkürler. Bende 28 yaşındayım uzun yıllardır 54 den yukarıyı görmedim. çok iştahlı biriyim yiyipde kilo almayanlardandım yani ama artık öyle olmuyor işe başladım sürekli oturmaktan 58 kiloyu gördüm tartıdayaptığınız diyetin adı dukan diyetimi karatay diyetimi? benimde çoğu bayan gibi yağlanma şikayetim var, Bakalım sizin günlüğünüze uyarak bende başlıycammm. Teşekkürler tekrardan
GÜNDE 2 ÖĞÜNMÜ YAPIYORSUNUZ?Ben de 29 yasindayim. 57 kilo oldum. 1 haftadır karatay yapiyorum. Simdiden karnimdaki şişlik indi. Tavsiye ederim. :))
GÜNDE 2 ÖĞÜNMÜ YAPIYORSUNUZ?
Valla kesinlikle harika bi diyet ben 13 ekimde basladim bugun 1 ay oldu eve bi cok kez pizza yedim kacamaklar yaptim en azindan haftada bi yapiyorum. Bu bi ay icinde 1 hafta boyunca biraktim diyeti ona ragmen 7 kilo verdim bi ayda benbende karatay yapmaya çalışıyorum yalnız kahvaltımı saat 7de yaptığım için 3 öğün besleniyorum inş hiç kaçamak yapmayacağım bundan sonra ara öğün bana olmuyordu zaten aklın sürekli yemekte kalıyordu sevdim ben karatayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?