İncelme Serüvenim :)

yaş 33 evliyim kilom 66 boy 1.53 :KK43: hamile kalmak istiyorum ve kalmadan önce altı yedi kilo vermek istiyorum.... hayırlısıyla...
Ooo sen iyiymişsin maşaAllah. Ben bekarım ve 83-84 kiloyum:) yaş 28 bu arada.
İnşaAllah hayırlısıyla kilolarını verir çocuğunu yapar ve kucağına alırsın canım :emir_bebek:

6000 adım
1:15 dakika yüründü

Bugün mağaza da çok güzel elbiseler gördüm ama hep 42 beden :KK61:

Karnım çok acıkmıştı zil çalıyordu gözümü karartım bi güzel karnımı doyuracaktım kiii son anda lahana haşlayıp paçayı kurtardım:) Üstüne bide elma yedim mi benim mide susar :) Kilo veremiyorum bari almıyayım dimi :)

Çatlama, yürü seninde olur :) :KK45:

işten geç çıkıyom o karanlıkta ben nerde yürücem karanlıktan tırsarım ben ışınlanarak evime kaçıyorum :))) haberleri izleye zleye çok paranoyak oldum :))

evde bisiklete bindim 15 dakka :)

işten geç çıkıyom o karanlıkta ben nerde yürücem karanlıktan tırsarım ben ışınlanarak evime kaçıyorum :))) haberleri izleye zleye çok paranoyak oldum :))

evde bisiklete bindim 15 dakka :)
Kız şaka yaptım:) fırsat bulunca yürü canım kilo vercem derken kaçırmasınlar seni:) Evde bisiklet süpermiş ya, elliptikten mi? benimde alasım var ondan.

Kız şaka yaptım:) fırsat bulunca yürü canım kilo vercem derken kaçırmasınlar seni:) Evde bisiklet süpermiş ya, elliptikten mi? benimde alasım var ondan.

yok yaa eliptik değil çok dandirik eski püskü bişi..... gelen gidenin bebesi oynaya oynaya bozmuş göstergelerini.... ama iş görüyor yine de contaları trink mrink dökülene kadar kullanırım gari :)

ben yürüyüş bandı hayalleri kuruyorum şu ara malum karanlık sokaklardansa hom sweet home :)

yok yaa eliptik değil çok dandirik eski püskü bişi..... gelen gidenin bebesi oynaya oynaya bozmuş göstergelerini.... ama iş görüyor yine de contaları trink mrink dökülene kadar kullanırım gari :)

ben yürüyüş bandı hayalleri kuruyorum şu ara malum karanlık sokaklardansa hom sweet home :)

ay yürüyüş bandı bende istiyorum ama pahalı ya, eliptiğin fiyatlarına baktım onunda pahalısı ucuzu var, bilemiyorum bakalım duruma göre alıcam 2 ay sonra filan. aynen ev gibisi yok ya :)

Screenshot_2015-12-18-23-09-36.png

Kendimi son zamanlarda iyice saldım ama bugün yürümede rekorumu kırdım ve 12 bin adım attım :KK49:

IMG_20151231_230016.JPG

Sevgili günlük

Finaller için şehir dışına gidiyorum bu satırları yazarken (çok romantik oldu :KK70:)
Bugün 5000 adım oldu.

Gelince ya eliptik ya Stepper alcam kafaya koydum düzenli yürüyemiyorum çünkü

20 gün sınav kalıcam gittiğim yerde ve bu süreçte bol bol yürücem gelincede hızlıca evde spor inş

Ya çok uzattım çok saldım kendimi marta filinta olmam lazım

Belki aç karnına omega da yaparım bilmiyorum faydası oluyomuş

Tartımda bozuldu zaten :KK61:

Neyse bakam bol stresli haftalar beni bekler :KK24:

Bu şehri işte bu yüzden seviyorum
Her ne kadar sunum iyi gitmdiysede en azından yürüdüm ve rekorumu yeniledim tüm gün yürüdüklerim bunlar

Eklentiler

• sketch-1452023670785.jpg
    sketch-1452023670785.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 41
Bugün 12 bin adım!

Yarın büyük gün umarım güzel geçer:oops:
Bu okul stresi öldürecek beni :KK43::KK47::KK17:

Hanimiş benim günlüğüm :)

Tartım bozuldu bir süredir tartılamıyorum ama kilo almadım, hatta kıyafetlerimin bollaşmasından bi kaç kilo vermiş bile olabilirim. Bunda sınav haftalarının stresinin katkısı büyük şüphesiz.

Tekrar döndüm diyemem ama 1 hafta yürümek istiyorum bol bol, kendimi iteklemek ve düzen tutturmak için buraya hergün yazıcam.

Yürüyüş haftam başlasın!!!!

Evet günlükçüm dün söz verdiğim gibi bu hafta bol bol hareket yapcaz senle:)

1. gün 4 Mart 2016
1 saat yürüyüş ve 5 bin adım

12788115_574239249392775_13103803_n.jpg

selam canim bu hangi program??

bir de adimlari dogru sayiyor mu guveniyor musun yani iyi diyosan ben de indirecegim

Canım benim telefon sony xperia z3, telefonu aldığımda kendinde vardı ismi lifelog, playstore da varsa indirmeni öneririm. Çünkü çok az sayıyor normalde bi saat yürüyen bir insan 10 bine yakın adım atar aslında, program bana inat az sayıyor :)

Canım benim telefon sony xperia z3, telefonu aldığımda kendinde vardı ismi lifelog, playstore da varsa indirmeni öneririm. Çünkü çok az sayıyor normalde bi saat yürüyen bir insan 10 bine yakın adım atar aslında, program bana inat az sayıyor :)
aaa moral bozar bu o zaman :KK66:)

X