yanlış lık derken??Simdi şöyle bişey var karatay diyetinde ekmek hiç yok onun yerine sabahlari 1 cay bardagi ceviz findik fistik kabuklu olmak şartiyla kirip öyle yiyeceksiniz digeride meyve yemek yasak meyve sadece sabah yiyebilirsiniz oda çok az
Biliyorum aliskanliklarimizdan vazgecmek zor ama bu sekilde yaparsaniz kilo vermeniz zorlasir kendi fikrim:)yanlış lık derken??
ekmek tamam o yok onu biliyorumda normalde diyete başlamadan önce belkide 2 katı yerdim ona göre baya bir azalttım tamamen bırakacam inşallah
meyveyi bırakamam amaonuda o zaman öğlen yemeğinden önce arada biyerde yerim
bu şekilde daha hızlı sonuca ulaşırım inşallah
Karnın doyana kadar:) Eğer yavaş yersen midenin dolduğunu daha kolay anlarsın, köfte gibi sevimli yiyecekleri hızlı hızlı yiyoruz:) Yemek bitince yürüyemeden, koltuğa yuvarlanıyoruz:) o hale gelmemeye çalışsan yeter, köftenin boyutlarını bilemem ama ben olsam 4 - 5 tane yerdim:) Afiyet olsunCheery bişey sorabilirmiyim şimdi akşama köfte yapacaz kurbanliktan kaldi kendi yaginda tavada pisirecez kactane yemeliyim kofteyi
Tesekkur ederim bende o civarda yemeyi dusunuyorum:))Karnın doyana kadar:) Eğer yavaş yersen midenin dolduğunu daha kolay anlarsın, köfte gibi sevimli yiyecekleri hızlı hızlı yiyoruz:) Yemek bitince yürüyemeden, koltuğa yuvarlanıyoruz:) o hale gelmemeye çalışsan yeter, köftenin boyutlarını bilemem ama ben olsam 4 - 5 tane yerdim:) Afiyet olsun
Ben de ekmeği tamamen çıkarmanızı, meyveyi öğleden önceye almanızı ve sabah kahvaltılarınıza yumurta eklemenizi tavsiye ederim.son 2,5 günü yazıyorum size, bu arada çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa ona göre yiyiyorum
çarşamba sabah:1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
çarşamba öğlen:1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 3 ceviz, 1 avuç üzüm (normalde musakka pilav vardı çok yağlı olduğundan yememiştim)
ara öğün;1 mandalina
çarşamba akşam:1 dilim ekmek, pırasa yemeği, salata
perşembe sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
perşembe öğlen:yarım dilim ekmek, nohut,
perşembe ara öğün:1 avuç üzüm, 1 mandalina
perşembe akşam:1 dilim ekmek, nohut, salata
cuma sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, domates/salatalık,3ceviz
cuma öğlen:yarım dilim ekmek, 2 tane haşlanmış tavuk but, salata
akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum en geç 7,30 da bitmiş oluyor yemeğim...
Meyveyi ömür boyu bırakmıyoruz bu arada, yalnızca hedefe ulaşana kadar, sonrasında yine erken saatlerde tüketmeye özen göstererek hayatınıza sokabilirsinizmeyveyi bırakamam ama
Canım bir litre çok az, 2 litreye tamamlaman lazım en azından. Evet sürekli tuvalete taşınıyorum ben de sıkıcı oluyor ama susuz olmaz. Yanında sürekli su olsun. Ben çay kahve tükettikten sonra mutlaka içiyorum(bu da en az günde 3 bardak demek) sabah kalkınca ve akşam yatarken de birer bardak içiyorum. Bir de alışkanlık haline getirdim bu hafta, eve gelince hemen su içiyorum. 6 bardak falan yapıyor böyle, bardaklarım büyük 375 ml, böylece 2,250 içmiş oluyorum suyu düşünmeden:)Cheery dun en fazla 1 lt su icmisimdirbugun zorla icmeye calisiyorum ama midem almiyor napcaz ya suda cok onemli su icerek idrar yoluyla yaglari disari atiyoruz ama sudan öğğk geldi artik
Küçük Hatırlatmalar #2
Ekşi elmalı limonlu su
Karatay diyetinde bolca limonlu su içilmesi tavsiye edilmektedir. Ben bunun bir kısmını Limonlu Elmalı Su olarak içiyorum. Bir şişe suyun içine, yeşil elmanın kabuklarını atıp üzerine de limon sıkarsanız, hafif elma tadında bir su elde edersiniz. Tatlı istediğini de bastıran bir su oluyor, doya doya içiniz. Elma tadının suya geçmesi için bir kaç saat beklemek gerekiyor.
Bende 10 bardak icmeye calisiyorum normal su bardaginda 2 litreyi biraz geciyor ama dun icemedim evet klozete yapisiyom valla bendeCanım bir litre çok az, 2 litreye tamamlaman lazım en azından. Evet sürekli tuvalete taşınıyorum ben de sıkıcı oluyor ama susuz olmaz. Yanında sürekli su olsun. Ben çay kahve tükettikten sonra mutlaka içiyorum(bu da en az günde 3 bardak demek) sabah kalkınca ve akşam yatarken de birer bardak içiyorum. Bir de alışkanlık haline getirdim bu hafta, eve gelince hemen su içiyorum. 6 bardak falan yapıyor böyle, bardaklarım büyük 375 ml, böylece 2,250 içmiş oluyorum suyu düşünmeden:)
Bir de ben şöyle bir şey paylaşmıştım;
Afiyet olsunAksam yemegim yogurt. Mercimek çorbası. Bol yesillikli Salata
TesekkurlerAfiyet olsun
Sosis yemeişlenmiş qıdaGunaydin kizlar ben yumurtayi cokmu pisiriyorum yada sosisli yedigimdenmi kilom benim durdu sanki biraz bide sosisin grami 180
Besin Değerleri (100 g için):
Enerji(kcal/kj) 230/962
Protein: (gr) 19
Yağ: (gr) 15
Karbohidrat: (gr) 3,5
Tamam canim yemem :)Sosis yemeişlenmiş qıda
Bence çok orantılı olmuş:) TebriklerBugun kacamak gunumu kullandim her cumartesi bundan sonra fazla oldu galiba doner yedim bide yaninda ayran aksam yemegi yemicem ama :) sizce cokmu olmus cafedede kahve ismarladim sekersiz ama cok aci icemedim. Sadece doner ayran kahvaltim karatay kahvaltisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?