- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Canım, boyunu ve hedef kilonu da yazar mısın?
boyum 1.63 cnm.hedef 60smdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, boyunu ve hedef kilonu da yazar mısın?
Güzel yumurtani nasil yaptin ve kayisi kivamindamiydi? Akşam yemeginide yaz birbirimizle paylasalim:)hemen cnm bahsedeyim:)
1 yumurta
domates salatalik
sekersiz 1 bardaktan aZ cay
zeytin 4 5 tane
peynir
Teşekkürler canım, ekledim seni de ilk mesaja:)boyum 1.63 cnm.hedef 60smdilik
Güzel yumurtani nasil yaptin ve kayisi kivamindamiydi? Akşam yemeginide yaz birbirimizle paylasalim:)
Teşekkürler canım, ekledim seni de ilk mesaja:)
Herkese merhaba
Ben de çoğumuz gibi kilo vermeye niyetlenip niyetlenip sürdüremeyenlerdenim. Bu sefer motivasyon amacıyla günlük oluşturmak istedim. Her gün menülerimi ve ne kadar spor yaptığımı yazacağım.
27 yaşındayım, daha önce 75 kiloya kadar çıktım. Uzun son 5 - 6 senedir inişli çıkışlı da olsa o 10 kiloyu verdim. Fakat hedefim 56 kiloya ulaşmak. Kilo almaya çok müsait bir yapım var. Azıcık ucunu kaçırsam hemen 70li kilolara ulaşacağımı biliyorum.
Uzun yıllardır bu konuyla ilgilendiğimden sizlere arada nacizane ufak tüyolar da vermek istiyorum.
Umarım bu yolun sonuna kadar gidebiliriz sizlerle birlikte. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kilo Takip cheery
Boy: 1,67 m
Kilo: 66 kg (2 Ekim 2015)
Hedef: 56 kg
1. Hafta (2 Ekim - 8 Ekim) = 66 - 65,4 - 65,3 - 65,4 - 64,9 - 64,4 - 64
2. Hafta (9 Ekim - 15 Ekim) = 63,9 - 62,8 - 63,3 - 63
3. Hafta (16 Ekim - 22 Ekim) = 62,6
Her hafta bu şekilde ilerlerse cheery 21 Kasım 2015'de hedefine ulaşmış olacak:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yolculuğumda bana katılan @nrmn_cfrl 'ye teşekkürler:)
Kilo Takip @nrmn_cfrl
Boy: 1,60 m
Kilo: 61,2 kg (9 Ekim 2015)
Hedef: 53 kg
1. Hafta (9 Ekim - 15 Ekim) = 61,2
2. Hafta (16 Ekim - 22 Ekim) = 60,5
Her hafta bu şekilde ilerlerse @nrmn_cfrl 30 Aralık 2015'de hedefine ulaşmış olacak:)
Yolculuğumda bana katılan lolita555 'e teşekkürler:)
Kilo Takip lolita555
Boy: 1,63 m
Kilo: 68,5 kg (16 Ekim 2015)
Hedef: 60 kg
1. Hafta (16 Ekim - 22 Ekim) = 68,5
Olsun yarin dikkat edersin bende bazen ayarlayamiyorumbiraz kayisi kivamini gecmisti sanki:)tmm cnm yazarim ins
Hemen düzeltiyorum canım:)kuzum ben pzartesi bsladim ama diyete..70.40tim 1 haftada 68.50 oldum
Olsun yarin dikkat edersin bende bazen ayarlayamiyorum
Canım sen boyunu ve hedef kilonu yazmış mıydın, belki de ben bulamadım, Geçen hafta 75,400 le başlamıştın, dün 71,90 dun bunları biliyorum sadece:)Cheery benide ekledin mi ilk sayfaya :)))
Benim ayni standart hic degismiyor ben pinarin ac bitir sosini almistim 180 graminda 3.5 karbonhidrat var hergun 4 5 tanesini dograyip 2 yumurtayla beraber yiyorum tereyaginda. 10 zeytin domates salata ceviz 1 cay bardagi biraz peynir zaten artik midem okadar kuculmuski 2 ceviz birazda yumurta yememle doydum:)sen sabah neler yedin peki cnm:*
ben 13 ekimde başladim 75.400le bugun sabah ac karnina tartildigimda 71.600 ciktim hedef kilom 55-58Canım sen boyunu ve hedef kilonu yazmış mıydın, belki de ben bulamadım, Geçen hafta 75,400 le başlamıştın, dün 71,90 dun bunları biliyorum sadece:)
Benim ayni standart hic degismiyor ben pinarin ac bitir sosini almistim 180 graminda 3.5 karbonhidrat var hergun 4 5 tanesini dograyip 2 yumurtayla beraber yiyorum tereyaginda. 10 zeytin domates salata ceviz 1 cay bardagi biraz peynir zaten artik midem okadar kuculmuski 2 ceviz birazda yumurta yememle doydum:)
Ben pazartesi yuruyus yaptim 2 simit aksamda fasulye ve pirinc pilavi yedim ama tam anlamiyla sali gunu basladim diyete bugun 3. Gunayy ne guzel.sen bu diyete baslayali kacgun oldu cnm?
son 2,5 günü yazıyorum size, bu arada çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa ona göre yiyiyorumBeslenmeni anlatirmisin sabah aksam
Menu iyi guzelde calistiginiz icinde zor anlayabiliyorum ama yanlislar var menudeson 2,5 günü yazıyorum size, bu arada çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa ona göre yiyiyorum
çarşamba sabah:1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
çarşamba öğlen:1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 3 ceviz, 1 avuç üzüm (normalde musakka pilav vardı çok yağlı olduğundan yememiştim)
ara öğün;1 mandalina
çarşamba akşam:1 dilim ekmek, pırasa yemeği, salata
perşembe sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
perşembe öğlen:yarım dilim ekmek, nohut,
perşembe ara öğün:1 avuç üzüm, 1 mandalina
perşembe akşam:1 dilim ekmek, nohut, salata
cuma sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, domates/salatalık,3ceviz
cuma öğlen:yarım dilim ekmek, 2 tane haşlanmış tavuk but, salata
akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum en geç 7,30 da bitmiş oluyor yemeğim...
Simdi şöyle bişey var karatay diyetinde ekmek hiç yok onun yerine sabahlari 1 cay bardagi ceviz findik fistik kabuklu olmak şartiyla kirip öyle yiyeceksiniz digeride meyve yemek yasak meyve sadece sabah yiyebilirsiniz oda çok azson 2,5 günü yazıyorum size, bu arada çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa ona göre yiyiyorum
çarşamba sabah:1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
çarşamba öğlen:1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 3 ceviz, 1 avuç üzüm (normalde musakka pilav vardı çok yağlı olduğundan yememiştim)
ara öğün;1 mandalina
çarşamba akşam:1 dilim ekmek, pırasa yemeği, salata
perşembe sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
perşembe öğlen:yarım dilim ekmek, nohut,
perşembe ara öğün:1 avuç üzüm, 1 mandalina
perşembe akşam:1 dilim ekmek, nohut, salata
cuma sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, domates/salatalık,3ceviz
cuma öğlen:yarım dilim ekmek, 2 tane haşlanmış tavuk but, salata
akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum en geç 7,30 da bitmiş oluyor yemeğim...